Лазерен медико дентален център I

July 9, 2018
ЗА НАС
Lazeren220x110

Защо да изберете точно нас?

ЛАЗЕРЕН МЕДИКО ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР Е ВИСОКО СПЕЦИАЛИЗИРАНО ЛЕЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ С НАЙ- МОДЕРНА АПАРАТУРА!

Чрез използване на Erbium, Chromium: Yttrium-Scandium-Gallium-Garnet (Er,Cr:YSGG ) лазер, диодни и стимулиращи ниско енергийни лазери и последно поколениеCEREC 3D и CAD/CAM технология, допринасят за постигането на пълна и ефективна устна дентална реконструкция, осигуряващо перфектна естетика и постоянно качество за дълъг период от време.Вие получавате високо специализирано безболезнено дентално лечение с най-съвременна апаратура и индивидуален подход.

Екипът ни, Ви засвидетелства нашият постоянен ангажимент към осигуряване на висококачественни и комфортни дентални услуги, като солидна основа за поддържане доверието и лоялността на нашите пациенти. Ние Ви, предлагаме комплекстно дентално лечение с изключително високо качество,коректност и сигурност. Нашият екип е квалифициран, в комплекстно естетично възстановяване и реконстроиране на дъвкателния апарат и нов дизаин на усмивката Ви, със съвременни методики, материали и технологично оборудване, които създават предпоставка за лечение на особенно тежки и сложни случаи. Гаранция за това, е всеотдайната грижа и работа на високо квалифицираните дентални специалисти с дългогодишна дентална практика и богат клиничен опит.

За целта ние имвестираме в най-модерни виокотехнологични апаратури, инструменти, системи и консумативи – Biolase USA, Оптика лазер BG, Атлантис BG, Sirona by Siemens, Ivoclar, Vita, SHOFU, Komet и др. Специалистите в Центъра работят с НЗОК и всички съществуващи здравноосигурителни фондове и каси. За всеки, които се нуждае от дентално (стоматологично) лечение , но може би отлага, защото се страхува от дискомфорта…. осещавайки “ЛАЗЕРЕН МЕДИКО ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР” на ул.: ” Чумерна” 12 (до СМГ) може да означава край на неговите страхове!!!

CEREC

Ние знаем, че времето е ценно. Ето защо сме инвестирали в CEREC технология, която позволява бързо да полчите това, от което имате нужда: корони, пломби, фасети.

Какво е CEREC?
Буквално преведедо CEREC е керамично възстановяване с дигитална цифрова технология, чрез която в едно посещение Вие ще си тръгнете с везстановена зъбна структура от чиста керамика.
“Dental Clinic & Reiki – LASER MEDICAL DENTAL CENTER” Ltd. tel: +359 2 484 0523; +359 899 037 818; +359 895 770 544 Безболезнено лазерно лечение с най-съвременна апаратура! Без употреба на пилители, без натиск, без БОЛКА! И най-новото последно поколение вискотехнологична клинико-лабораторна система за безметално зънопотезиране!!!
Възстановяване с керамика стъпка по стъпка

• Отсранява се дефектната пломба или увредена част на зъба.
така зъба се подготвя за снемане на дигитален отпечатък.

• Оптичното 3D изображение се получава с помощта на камера,
директно заснемаща подготвения зъб. С тази стъпка се избягва употребата
на отпечатъчните материали.

• Възстановяването се извършва софтуерно – пред Вас.

• Данните се изпращат към CAD/CAM фрезови център – Sirona MC XL,
където се възпроизвежда точно увредената част на зъба. Това е изпълнимо
в една визита.

• Новата възстановена част пасва точно. С него се постига
приятно загладена повърхност и естествено усещане на зъба
за дълъг период от време.

• Цветовата гама допринася за пълната хармония с Вашите собствени зъби.

ЛАЗЕРНА ТЕХНОЛОГИЯ
Страхувате ли се от непознатото…. от неизвестното….?

Тази истина е стара колкото човечеството.
Това е една от основните причини много хора все още да се страхуват от посещението си при стоматолог. Те просто не знаят колко комфортно изживяване може да бъде лечението на техните зъби.

Ние винаги търсим начин да докажем комфорта, ефективната и всеобхватна клинична грижа на нашите пациенти, за това инвестираме в авангардната дентална Er,Cr:YSGG Лазерна технология. Лазерната система наречена Waterlase на фирмата Biolase Technology е революционен дентален инструмент, който използва комбинация от лазерна енергия и вода, за да осигури извършването на много дентални процедури, без загряване, без натиск, без вибрация, без скалпели, без анестезия. Одобрен от американската хранителна и лекарственна администрация за употреба на много клинични процедури
Оформяне на кавитети до подготовка на зъба за фасети и корони, за зъбни канали, лигавица, кост, и дори поставяне на имплантанти. Проучванията и опитът доказват, че Waterlase денталната медицина е по-малко травматична от конвенционалните пилители и скалпели. Комбинацията от лазерна енергия и вода – Hidrofotonics осигурява бързо и точно рязане, което е прецизно, не травмиращо тъканите и е безболезнено. Това предпазва здравите тъкани на зъба около кариеса или болната лигавица, не случайно се нарича минимално инвазивна дентална медицина. Идеята е да се изликува или да се изреже заразената част на вашия зъб, лигавица или кост, без да се увреди съседната здрава тъкан!
Лазерите ни дават голямо предимство в осигуряването на отлична клинична грижа и максимален комфорт на пациента! Процесът наречен Hidrofotonics е патентован от Biolase, компания която създаде Waterlase и е водвща дентална компания в USA и света.

ДЕЙНОСТИ
Предимствата на Waterlase лазерната дентална технология пред конвенционалните дентални инструменти са:

Комфорт за пациента
Топлина, вибрация и натиск, са основните причини за болката, свързана с употребата на традиционните дентални инструменти – пилители и скалпели.
Waterlase – технологията Hidrofotonics е комбинация от вода и лазерна енергия за рязане на твърди и меки тъкани (зъби, кости и венци). При работа не се генерира топлина, вибрация или натиск. Много от денталните процедури могат да бъдат извършени с по-малко посещения, с по-малко или без анестезия, с по-малко или без никаква нужда от пилители. Използването на Waterlase намалява кървенето и постоперативната болка. Преобразява се денталното преживяване.
Какво е Waterlase лекар?
Това е дентален лекар, който се грижи за Вашето здраве и комфорт. Той е инвестирал в денталните лазери Waterlase, които са абсолютния номер 1 в денталната лазерна медицина. Необходимо е да изявите желание, като запишите час за обстоен преглед при Waterlase дентален лекар, който ще Ви консултира какъв вид лечение е най-подходящо за Вас!

Ефективност
Процедури, които обикновенно отнемат няколко посещения, сега може да завършат само в едно посещение. Това спестява време! Сега с лазерната техника могат да бъдат извършени няколко различни процедури на различни места в устата / няколко пломби, заедно с гингивална пластика или процедури по-меки тъкани /. Множество процедури включват датски кавитетни препарации, не причиняващи натиск.

Актуалност, надежност и прецизност
Waterlase – лазер елиминира увредената тъкан, като запазва здравата. Отстранява прецизно кариес в зъбния емайл / най-твъдата субстанция в човешкото тяло / костна и гингивална тъкан, като оставя съседните тъкани неувредени. По-малък следоперативен дискомфорт с безболезнено лечение. По този начин се запазва по-голяма част от здравата структура на зъба, костта или гингивата.

Всеобхватност на процедурите
С Waterlase ние прилагаме широка гама от процедури на меки и твърди тъкани в рамките на едно посещение. Премахване на начални кариеси, кавитетни препарации, лечение на коренови канали до гингивални, костни, хирургични и много други козметични процедури.

Намалена травма
Високоскоростните пилители могат да причинят завихрене и микрофрактури на зъба, които водят до бъдещи дентални проблеми. Чрез нежно и меко лазерно въздействие се намалява увреждането на здравите части и травмата на зъба.

Прецизни и трайни кавитетни запълвания
Кавитетните препарации, изработени с Waterlase , увеличават издръжливостта на реставрацията, увеличавайки силата на свързване и възтановяване цвета на обторации с по- стара давност, по-добро и трайно свързване на зъба и пломбата.

Безкръвно или минимално кървене
С помощта на Waterlase се постига консервативна деликатност, внимателно отрязване и коагуация на тъканите. Това дава възможност за извършване на множество процедури върху меките тъкани с безкръвно или минимално кървене и постоперативен ефект.

По малко инжекции и анестези
Много процедури стават изпълними без употребата на инжекции, което от своя страна елиминира появата на отоци.
Ние ще Ви предложим оптимални възможности на
Лазерната дентална медицина – комплексно съчетание на
Високо енергиен Waterlase и ниско енергиини лазери червен, инфрачервен.
Ще се погрижим за Вас с необходимото внимание и висококвалифициран и специализиран дентален опит.
Оставете в миналото страха от посещението при стоматолог- днес има Waterlase дентален лазер и лазерна дентална медицина

Новите измерения в денталното лечение:
Без инжекции
Без скалпел
Без болка
Ще си тръгнете с усмивка, но не и с изтръпнали устни!

КОНТАКТИ
Лазерен медико дентален център I – laserdentalcenter-bg.com
Адрес: гр. София, ул. Чумерна 12 /патрер/
Тел.: 02 484 0523
E-mail: dcr_at_laserdentalcenter-bg.com


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения laserdentalcenter-bg.com

Comments are closed.