Вижън – хранителни добавки и козметика за здраве и красота

November 12, 2017
ЗА НАС

vis«Vision International People Group» е една от най-значимите компании, които днес предлагат хранителни добавки за здраве и дълголетие на световния пазар. Мисията на Компанията се базира на основната потребност на човека — да бъде здрав и успешен.

От момента на своето основаване, на 14 юли 1996 година, компания VISION неизменно насочва усилията си към създаване на нова здравна култура, като абсолютен приоритет за личността и обществото като цяло. За това компанията има ясни планове и ефективно работеща стратегия. Компанията, нейната философия и стил на живот, стават все по-привлекателни за най-активната част от населението на планетата.

Дейността на Компанията има много обществено значими аспекти. Генералната линия на VISION е управление на качеството на живот (Life Quality Management). В тази посока компанията не е разочаровала никого. За своите клиенти VISION създаде лаборатория, където най-изявените учени на планетата участват в разработките на нови, актуални продукти. За своите дистрибутори създаде и непрекъснато усъвършенства възможности за развитие на собствен бизнес с минимални инвестиции.
Основните направления в дейността са:

— Управляване ресурсите на здравето (Health Management). Дистрибуторите съществено увеличават ресурса на своето здраве и здравето на клиентите си чрез хранителните добавки на VISION. Всички продукти са натурални, използват се растения от най-чисти екологични региони. Произвеждат се с иновативни технологии, защитени с много патенти. Продуктите изпълняват изискванията на действащите европейските фармацевтични стандарти.

— Управляване на собствен бизнес (Business Management). С комплекс от възможности компанията предлага на всеки човек да изгради собствен бизнес, като постигне своите собствени цели в живота. Мотивацията за това са постиженията на стотиците хиляди хора, лидери и дистрибутори на компания VISION. За активните хора, които търсят печеливш бизнес, компанията дава неограничени възможности. Маркетинговият план на компанията е признат за един от най-ефективните в световната мрежова индустрия. Той вече създаде над сто милионери, още хиляди преуспели хора по света и в България. Пътешествия, обучения, общуване с интересни личности, кариерно развитие и признание — това са ценностите, които обединяват.

- Благотворителен фонд “МИСИЯ БЕЗ ГРАНИЦИ” Една от най-хуманните активности на компанията за подпомагане на деца в неравностойно положение в много държави, включително и в България.

Бъдете и Вие част от компания VISION!

ГАЛЕРИЯ

passilat_118x200hiper_118x200revien_118x200mistik_118x200
КОНТАКТИ

Вижън – хранителни добавки и козметика за здраве и красота – visionbg.net

Адрес: с.Мрамор
Николета Бойчинова 0888216335
Елена Луканова 0886647060

Текст и изображения: visionbg.net

Comments are closed.