АСДЕНТ ЕООД – Стоматологични материали

July 7, 2014
ЗА НАС

ASDENTАСДЕНТ ЕООД е позната на българския пазар от 1999г. Дейността на фирмата е свързана с продажба на дентални, зъботехнически и медицински инструменти, консумативи и оборудване.
АСДЕНТ ЕООД работи с фирми производители от цял свят и предлага стоки от световно известни компании от държави като Австралия, Австрия, Аржентина, Белгия, Бразилия, Великобритания, Германия, Гърция, Италия, САЩ, Словения, Франция, Холандия, Швейцария, Швеция и др.
Едно от големите предимства на нашата компания е качеството на продуктите, съчетано по рационален начин с търсенето на пазара и на конкурентни цени.
Участието на фирмата във специализираните изложения на територията на България ни позволява да Ви представяме новостите на денталния пазар, както и да утвърдим нашето място като надежден партньор за Вашата практика.

ДОСТАВКА

Доставката на стоки на територията на Република България се извършва със куриерска фирма. Приоритетно използваната фирма е Еконт Експрес, като транспортът се начислява съгласно тарифите посочени в сайта http://www.econt.com/ и в съответствие с Общите условия за пазаруване.
Моля, имайте предвид, че плащането е с наложен платеж при получаване на стоката или авансово /по банков път/ преди доставяне на стоката.

Срокът за доставка е 1 до 3 работни дни, съгласно Общите условия за ползване.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и населеното място, съгласно тарифите на куриерската фирма и се заплаща на куриерската фирма.
АСДЕНТ ЕООД не начислява към поръчката и не носи отговорност за стойността на куриерските разходи.
За клиенти на територията на Република България , при поръчка на стойност над 100 лв. и до 2 кг. транспортът е безплатен.
В случай,че желаете да се използва куриерска фирма, различна от посочената, моля да уточните това при подаване на заявката.

ГАЛЕРИЯ

acryrock-vconvertin-hartdiagen-turbo-grinder-35-x-11pigeon-teethsuperacryl-plus-комплектваничка-за-восъктвърдосплавна-фреза-edenta
КОНТАКТИ

АСДЕНТ ЕООД – asdent-bg.com

АСДЕНТ ЕООД – Стоматологични материали
Адрес: гр. Пловдив, бул. “Христо Ботев” 7
Моб. тел.: 0894 322 939; 0888 93 40 46

Текст и изображения: asdent-bg.com

Comments are closed.