Денонощна ветeринарна клиника “Ами Вет” – Ветеринарен кабинет София

June 23, 2020
ЗА НАС

Amuvet220x110

Обновената ветеринарна клиника Ами Вет отваря врати през 2008 г. Тя е проект на проф. Богдан Аминков, който има богат и дългогодишен опит в диагностиката и лечението на домашните любимци. През годините той се е убедил, че е необходимо да се създаде ветеринарна клиника, която да предлага широк спектър от услуги и възможност за цялостно и коректно изследване и диагностициране, необходими за провеждането на правилно лечение на домашните любимци.

Предоставяме възможността да получите максимално внимание и точна диагноза, обоснована на клинични и параклинични изслевания, направени максимално бързо тук при нас, без да се налага да посещавате други лаборатории и клиники.

Ние сме на разположение за вас 24 ч. в денонощието 365 дни в годината.

С работата си ние се опитваме да отговаряме подобаващо на непрекъснато повишаващите се изисквания на стопаните за професионализъм и акуратност. Клиниката ни разполага с две манипулационни, лаборатория, стационарни помещения за максимален комфорт на домашния ви любимец, две операционни зали, специализирано помещение за образна диагностика, както и хотел. Във всички помещения има изход за кислород, за да се оксигенират бързо критичните пациенти.

ОПЕРАЦИОННИ ЗАЛИ

Оборудвани са с апарат за инхалационна анестезия и командно дишане, чрез който се поддържа наркозата на пациента по време на самата оперативна интервенция. Това е щадящ метод, както и най – безопасният за пациента вид анестезия, особено при продължителни хирургични манипулации и критични пациенти.

Пациентният монитор, който използваме по време на операции ни дава информация и възможност да следим състоянието на пациента през цялото време (основните му жизнени показатели). Богатият инструментариум ни позволява извършването освен на рутинни, така и на по- специфични интервенции.

ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА

Тук се намира първият в България спирален компютърен томограф (скенер), флексибилен видеоендоскоп, видеоотоскоп, ехограф за коремни органи и ехокардиография.

С помощта на компютърния томограф се извършват множество срезове(сканове) на изследваната област, както и дигитални рентгенови снимки, като това ни позволява да изградим триизмерни образи и реконструкции в различни проекции. По този начин много точно и прецизно можем да определим локализацията, големината и тежестта на патологичния проблем. КТ намира приложение в изследването на носна кухина, орбити, главен мозък, средно/вътрешно ухо, гръбначен стълб, гръдна кухина, коремни органи и опорно двигателна система.

Ендоскопията се изполва за диагностика на заболявания на храносмилателната система – хранопровод, стомах, началната част на тънките и крайната част на дебелите черва.

Видеоотоскопията представлява метод за изследване в реално време на състоянието на външния ушен канал. Използва се при диагностика и лечение на възпаление, полипи, тумори и чужди тела в ухото.

Ехографията е незаменим и широко използван във ветеринарната практика метод за  изследване на коремните органи, гръдния кош, очите и  главния мозък – при определени условия.  С помощта на ехографа могат да се извършат  терапевтични и диагностични пункции и биопсии.

Ехокардиографията е метод за визуализиране в реално време на структурата и функцията на сърцето, чрез който могат да се докажат, проследят или отхвърлят голям брой вродени или придобити заболявания на сърцето.

recepciq-2РЕГИСТРАТУРА И ЗООМАГАЗИН
Разполагаме с голям набор от лечебни храни от най­висок клас: Royal Canine, Hill’s, Eukanuba, както и с такива за ежедневно хранене: Happy dog, Nutram. Можем да ви предложим и различна лечебна и профилактична козметика на утвърдени фирми – Virbac, Versele­laga и др. Тъй като безопасността на вас и вашите любимци са наш приоритет, ние разполагаме с голям избор от средства за вътрешно и външно обезпаразитяване. По този начин можем да изготвим индивидуална схема за протекция на вашите животни, съобразена с вашите желания и спецификата на средата, в която ги отглеждате.

ЛАБОРАТОРИЯ

Разполагаме с нови и модерни апарати за пълна кръвна картина, биохимичен и електролитен профил на кръвта. И двата апарата използват най-модерната технология за отчитане на резултатите, давайки ни бързина, точност и прецизност. Изготвянето на тези изследвания дава обща представа за здравословното състояние на домашния ви любимец. Това е  особено важно преди операции, за да се подбере правилната анестезиологична схема. Имаме възможност за изследване на урина, кръвни разстилки, копропроби. Разполагаме с тестове за бърза диагностика на повечето инфекциозни заболявания.  Извършваме микробиологични изследвания, ­изследване на биопсични материали, изследване за алергии и др в доказани лаборатории в България и чужбина.

logo_app

Клиника „АМИ ВЕТ“ работи с международната ветеринарна лаборатория Laboklin Германия.

ЕКИП

Проф. двмн Богдан Аминков

През 1980 завършва ВИЗВМ, гр. Стара Загора, специалност “Ветеринарна медицина”. Работи като ординатор (1980), асистент (1994), доцент (1996) във ВИЗВМ, доцент (1996) и ръководител на катедра “Хирургия, рентгенология, анестезиология, радиология, държавна ветеринарна медицина и обществено здраве” (от 1999) и ръководител на “Клиника за дребни животни” при Лесотехническия университет. Специализирал е в Кралския ветеринарен факултет в Копенхаген; Факултет по Ветеринарна медицина в  Ливърпул; Факултет по Ветеринарна медицина в Анкара; Ветеринарен факултет в Мюнхен. Член е на съюза на учените в България, както и на Международната асоциация на ветеринарните анестезиолози.

Д-р. Константин Аминков – Ветеринарен лекар

Завършва ветеринарна медицина в Лесотехническия универитет в София през 2015г.През 2015 г започва работа като ветеринарен лекар във ветеринарна клиника Ами Вет.Професионална насоченост: Регенеративна медицина, ортопедия и образна диагностика.Член е на Българската Асоцияция по Ветеринарна Ортопедия и Травматология (BAVOT)

Д-р Петър Нанев

Роден през 1981 г. в София. Завършил 33-та Езикова гимназия “Света София, а през 2007 г. е завършил факултет “Ветеринарна медицина” към Лесотехническия университет в София.

Професионален приоритет – вътрешни болести.

Д-р Рина Павлова

Рина Димитрова Павлова е родена на 28.05.1970 г. в гр. София. Завършила е средното си образование през 1988 г. в 1 СОУ гр. София. През 1991г. е завършила Медицински колеж “Йорданка Филаретова”, и от 1991-1994 г. е работила като медицинска сестра в интензивно отделение на МБАЛСМП “Н. Пирогов”. През 2000 г. е завършила Лесо-техническия университет, специалност “Ветеринарна медицина”. От 2000 г. до 2009 г. е работила като ветеринарен лекар във ветеринарна клиника “Байвет”. През юни 2009 г. започва работа като ветеринарен лекар във ветеринарна клиника “АмиВет”.

Д-р Тома Митов

Роден е през 1985 г. В гр. Бургас. Там е завършил СОУ “К.Преславски”, а през 2009 г. е завършил факултет “Ветеринарна медицина” към Лесотехническия университет в София.

Професионален приоритет – вътрешни болести.

Пепа Аминкова – Мениджър

Родена в Стара Загора. Средното си образование получава в ТМТ “Никола Вапцаров” в същия град. 

Има магистърска степен по счетоводство и контрол  -  УНСС, София.

Д-р. Магдалена Стаменова- Ветеринарен лекар

Родена на 20.08.1990 г. в град София.
ЦЕНИ
Прегледи
Първичен преглед: 08.00-21.00 ч. 15 лв.
Първичен преглед: 21.00-08.00 ч. 30 лв.
Вторичен преглед 10 лв.
Консултация 25 лв.
Второ мнение 25 лв.
Преглед при проф. Аминков 35 лв.
 .
Специализирани прегледи
Преглед с офталмоскоп 20-45 лв.
Преглед с отоскоп 20-45 лв.
Преглед с ларингоскоп 20-45 лв.
Ортопедичен преглед 20-45 лв.
Неврологичен преглед 25 лв.
 .
Подстригване
Куче без анестезия 30-50 лв.
Куче с анестезия 40-80 лв.
Котки без анестезия 35 лв.
Котки с анестезия 45 лв.
Къпане на куче 25-50 лв.
Къпане на котка 20 лв.
 .
Домашно посещение
(Цената не включва прегледа и/или манипулацията)
Посещение на място в квартала около клиниката 40 лв.
Посещение на място в рамките на София 60 лв.
Посещение на място с превоз на клиента 30 лв.
 .
Администрация и документи
Стандартен паспорт (издаване и преиздаване) 5 лв.
Международен паспорт (издаване и преиздаване) 15 лв.
Поставяне на чип и обработка на документи 45 лв.
 .
Хотел (*)
Кучета: – с включена гранулирана храна 20 лв./ ден
– без включена гранулирана храна 18 лв./ ден
Котки: – с включена гранулирана храна
– без включена гранулирана храна 15 лв. /ден
Заек / м. свинче / хамстер (без включена храна) 7 лв. /ден
(*) Забележка : При животни, нуждаещи се от специални грижи се договаря допълнителна такса.
 .
Стационар – 24 часа (*)
Кучета (включена гранулирана храна ) 20 лв. /ден
Котки ( включена гранулирана храна ) 15 лв. /ден
Заек / м. свинче / хамстер ( без включена храна ) 7 лв. /ден
(*) Забележка : Манипулациите , медикаментите , мед. консумативи и лечебната храна се заплащат допълнително.
 .
Интензивни грижи
Асистирано раждане 120-400 лв.
Кръвопреливане – цяла кръв – куче 90-250 лв.
Кръвопреливане – цяла кръв – котка 70-150 лв.
Cross-match при кръвопреливане 20-40 лв.
Трансфузия на плазма 70-250 лв.
Поставяне на носно – хранопроводна сонда 70-150 лв.
Поставянe на хранопроводна сонда 70-160 лв.
Поставяне на централен венозен катетър 60 лв.
Поставяне на гръдна тръба 80-220 лв.
Поставяне на носен катетър за кислород 30-50 лв.
Интубация 10 лв.
Кислород на час 5-10 лв.
Кислород за 12 часа 40-80 лв.
Интензивни грижи за 12 часов блок 60-150 лв.
 .
Ваксини
Моно – и бивалентна ваксина – куче 35 лв.
Три –пет- и седемвалентна ваксина–куче 35 лв.
Тривалентна ваксина – котка 35 лв.
Четиривалентна ваксина – котка 35 лв.
Петвалентна – котка (вирусен ринотрахеит, калицивирус, хламидия, панлевкопения и котешка левкемия) 60 лв.
Pestorin – заек 10 лв.
Моновалентна ваксина – бяс 10 лв.
Ваксина срещу гъбички 25 лв.
 .
Обезпаразитяване
Вътрешно обезпаразитяване (не се включва цената на препарата) 5 лв.
 .
Медицински процедури
Обработка на рани:
1-ва степен 25-40 лв.
2-ра степен 35-55 лв.
3-та степен 50-100 лв.
4-та степен 70-120 лв.
Обработка на рана и шев 100-120 лв.
Кожни рани пластика 120-250 лв.
Превръзка/шина 15-80 лв.
Почистване на уши 15-30 лв.
Промивка на уши 40-70 лв.
Почистване на анални жлези 15 лв.
Промиване на анални жлези 25-40 лв.
Промиване на препуциум/влагалище 10-40 лв.
Подкожна/мускулна инжекция 3 лв.
Поставяне на абокат и интравенозно вливане 15 лв.
Интравенозно вливане 7 лв.
Даване на лекарства през устата 5 лв.
Вземане на кръв 15 лв.
Изрязване на нокти 10 лв.
Изрязване на клюн 10 лв.
Изрязване на зъби 15 лв.
Отстраняване на кърлеж 5-10 лв.
Отстраняване на чуждо тяло от лапа 30-80 лв.
Отстраняване на чуждо тяло от ухо 20-50 лв.
Отстраняване на чуждо тяло от носа 50-100 лв.
Отстраняване на чуждо тяло от окото 25-80 лв.
Обработка на абсцес 25-100 лв.
Обработка на абсцес на заек 30 лв.
Поставяне уринарен катетър на мъжко животно 20-40 лв.
Поставяне уринарен катетър на женско животно 40-60 лв.
Клизма – куче 25-50 лв.
Клизма – котка 25 лв.
Пункция на става 30-70 лв.
Интраставно поставяне на Хиалган 160 лв.
Цистоцентеза 35-55 лв.
Абдоминоцентеза – диагностична 40 лв.
Абдоминоцентеза – терапевтична 40-150 лв.
Торакоцентеза – диагностична 45 лв.
Торакоцентеза – терапевтична 50-150 лв.
Перикардиоцентеза 110-210 лв.
Промивка на слъзни канали 50-90 лв.
Пункционна биопсия (ТАБ) 30-80 лв.
Тъканна биопсия 30-80 лв.
Тест флуоресцин 15 лв.
Сваляне на конци 15 лв.
PRP (platelet rich plasma) терапия 80-200 лв.
 .
Физиотерапия
Магнит, имп., диадинам. Токове 10 лв.
Инхалация (две процедури дневно) 20 лв.
Масаж 10-30 лв.
 .
Образна диагностика
Рентгенова снимка 25 лв.
Контрастна рентгенография на храносмилателен тракт (4-5 бр. Снимки) 80 лв.
Контраст BaSO4 (1 опаковка) 17 лв.
Контраст йоден – 1 мл. 2 лв.
Екскреторна урография 100-290 лв.
Миелография 160-200 лв.
Снимка за тазобедрена дисплазия със сертификат 120 лв.
Снимки тазобедрена и лакътна дисплазия със сертификат 150 лв.
Ехография – коремни органи 45 лв.
Ехография – локална 25 лв.
Ехокардиография 70-100 лв.
Компютърна томография 160-200 лв.
ЕКГ изследване 20 лв.
Диагностична гастро и колоноскопия 100-300 лв.
Отстраняване на чужди тела от стомашно – чревен тракт ендоскопски 150-300 лв.
 .
Лаборатория / Кръвни изследвания
Пълна кръвна картина 25 лв.
Биохимия 14 показателя 35 лв.
Биохимия – черен дроб 35 лв.
Биохимия – електролити 35 лв.
Кръвна захар с глюкомер за 1 бр. тест лента 5 лв.
Кръвна натривка 10-30 лв.
Изследване на урина тест лента 10 лв.
Изследване на урина под микроскоп 10-20 лв.
Относително тегло на урината 3 лв.
Копроовоскопия 10-30 лв.
Копроларвоскопия 10-30 лв.
Цитологично изследване 35 лв.
Вагинална намазка 30 лв.
Кожна проба 15 лв.
Посявка за дерматофити 30 лв.
Микробиология – секрет 45 лв.
Взимане на цереброспинална течност 80-120 лв.
Тест – парвовироза/корона 25 лв.
Tест – парвовироза-антитела 25 лв.
Тест – парвовироза/корона/гиардия 45 лв.
Тест – гана 25 лв.
Тест – гана-антитела 25 лв.
Тест – CIV Ag 25 лв.
Тест – гиардия 25 лв.
Тест – FРV 25 лв.
Тест – бяс 25 лв.
Тест – дирофилария 25 лв.
Тест – бруцелоза 25 лв.
Тест 4Dx – лаймска болест, ерлихиоза, анаплазмоза, дирофилариоза 45 лв.
Тест – лейшмания 30 лв.
Тест – панкреатична специфична липаза кч. и кт. 55 лв.
Тест – котешка левкемия (FeLV) и имуносупресивен вирус (FIV) 40 лв.
Тест – котешки корона вирус антиген 30 лв.
Тест – котешки корона вирус антитяло 30 лв.
Тест – лептоспироза 40 лв.
Low dose dexamethasone test (Тест за хиперадренокортицизъм) 120-180 лв.
 .
Операции в областта на главата
Пластика на твърдо небце 180-250 лв.
Пластика на меко небце 220-320 лв.
Ороназална фистула 120-200 лв.
Екстирпация на слюнчена жлеза 180-320 лв.
Хемимандибулектомия 270-400 лв.
Корекция на ентропиум/ектропиум едностранно 120-190 лв.
Cherry eyе (Цената е за едно око) 120-190 лв.
Корнеално чуждо тяло 100-200 лв.
Корнеална язва – скарификация 100-180 лв.
Корнеална язва – конюнктивална лапичка 160-220 лв.
Перфорация на корнеята 170-290 лв.
Пришиване на клепачи/трети 110-120 лв.
Хирургично отстраняване на ектопични мигли 100-200 лв.
Рани на клепачите 100-250 лв.
Проптозис на очната ябълка 160-220 лв.
Енуклеация 180-260 лв.
Отохематом 100-160 лв.
Аблация на ушния канал 320-400 лв.
Операции на хранопровода – шийна област 220-400 лв.
Операции на хранопровода – гръдна област 520-1100 лв.
Стоматология
Почистване на зъбен камък с ултразвук – 1-ва степен 70 лв.
Почистване на зъбен камък с ултразвук – 2-ра степен 80 лв.
Почистване на зъбен камък с ултразвук – 3-та степен 90-120 лв.
Лечение на кариес 90 лв.
Поставяне на упойка /Блокада на нерв 12 лв.
Трепанация на зъб 40 лв.
Инцизия на абсцес 40 лв.
Пулпит 90 лв.
Екстракция на еднокоренов зъб 30-60 лв.
Екстракция на многокоренов зъб 45-60 лв.
Затруднена екстракция 50-80 лв.
Екстракция на вр. зъб, парод. Зъб 65-70 лв.
Екстракция на ретиниран зъб 115-130 лв.
Изваждане на млечни зъби 40-100 лв.
Изваждане на кучешки зъби 50-150 лв.
Изрязване на премолари или молари на гризачи 35-55 лв.
 .
Операции на дихателната система
Пластика на ноздри 140-250 лв.
Трахеотомия 150-280 лв.
Торакотомия 370-900 лв.
Лобектомия на бял дроб 520-990 лв.
Диафрагмална херния 410-990 лв.
Корекция на трахеален колапс чрез протеза 400-600 лв.
 .
Коремни операции
Диагностична лапаротомия – куче 130-200 лв.
Диагностична лапаротомия – котка 100 лв.
Спленектомия – куче 220-450 лв.
Спленектомия – котка 180-250 лв.
Гастротомия 180-350 лв.
Частична гастректомия 270-450 лв.
Пилоропластика 220-400 лв.
Ентеротомия 180-350 лв.
Ентероанастомоза 270-400 лв.
Инвагинация 220-300 лв.
Мегаколон 220-300 лв.
Превъртане/разширение на стомаха 460-650 лв.
Оперативно лечение на перитонит 200-450 лв.
Холецистектомия 270-350 лв.
 .
Ортопедични операции (*)
Луксация на долночелюстна става – закрито наместване 100-190 лв.
Фрактури на долна челюст 220-400 лв.
Фрактури на горна челюст 250-450 лв.
Фрактури на пръста 170-250 лв.
Ампутация на пръст 130-250 лв.
Фрактура – метакарпус – куче 160-250 лв.
Фрактура – метакарпус – котка 160-250 лв.
Фрактура – метатарзус – куче 170-250 лв.
Фрактура – метатарзус – котка 170-250 лв.
Фрактури – киткова става 290-390 лв.
Фрактури – тарзална става 290-390 лв.
Фрактура – радиус 220-500 лв.
Фрактура – раменна кост (хумерус) 220-500 лв.
Фрактура – лопатка 220-500 лв.
Фрактура – тибия 220-500 лв.
Фрактура – бедрена кост 220-500 лв.
Фрактури – таз 320-650 лв.
Фрактури на ребра, гръден капак 220-500 лв.
Сакроилиачно отделяне 220-500 лв.
Тройна остеотомия на таз 900-1100 лв.
Симфизиодеза 500 лв.
Луксация на тазобедрена става:
– закрито наместване 120-190 лв.
– оперативно наместване 370-590 лв.
Луксация на тарзална става – изкуствени връзки 270-550 лв.
Скъсана предна кръстна връзка: изкуствени връзки
– пациент до 15 кг. 300 лв.
– пациент над 15 кг. 490 лв.
TTO (Triple Tibial Osteotomy) 700-950 лв.
ТТА 700-950 лв.
Луксация на патела 220-600 лв.
Възстановяване на сухожилия 280-490 лв.
Раменна остеохондроза 400-550 лв.
Растежни дефекти на лакътната става 260-500 лв.
Фрактуриран Processus coronoideus 450-650 лв.
Луксация на лакътната става:
– закрито наместване 60-90 лв.
– оперативно наместване 220-500 лв.
Корективна остеотомия на улна с мастна трансплантация 250-500 лв.
Остеотомия на бедрената глава I 170-280 лв.
Остеотомия на бедрената глава II 320-550 лв.
Артродеза – киткова става 270-500 лв.
Артродеза – тарзална става 270-500 лв.
Ампутация на гръден крайник – котка 200-300 лв.
Ампутация на гръден крайник – куче 200-360 лв.
Ампутация на тазов крайник – котка 200-300 лв.
Ампутация на тазов крайник – куче 220-380 лв.
Отстраняване на импланти – игла 50-80 лв.
Отстраняване на импланти – пластина 100-250 лв.
(*)Забележка: Ортопедичните операции са с включени консумативи. В редки случаи може да се налагат допълнителни консумативи, за които клиента ще бъде предварително уведомен.
 .
Операции на полова система (*)
Кастрация на мъжко куче:
до 10кг. 70 лв.
– 11-20кг. 80 лв.
– 21-40кг. 120 лв.
– над 40кг. 150 лв.
Кастрация на женско куче:
до 10кг. 90 лв.
– 11-20кг. 120 лв.
– 21-40кг. 150 лв.
– над 40кг. 200 лв.
Кастрация на женска котка 90 лв.
Кастрация на мъжка котка 60 лв.
Кастрация на крипторхид – котка 80-100 лв.
Кастрация на крипторхид – куче 80-250 лв.
Кастрация на заек/гризачи:
– мъжко животно 60-80 лв.
– женско животно 70-100 лв.
Кастрация на пор + екстирпация на анални жлези
– мъжко животно 200 лв.
– женско животно 220 лв.
Интрадермален шев 15 лв.
Мастектомия – котка 160-230 лв.
Пиометра – куче 220-290 лв.
Пиометра – котка 120-190 лв.
Цезарово сечение – куче 270-550 лв.
Цезарово сечение – котка 200-250 лв.
Екстирпация на анални жлези 200-250 лв.
Умбиликална херния 120-250 лв.
Ингвинална,скротална, фемурална херния 200-300 лв.
Травматична херния/евентрация 200-350 лв.
Перинеална херния 200-350 лв.
Корекция на изпадане на ректума
без некроза на червото 120-180 лв.
с некроза на червото 180-290 лв.
Колопексия 180-290 лв.
(*)Забележка: При бременни, затлъстели или разгонени животни се добавят 20% към цената на операцията.
 .
Операции на уринарните/половите пътища
Цистотомия 200-350 лв.
Поставяне на цистостомален катетър 100-180 лв.
Отстраняване на камъни от пикочния мехур 200-350 лв.
Уретротомия – куче 200-290 лв.
Скротална уретростомия – куче 260-360 лв.
Перинеална уретростомия – котка 190-290 лв.
Вагинална хиперплазия 220-350 лв.
Изпадане на влагалище/пенис 150-350 лв.
Простатен абсцес 380-700 лв.
Простатна циста 300-700 лв.
Фимоза, прафимоза, френулум перзистенс 140-250 лв.
Екстирпация на бъбрек 300-450 лв.
 .
Онкология
Гингивални тумори 100-290 лв.
Тумори на клепачите 120-250 лв.
Тумори/Полипи ушен канал 200-300 лв.
Тумори на коремни органи 300-450 лв.
Кожни тумори 150-320 лв.
Перинеални тумори 190-390 лв.
Тумори млечна жлеза 200-300 лв.
Вагинални тумори – епизиотомия 220-350 лв.
Вагинални тумори – тазов капак 450-500 лв.
Тумор на бъбрека 300-450 лв.
Tумори на пикочния мехур 250-390 лв.
Тумор на тестисите 130-250 лв.
 .
Операции на гръбначния стълб
Миелография 160-200 лв.
Атланто – аксиална сублуксация 450-800 лв.
Вентрален слот 450-1000 лв.
Хемиламинектомия 450-1000 лв.
Дорзална ламинектомия 450-1000 лв.
Фрактури на прешлени 450-1000 лв.
Компресионни фрактури с използване на костен цимент 550-1100 лв.
 .
Материали и консумативи
Пластина 80-400 лв.
Игла 15 лв.
Винт 15-45 лв.
 .
Анестезия
Инхалационна анестезия – за 1 час 50 лв.
Индукция – D/K – за 1мл. 5 лв.
Индукция – Propofol – за 1мл. 10 лв.
Индукция – Thiopental – за 1мл. 5 лв.
Седация 15-40 лв.
Епидурална анестезия 30-100 лв.
Локална анестезия 10-30 лв.
Проводна анестезия 10-30 лв.
Поставянне на епидурален катетър 80 лв.
 .
Евтаназия (хуманно умъртвяване)
Котка 50 лв.
Куче 80-120 лв.

ГАЛЕРИЯ

Obrazna-duagnostikaManipulacionna1Manipulacionna1.3manipulacionna1.5Manipulacionna1.2ekipekip2DSC07496dr-Nanev-june-boondiagnostika

КОНТАКТИ

КОНТАКТИ ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА:

Адрес: София 1440, ул. „Йордан Бакалов-Стубел“ 31
Телефон: +359 888 712 116
Телефон: +359 887 136 571
Телефон за спешни случаи: +359 888 712 116
Електронна поща: amivet@mail.bg
Уебсайт: www.amivetbg.com

КОНТАКТИ КАБИНЕТ:

Адрес: София 1404, ул. “Луи Айер” No 2, срещу Южен парк
Телефон: +359 895 771 390
Телефон: +359 884 285 470
Телефон за спешни случаи: +359 888 712 116
Електронна поща: amivet@mail.bg
Уебсайт: www.amivetbg.com

Текст и изображения: amivetbg.com

Comments are closed.