“Лекоом”

July 18, 2013
ЗА НАС

lekoomФирма “ЛЕКООМ” АД е една от първите дистрибуторски фирми на ветеринарномедицински продукти в България. Създадена е след промените настъпили у нас след 1989 година. За един кратък период от време тя израства и открива шест свои филиала в страната, в градовете – София, Монтана, Добрич, Сливен и Разград, мултиплицирайки дейността на централния офис в София. Във фирмата работят известни, утвърдили се специалисти, които следят нуждите на пазара за да отговорят адекватно на тях. Фирма “ЛЕКООМ” АД извършва освен дистрибуторска и консултантска дейност. Осигурява консултации за изясняване на възникнали проблеми. Специалистите посещават на място заявителя, извършват необходимите прегледи, вземат материали за изследване и след това уточняват решаването на възникналите проблеми.

първи бройсписание ВМ Новини Първият брой на научно-приложното списание “Ветеринарномедицински новини”/”ВМновини” излиза през януари 1998 г. Негов издател е фирма “Лекоом” АД. В продължение на 14 години то е единственото частно ветеринарно списание на българския пазар и хроникьор на ветеринарната професия. Негов главен редактор е д-р Иван Щерев Манга. Списанието се издава със съдействието на консултативен съвет от специалисти.

ПОРЪЧКИ И ДОСТАВКИ

Поръчки се приемат от складовите бази на ЛЕКООМ АД от всички офиси в страната.

1. Всеки работен ден от 08ч. -11ч.за изпълнение в същия ден в региона на съответния склад.

2. Всеки работен ден от 08ч.-16ч. за изпълнение на следващия  работен ден за цялата страна.

Доставките се извършват от складовите бази на ЛЕКООМ АД от всички офиси в страната.Това се осъществява чрез:

1. Директни продажби от даден офис
2. Доставка на място от представител на фирмата
3. Доставка на място с наложен платеж по куриерска транспортна фирма.

Допълнителна информация и консултация за Продуктите на ЛЕКООМ АД може

да получите в офисите на ЛЕКООМ АД от съответните търговски представители.

СПИСАНИЕ

На първо място трябва да се отбележи, че списание „ВМновини”/“VMnews”в продължение на повече от 10 години посвещава един, два или три броя през годината на значителни международни прояви на Регионалната Комисия за Европа на Световната организация по здравеопазване на животните (O.I.E.) със седалище в Париж. Toсе отпечатва на четири езика (български, руски, френски и английски) и се  разпространява в 177-те страни членки на организацията. Последният специален брой на списание „ВМновини” за 2010 г. е посветен на 24-тата Конференция на Регионалната Комисия  на O.I.E.  за Европа. По покана на Правителството на Република Казахстан тя се проведе в нейната столица  Астана, от 20 до 24 септември 2010 г. В  работна програма на Конференцията бяха включени редица актуални санитарни проблем и две технически теми: „Повишение на ефективността на пограничния контрол и Африканската чума по свинете – ранно откриване и бързо реагиране”. Отделено  е особено внимание и за изпълнението на Петия Стратегически план на  O.I.E. (2011-2015 г.). Конференцията бе открита и ръководена от проф.д-р Никола Белев, Президент на Регионалната Комисия  на  O.I.E.  за Европа и Регионален представител на O.I.Eза Източна Европа. Участниците в Конференцията бяха поздравени от министър-председателя на Р. Казахстан г-н Карим Масимов.

Освен материали от Конференцията  броят съдържа пет интервюта на главния редактор – с Генералния директор на O.I.Eд-р Бернар Вала, с Президента на O.I.Eд-р Карлос Корреа Мессути, със  зам. ръководителя на държавната служба по ветеринарен и фитосанитарен надзор на Руската федерация, с ръководителя на ветеринарната служба на Италия д-р Романо Марабели и с ръководителя на ветеринарната служба на Белгия д-р Пиер Наасенс. Читателят може да се запознае и с материала „Ветеринарната служба на Р. Казахстан днес”.

 


Първият брой на списанието за 2011 г. е посветен на създаването на Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ). В него читателят може да научи, чрез кратките биографични данни  и интервюта повече за ръководните фигури от Агенцията. Какво ще е бъдещето на българското земеделие от статията на зам.-министър д-р Цветан Димитров. Броят съдържа и пълният текст на  Устройствения правилник на БАБХ, както и списъка на директорите на Областните дирекции по безопасност на храните (ОДБХ).

Забележка. Тъй като след подаването на броя за печат настъпи промяна в списъка на директорите на ОДБХ , на мястото на Емил Гъгнев за директор на ОДБХ Кюстендил е назначен инж. Стоян Стоев.

 

 

 

 

 

 

КОНТАКТИ

“ЛЕКООМ” АД – lekoom.com

Адрес: Централен офис, гр. София, бул. ”Цариградско шосе” № 73
Тел.: 02 973 37 85
Факс: 02 971 34 13
Е-mail: lekoom_at_abv.bg


Вижте по-голяма карта

Адрес: Търговски офис, гр. София, бул. ”Цариградско шосе” № 73
Тел.: 02 973 37 85
Факс: 02 971 34 13
E-mail: sklad_at_lekoom.com


Вижте по-голяма карта

Адрес: гр. Монтана, бул. “3-ти март” N 95
Тел./факс: 096 300 925
Е-mail: montana_at_lekoom.com


Вижте по-голяма карта

Адрес: гр. Добрич, ул. “Цар Петър” N 24, магазин N 1
Tел./факс: 058 604 591
E-mail: dobrich_at_lekoom.com


Вижте по-голяма карта

Адрес: гр. Разград, ул. “Св. Климент” N 3
Tел./факс: 084 660 428
E-mail: razgrad_at_lekoom.com


Вижте по-голяма карта

Адрес: гр. Сливен, ул. “Никола Карев” N 5А
Tел./факс: 044 623 570
E-mail: sliven_at_lekoom.com


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: lekoom.com

Comments are closed.