АПТЕКА ПИВ 63 – Аптека Етрополе

August 19, 2017
ЗА НАС

medical_logoВ АПТЕКА ПИВ 63 ще намерите разнообразие от лекарства и медикаменти. Предлага лекарства за настинки и грип, болкоуспокояващи, антибиотици, медикаменти за главоболие, диабет, холестерол, остеопороза, хипертония и други заболявания.

АПТЕКА ПИВ 63 град Етрополе разполага с големи наличности от санитарни материали. Ние извършваме продажба на: бинтове, игли, компреси, стерилни контейнери, марли, памук, памперси, превръзки, спринцовки, тапи за уши и други стоки.

В нашата аптека ще намерите медицинска козметика, производство на световни и български компании. Предлагаме козметика за деца, бременни и малки бебета. Освен това разполага с медицинска козметика против бръчки, целулит, обриви и други проблеми. АПТЕКА ПИВ 63 град Етрополе предлага разнообразие от кремове, сапуни, мехлеми, шампоани, балсами.

В АПТЕКА ПИВ 63 град Етрополе можете да откриете разнообразие от билки и чайове. Предлаганите стоки са основно българско производство и са добре познати на нашите клиенти. С помощта на билките, в домашни условия се приготвят полезни и качествени отвари за различни заболявания. Чайовете и билките са 100% натурални и са полезни за човешкият организъм.

В АПТЕКА ПИВ 63 се продават бебешки и детски храни. Предлагаме рибни, зеленчукови, плодови и месни пюрета, десерти, сокове и каши. С помощта на храните, ние осигуряваме на Вашето дете, витамини и хранителни вещества, необходими за тяхното здравословното състояние.

ПРОДУКТИ

АПТЕКА ПИВ 63 град Етрополе се намира на ул. Бригадирска 1 ( МЦ-1 ). Аптеката работи с НЗОК и извършва продажба на :

  • лекарства и медикаменти
  • санитарни материали
  • медицинска козметика
  • бебешки и детски храни
  • билки и чайове

Аптеката разполага с квалифицирани фармацевти, които са на разположение за консултации и съвети на всеки пациент.

КОНТАКТИ

АПТЕКА ПИВ 63 – Аптека Етрополе

Адрес: гр. Етрополе, ул. Бригадирска 1, Медицински център 1
Тел.: 0720 6 36 91

Comments are closed.