Д-р Галя Найденова Атанасова – Личен лекар Плевен

July 27, 2017
ЗА НАС

thumb296x233Доктор Галя Найденова Атанасова е общопрактикуващ лекар в град Плевен.

Като личен лекар, специалистът извършва детски консултации, прегледи и лечение на деца и възрасти в медицинският си кабинет.

 

ДЕЙНОСТ

Като общопрактикуващ лекар, Галя Атанасова извършва прегледи и лечение на деца и възрастни. В своята работа, доктор Атанасова се грижи за хронично болни пациенти и извършва наблюдение на кърмачета и новородени. В медицинският кабинет, личният лекар извършва имунизации, ваксинации, измерване на тегло и ръст и други медицински дейности.

В кабинета на доктор Галя Атанасова се провежда детска консултация. Малка част от консултацията включва: проследяване на физическото и нервно-психическото развитие на детето, проследяване правилното хранене на детето, профилактика на рахит, анемия, хипотрофия и затлъстяване. За вашите деца, като общопрактикуващ лекар, доктор Атанасова извършва задължителни и препоръчителни имунизации и назначава различни изследвания.

Медицинският кабинет на доктор Атанасова ще намерите в град Плевен – ДКЦ 2. Той е оборудван с модерна терапевтична и диагностична апаратура. За качеството на медицинските услуги, допринасят богатият опит на специалиста и модерно оборудване. Медицинският кабинет на Атанасова, отговаря на хигиенните изисквания за диагностика и лечение.

Доктор Галя Атанасова предлага индивидуално отношение към всеки пациент. За най-малките пациенти, тя осигурява максимален комфорт и удобство.

КОНТАКТИ

Д-р Галя Найденова Атанасова – Личен лекар

Адрес: гр. Плевен, ул. “Сан Стефанова” № 1, каб.35
Тел.: 064 88 82 35
Тел.: 0889 202 647;

Comments are closed.