МАРИЯ АСЕНОВА – ТОП ФЕНОМЕНА НА БЪЛГАРИЯ

July 3, 2019
ЗА НАС

MARIAБях на петнадесет години, когато леля Ванга ме откри. Бях отишла в Петрич с мои роднини, които имаха болно дете. Братовчед ми и майка ми останах отвън, а ние със съпругата му влязохме при нея. Леля Ванга поиска захарта от кака и двете започнаха разговор за болното дете. През това време аз се свих в един ъгъл, доста уплашена от външния й вид – с тъмни дрехи, сляпа, от очите й течаха сълзи. Начинът й на разговор също много ме уплаши и аз почти се вцепених. Не смеех да гъкна. Свита в ъгъла, исках този разговор да свърши колкото се може по-бързо и да си тръгнем, без да я питам нищо. След като братовчедка ми приключи разговора с нея и се накани да си тръгне, леля Ванга я попита: “Има ли още някой там?” Аз изтръпнах и смалена, смалена се опитах да отроня едва-едва: “Ми, лельо Ванге, аз… ми нещо да ми кажеш…” И тя започва с думите: “Какво ке ти кажам аз! Ти ке можеш повеке от мен, повеке от мен ке знаеш. Че ти сичко си знаеш!”

2Три пъти го повтори това.
Една година след като се видях с леля Ванга с мен отново се случи нещо почти необяснимо. Бях се прибрала в моминската си стая, която е на втория етаж на къщата ни във Велинград. Стрелките на часовника се бяха припокрили върху цифрата 12. В един миг в стаята стана черно. И на този фон изведнъж като че ли избликна от тъмата, внезапно изтече от нея ослепителна бяла светлина и пред мен в цял ръст засия Исус Христос. Положи ръката си на главата ми и каза:
“Ти ще помагаш на целия свят. Не се страхувай. Теб съм избрал, но изпитанията ти няма да са малко.”
Нищо повече. И изчезна.
После отново – леля Ванга. Стана така, че се наложи да придружавам мой близък до Петрич. Не влязох при нея, останах в колата. А тя казала: “Да не се страхува жената, която е в колата. Тя ке ме смени.”

И отново дълги години не се случи нищо особено. После дойдоха промените още в онези времена, някъде 76-та година е било, и за феномена на леля Ванга започнаха да пишат. Една журналистка веднъж я запитала: “Лельо Ванге, ти знаеш, че всички сме гости на тази земя. Говори се, че ти като си отидеш, ще те смени някаква жена от чужбина. Вярно ли е?” А тя отговорила: “Не е чужденка. От България ке биде. От Южна България е… Айде оставете ме!” А журналистката: “Лельо Ванге, само още един въпрос – коя е, от кой град точно?” Пък тя такава, все като че ли нещо се кара: “Еее, Мария се казва, сега още дете е.” И толкова.
Не че по онова време отдавна не бях минала моминската възраст, но за леля Ванга сигурно измеренията са били други. Пък и аз все така продължавах да не съм наясно със себе си. Чак до онази 92-а, която преобърна всичко. В тази година много изпитания преживях, загубих близки хора… Тогава започна моето духовно ограмотяване.
Седем години.
Сякаш някой ме отлъчи от външния свят. Имах добър бизнес, с нюх съм, пък и все пак имам висше икономическо образование. Но от 92-а година външният ми живот тръгна назад. Предполагам, за да се отворя за вътрешния. Поне веднъж седмично, точно в полунощ, Бог започваше да ми диктува. От полунощ до три сутринта. Всеки път точно по три часа. Тетрадката е пред мен, аз пиша, след това оставям химикалката и сутринта се събуждам, за да прочета какво точно съм написала. Всъщност, би трябвало в онези часове да съм будна, защото това, което съм писала, не е превод и знам за какво пиша и защо. Но сутринта редовете са ми непознати и аз отново навлизам в написаното от мен, за да се уверя, че всичко е пределно точно, вярно и ясно изложено. Получих над 3400 рецепти. Буквално “спуснати от горе”. Нищо от това, което съм получила, не може да се намери и прочете в книга, защото не е писано от земен човек, а е дадено от Него. Земна е само ръката, която го е записала.

УСЛУГИ
 • Хороскоп
 • Прогнози
 • Изчистване на отрицателна енергия на цялото семейство
 • Защита от отрицателна енергия за цялото семейство
 • Отвяряне: късмет, любов, пари, бизнес, промяна на съдбата, решаване на Вашите проблеми
 • Зачеване
 • Алкохолизъм
 • Брак / Семейство
 • Кариера
 • Бизнес
 • Съживяване на западнал бизнес и др.
 • Медо-билко лечение
 • Лечение на наркозависими
КАКВО Е МАГИЧЕСКО ЗАМЪРСЯВАНЕ

Доста хора ми задават въпроса какво е магическо замърсяване, как да го усетим ако го имаме, какво трябва да направим ако сме засегнати и какво може да се случи ако се отнесем несериозно към този проблем.

Магическото замърсяване е вид отрицателна енергия, която може да бъде причинена умишлено от лоши хора и от самите нас. Замърсяването може да бъде причинено от самите нас по една единствена причина – лоши мисли , страх, стрес, несигурност, сънуване на лоши сънища, произнасяне на лоши думи като клетви и др. Магическото замърсяване причинени от лоши хора, наши врагове – нашето обкръжение , приятели, роднини, съседи, колеги, псевдоприятели , които умишлено , целенасочено, в знак на отмъщение могат да направят – да поръчат от специалист такова замърсяване, което може да ни бъде подхвърлено пред вратата, ако няма достъп до нас, ако има достъп до физическото ни тяло, може да бъде направено чрез храна, пръскане на дрехи, поставяне в офис, бюро, чанта, колата Ви и други места. Кодирана тази отрицателна енергия започва да създава дискомфорт на нашето духовно тяло, ние започваме да се чувстваме некомфортно, връхлитат ни страхове без причина, чувстваме се неспокойни, пропадаме във всичко от личен, служебен, и здравословен характер. Много често си задаваме въпроса ЗАЩО, много често ми задават въпроса ” аз на никой лошо не съм направил/а , защо ми се случва”, аз отговарям, защото хората като мисъл, характер и поведение не са еднакви, има мъдри , отговорни и добри хора, има лоши , безотговорни и първични хора, от тях може да се очаква всичко, дори и да не сте виновна, това че Вие сте нещо повече от тях може да ги дразни и да са решили да ви отмъстят по такъв начин.

Магическото замърсяване поразява нервната система и костната система, това са първите симптоми , по които можете да разберете поразени ли сте или не.

ТАЙНСТВЕНОТО НЕМОЖЕШ ДА ГО ВИДИШ И НЕ МОЖЕШ ДА ГО ПИПНЕШ

Това , че доста хора , които не са наясно с духовните неща много често отричат това, което немогат да го видят и което немогат да пипнат. Тайнствените неща затова са тайнствени, за да неможем да ги видим, за да неможем да ги пипнем, но можем да ги усетим.

Хора посветени в тази материя усещат вибрациите и са наясно с нещата, но тези които не са посвтени те няма как да разберат тази материя. И нищо друго не им остава, освен да се доверят на истински специалист и да усетят промяната в тях след това.Тогава съм убедена, че ще почнат да мислят по друг начин, защото в рамките на тези 20 години съм се сблъсквала с какви ли не съдби, решавала съм нещата им с лекота, променяла съм тяхната съдба с лекота като за това мога да посоча пример, на който вие сами да си отговорите, аз също нямам отговор. Решила съм съдбата на много стерилни семейства. Написана е книга в тази посока, за бебета които съм направила.

Аз нямам отговор как става това, но мога само да кажа, че всичките тези хора , за които споменавам в статията са минали през 3-4-5 инвитро процедури и не са могли да заченат, просто не се получава. Минавайки през кабинета ми прилагайки своите духовни процедури бебета са факт. Как става това? Аз нямам отговор като земен човек, вероятно и Вие, но имам другия отговор , висшите лечители чрез моето тяло и моите ръце си вършат работата. Духовните лечители имат потребност да изразходят своята енергия посвещавайки силата си и способностите си на земен човек – на живо човешко същество. И тогава този земен лечител става лечител , но с помощта на висшите сили .

КОНТАКТИ

МАРИЯ АСЕНОВА – ТОП ФЕНОМЕНА НА БЪЛГАРИЯ – mariaasenova.bg

Адрес: гр. София, ж.к. Младост 3 бл. 356 вх. 3 ет. 1 ап 1
Тел.: 02 820 79 88; 090 36 39 11
Моб. тел.: 0888 220 533; 0887 566 249

Текст и изображения: mariaasenova.bg

Comments are closed.