Авторска клиника Петър Дучев

August 6, 2013
ЗА НАС

duchevДенталната ни практика е оборудвана с модерна дентална апаратура, необходима за специализираните, консервативни, ендодонтски и имплантологични процедури. Осигурен е висок комфорт на пациента и високо ниво на хигиена.

Посещавайки нашата клиника за лечение и профилактика Вие можете да се чувствате в безопасност за своето здраве. Всеки посетител и пациент има възможност да види как работи нашата стерилизационна. Безопасността и защитата на пациента от кръстосана инфекция включва свръхщателна стерилизация и дезинфекция на инструментите и оборудването за прием на пациенти. Акцентите в стерилизационния протокол включват стерилизация на:
- зъболекарските наконечници, турбинни и ултразвукови ръкохватки
- работните инструменти
- работните кабинети.

Наконечниците са ротационни инструменти, с помощта на които се осъществяват почти всички стоматологични вмешателства. Те могат да се окажат първите участници при пренасяне на инфекциите. Те влизат в пряк контакт със слюнка и други телесни течности на пациента, като ги обливат по време на работа и навлизат в микропроцепите им. Именно затова ние работим винаги с наконечници, предназначени за една визита на пациента. Опакова се в специална индикирана, еднократна опаковка и се автоклавира под налягане 2.20 bar и при температура 134ْ. Това качество на стерилизация е компютърно контролирано и се изключва възможността за човешки пропуск. Всички ротационни и работни инструменти в еднократните, индикирани и автоклавирани пакети задължително се отварят пред пациента непосредствено преди работа. Така обработените инструменти и наконечници дават увереност на зъболекаря и пациента за тяхното общо здраве, липсва риск от заразяване със СПИН, хепатит или др. по време на стоматологичното лечение.

Стерилизационната е нашата гордост и еталон за висококачествена работа, тя е единствената сред денталните стерилизационни в България, разполагаща с такъв сигурен и високотехнологичен набор от машини и дезинфектанти, подсигуряващи общото ни здраве.Всеки кабинет в нашата клиника се подготвя за прием на пациента чрез обработка с дезинфекционни разтвори на всички повърхности, които могат да контактуват с възможните причинители на инфекции. Това са стоматологичната машина с периферните си елементи и стоматологичните мебели.

Друго, което ни отличава от нашите колеги е липсата на медикаменти и инструменти на работните плотове. Това изключва възможността те да се замърсят по време на работа и създава условия за благоприятна атмосфера – чисти повърхности и липса на класическия мирис на зъболекарски кабинет.
Безопасността е наша уникална черта!

ЕКИП
Д-р Цветелина Дучева Д-р Цветелина ДучеваЗавършила стоматология в Медицински Университет, Стоматологичен Факултет – гр. София. Основни акценти в професионалната й кариера са ендодонтско лечение и художесвена реставрация на…към пълния текст>
Д-р Петър Дучев Д-р Петър ДучевЗавършил стоматология в Медицински Университет, Стоматологичен факултет – гр. София. Работи основно в областта на художествената реставрация и имплантологията…към пълния текст>
Д-р  Таня Мирчева Д-р Таня МирчеваЗавършила стоматология в Медицински Университет, Стоматологичен Факултет – гр. София. Работи в областите – естетика и ендодонтия…към пълния текст>
Милена Петкова Милена ПетковаПреминала през сертифициарно обучение за дентални асистенти в тренировъчен център “Dentsply” към Студио-Клиника “Аполония”…към пълния текст>
Веселина Нунева Веселина НуневаПреминала през сертифициарно обучение за дентални асистенти в тренировъчен център “Dentsply” към Студио-Клиника “Аполония”…към пълния текст>
Илиана Петкова Илиана ПетковаПреминала през сертифициарно обучение за дентални асистенти в тренировъчен център “Dentsply” към Студио-Клиника “Аполония”…към пълния текст>
Зорница Върбанова Зорница ВърбановаОфис мениджър, завършила Публична администрация…към пълния текст> 
ЛЕЧЕБНА ФИЛОСОФИЯ

ЛЕЧЕБНА ФИЛОСОФИЯ
Великолепието не е въпрос на шанс….!

В стоматологията добрите резултати се постигат при комбинирането между внимателно подбрани материали и процедури и съобразяването с изискванията на пациента и неговата биологична индивидуалност.

Факт е, че понякога биологията и денталната технология диктуват лечебния план и ние благодарим за готовността на нашите пациенти да ни дадат време, за да им върнем красиви и блестящи усмивки.

Също така изискваме от себе си да употребяваме само ексклузивни материaли и процедури, само с проверено и доказано качество.

Ние непрекъснато търсим най-добрите решения и продукти за пълно задоволяване на нуждите на нашите пациенти и сме в постоянен контакт с много водещи дентални клиники и специалисти от цял свят.

Профилактиката и поддържащата терапия са част от всяко лечение и в нашата практика те са задължителни за поддържане на постигнатия резултат.

Майсторът-керамист и останалите зъботехници също са асоциирани към практиката ни. Техните умения са основни за създаване на перфектната усмивка, за която мечтаете.

КОНТАКТИ

Авторска клиника Петър Дучев – profidentalstudio.com

Адрес: гр. София, ул. Константин Иречек 19 – 21
Тел.: 02 480 65 81
Моб. тел.: 0878 80 30 99; 0888 40 36 95
Е-mail: avtorska_klinika_at_dir.bg


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: profidentalstudio.com

Comments are closed.