Д-р Филка Стоянова – Педиатър Бургас

July 1, 2020
ЗА НАС

article_9842_thema61Доктор Филка Стоянова е лекар педиатър практикуваш на територията на град Бургас.

Доктор Стоянова е специалист по лечение на детски болести. Тя извършва лечение на детски заболявания, профилактични прегледи, домашни посещения и имунизации.

Кабинетът на доктор Стоянова се намира ул. Кирил и Методий № 39. Доктор Стоянова има сключен договор с НЗОК, издава направления за специалисти, изписва лекарства по рецептурни книжки на здравната каса.

ДЕЙНОСТ

Доктор Филка Стоянова е специалист по диагностика и лечение на детски болести. Богатият и професионален опит и специалното отношение към малките и пациенти и е спечелил както тяхното доверие, така и това на техните родители.

Доктор Стоянова провежда детски консултации, консултации за кърмене и захранване на бебета, проследяване на физическото и психическо състояние на детето, извършване на имунизации според българския имунизационен календар.

Доктор Филка Стоянова извършва профилактични прегледи и детски консултации. Като общопрактикуващ семеен лекар, проследява здравословното състояние на своите пациенти и ги консултира при всяко тяхно оплакване. Освен това стриктно проследява развитието на хронично болните и реагира адекватно в случай на изменение в тяхното състояние. Доктор Стоянова извършва оценка на психическото и физическо развитие при децата и може да Ви даде подходящ съвет при тяхното отглеждане.

Доктор Филка Стоянова извършва всички имунизации според българския имунизационен календар и поставя ваксини в случй на необходимост.

ГАЛЕРИЯ

2089b6c34a6ce5d062fcc91a21be32c72pregled-malko-momi4e1
КОНТАКТИ

Д-р Филка Стоянова – Педиатър Бургас

Адрес: гр. Бургас, ул. Кирил и Методий № 39
Моб. тел.: 0888 692 609

Comments are closed.