МАРИЯ АСЕНОВА – ТОП ФЕНОМЕНА НА БЪЛГАРИЯ

December 17, 2019
ЗА НАС

MARIAБях на петнадесет години, когато леля Ванга ме откри. Бях отишла в Петрич с мои роднини, които имаха болно дете. Братовчед ми и майка ми останах отвън, а ние със съпругата му влязохме при нея. Леля Ванга поиска захарта от кака и двете започнаха разговор за болното дете. През това време аз се свих в един ъгъл, доста уплашена от външния й вид – с тъмни дрехи, сляпа, от очите й течаха сълзи. Начинът й на разговор също много ме уплаши и аз почти се вцепених. Не смеех да гъкна. Свита в ъгъла, исках този разговор да свърши колкото се може по-бързо и да си тръгнем, без да я питам нищо. След като братовчедка ми приключи разговора с нея и се накани да си тръгне, леля Ванга я попита: “Има ли още някой там?” Аз изтръпнах и смалена, смалена се опитах да отроня едва-едва: “Ми, лельо Ванге, аз… ми нещо да ми кажеш…” И тя започва с думите: “Какво ке ти кажам аз! Ти ке можеш повеке от мен, повеке от мен ке знаеш. Че ти сичко си знаеш!”

2Три пъти го повтори това.
Една година след като се видях с леля Ванга с мен отново се случи нещо почти необяснимо. Бях се прибрала в моминската си стая, която е на втория етаж на къщата ни във Велинград. Стрелките на часовника се бяха припокрили върху цифрата 12. В един миг в стаята стана черно. И на този фон изведнъж като че ли избликна от тъмата, внезапно изтече от нея ослепителна бяла светлина и пред мен в цял ръст засия Исус Христос. Положи ръката си на главата ми и каза:
“Ти ще помагаш на целия свят. Не се страхувай. Теб съм избрал, но изпитанията ти няма да са малко.”
Нищо повече. И изчезна.
После отново – леля Ванга. Стана така, че се наложи да придружавам мой близък до Петрич. Не влязох при нея, останах в колата. А тя казала: “Да не се страхува жената, която е в колата. Тя ке ме смени.”

И отново дълги години не се случи нищо особено. После дойдоха промените още в онези времена, някъде 76-та година е било, и за феномена на леля Ванга започнаха да пишат. Една журналистка веднъж я запитала: “Лельо Ванге, ти знаеш, че всички сме гости на тази земя. Говори се, че ти като си отидеш, ще те смени някаква жена от чужбина. Вярно ли е?” А тя отговорила: “Не е чужденка. От България ке биде. От Южна България е… Айде оставете ме!” А журналистката: “Лельо Ванге, само още един въпрос – коя е, от кой град точно?” Пък тя такава, все като че ли нещо се кара: “Еее, Мария се казва, сега още дете е.” И толкова.
Не че по онова време отдавна не бях минала моминската възраст, но за леля Ванга сигурно измеренията са били други. Пък и аз все така продължавах да не съм наясно със себе си. Чак до онази 92-а, която преобърна всичко. В тази година много изпитания преживях, загубих близки хора… Тогава започна моето духовно ограмотяване.
Седем години.
Сякаш някой ме отлъчи от външния свят. Имах добър бизнес, с нюх съм, пък и все пак имам висше икономическо образование. Но от 92-а година външният ми живот тръгна назад. Предполагам, за да се отворя за вътрешния. Поне веднъж седмично, точно в полунощ, Бог започваше да ми диктува. От полунощ до три сутринта. Всеки път точно по три часа. Тетрадката е пред мен, аз пиша, след това оставям химикалката и сутринта се събуждам, за да прочета какво точно съм написала. Всъщност, би трябвало в онези часове да съм будна, защото това, което съм писала, не е превод и знам за какво пиша и защо. Но сутринта редовете са ми непознати и аз отново навлизам в написаното от мен, за да се уверя, че всичко е пределно точно, вярно и ясно изложено. Получих над 3400 рецепти. Буквално “спуснати от горе”. Нищо от това, което съм получила, не може да се намери и прочете в книга, защото не е писано от земен човек, а е дадено от Него. Земна е само ръката, която го е записала.

УСЛУГИ
 • Хороскоп
 • Прогнози
 • Изчистване на отрицателна енергия на цялото семейство
 • Защита от отрицателна енергия за цялото семейство
 • Отвяряне: късмет, любов, пари, бизнес, промяна на съдбата, решаване на Вашите проблеми
 • Зачеване
 • Алкохолизъм
 • Брак / Семейство
 • Кариера
 • Бизнес
 • Съживяване на западнал бизнес и др.
 • Медо-билко лечение
 • Лечение на наркозависими
КАКВО Е МАГИЧЕСКО ЗАМЪРСЯВАНЕ

Доста хора ми задават въпроса какво е магическо замърсяване, как да го усетим ако го имаме, какво трябва да направим ако сме засегнати и какво може да се случи ако се отнесем несериозно към този проблем.

Магическото замърсяване е вид отрицателна енергия, която може да бъде причинена умишлено от лоши хора и от самите нас. Замърсяването може да бъде причинено от самите нас по една единствена причина – лоши мисли , страх, стрес, несигурност, сънуване на лоши сънища, произнасяне на лоши думи като клетви и др. Магическото замърсяване причинени от лоши хора, наши врагове – нашето обкръжение , приятели, роднини, съседи, колеги, псевдоприятели , които умишлено , целенасочено, в знак на отмъщение могат да направят – да поръчат от специалист такова замърсяване, което може да ни бъде подхвърлено пред вратата, ако няма достъп до нас, ако има достъп до физическото ни тяло, може да бъде направено чрез храна, пръскане на дрехи, поставяне в офис, бюро, чанта, колата Ви и други места. Кодирана тази отрицателна енергия започва да създава дискомфорт на нашето духовно тяло, ние започваме да се чувстваме некомфортно, връхлитат ни страхове без причина, чувстваме се неспокойни, пропадаме във всичко от личен, служебен, и здравословен характер. Много често си задаваме въпроса ЗАЩО, много често ми задават въпроса ” аз на никой лошо не съм направил/а , защо ми се случва”, аз отговарям, защото хората като мисъл, характер и поведение не са еднакви, има мъдри , отговорни и добри хора, има лоши , безотговорни и първични хора, от тях може да се очаква всичко, дори и да не сте виновна, това че Вие сте нещо повече от тях може да ги дразни и да са решили да ви отмъстят по такъв начин.

Магическото замърсяване поразява нервната система и костната система, това са първите симптоми , по които можете да разберете поразени ли сте или не.

ТАЙНСТВЕНОТО НЕМОЖЕШ ДА ГО ВИДИШ И НЕ МОЖЕШ ДА ГО ПИПНЕШ

Това , че доста хора , които не са наясно с духовните неща много често отричат това, което немогат да го видят и което немогат да пипнат. Тайнствените неща затова са тайнствени, за да неможем да ги видим, за да неможем да ги пипнем, но можем да ги усетим.

Хора посветени в тази материя усещат вибрациите и са наясно с нещата, но тези които не са посвтени те няма как да разберат тази материя. И нищо друго не им остава, освен да се доверят на истински специалист и да усетят промяната в тях след това.Тогава съм убедена, че ще почнат да мислят по друг начин, защото в рамките на тези 20 години съм се сблъсквала с какви ли не съдби, решавала съм нещата им с лекота, променяла съм тяхната съдба с лекота като за това мога да посоча пример, на който вие сами да си отговорите, аз също нямам отговор. Решила съм съдбата на много стерилни семейства. Написана е книга в тази посока, за бебета които съм направила.

Аз нямам отговор как става това, но мога само да кажа, че всичките тези хора , за които споменавам в статията са минали през 3-4-5 инвитро процедури и не са могли да заченат, просто не се получава. Минавайки през кабинета ми прилагайки своите духовни процедури бебета са факт. Как става това? Аз нямам отговор като земен човек, вероятно и Вие, но имам другия отговор , висшите лечители чрез моето тяло и моите ръце си вършат работата. Духовните лечители имат потребност да изразходят своята енергия посвещавайки силата си и способностите си на земен човек – на живо човешко същество. И тогава този земен лечител става лечител , но с помощта на висшите сили .

БЛАГОДАРНОСТИ

Т.Стефанова

Вече съм семейна и имам едно прекрасно детенце. Това щастие дължа единствено на Мария. Тя ми е помагала много и преди това. В едно от посещенията ми нямах никакви финансови възможности и тя ми направи процедурата безплатно. Помагала ми е нееднократно. Желая и много здраве и щастие, защото тя го заслужава.

Евелина

За втори път съм при Мария Асенова. След посещението при нея стават чудеса. Много и благодарим!!

Н. Вукова, Самоков

Идвала съм при Мария няколко пъти и винаги си отивам много доволна. Мога със сигурност да кажа, че помага винаги и на всекиго. Д-р Р. от Самоков ходеше на работа с две патерици. След магическо изчистване, ко ето направи Мария, той хвърли патериците и сега вече е добре. Обръщам се към всички хора, които имат здравословни проблеми или магически замърсявания да посетят Мария Асенова. Бог да и помага на нея, а тя на нас.

Г.Стоянова

За втори път съм при Мария, защото тя прави невероятни неща. Бях при нея преди едно година и живота ми сега е обърнат на 180 градуса. Видях много щастие и любов, които преди това не познавах.Съпругът ми се завърна при семейството и отново можем да живеем нормално.

Е.Николова-учителка

При Мария Асенова идвам втори път и то преди всичко с голяма благодарност. Първия път дойдох с недоверие към нея и за да придружа приятелката си. Влязох. Изслушах я и бях изумена от точността на събитията които се бяха случили и за които тя ми каза. После предсказа бъдещи събития, които се случиха така светкавично, както тя предсказа. За мен Мария е феномен. Благодаря и от сърце.

Здравка

Дойдох миналата година за първи път. Предстоеше ми операция с не особено благоприятни прогнози. Г-жа Асенова обаче ме окуражи. Каза ми, че резултатът от операцията ще бъде успешен. На мен ми прозвуча фантастично. Но…се оказа самата истина. Днес съм здрава и очаквам да  се случи и най-важното за мен – създаване на семейство и дете. Отново се чувствам подкрепена и окрилена от г-жа Асенова. Бог да я благослови.Благодаря.

Н.Няголова, София

Бях приета в болница със силна аритмия, която не подлежеше на обикновено лечение. В болницата се установи, че проблемът не е в сърцето, а в напреднал стадий на базедова болест. Незабавно ми назначиха лечение с метизол.почувствах се по-добре чак в края на петия месец. Казвам по-добре в смисъл, че показателите на кръвта леко се промениха, по-близо до нормата. От многобройните лекарства получих глаукома.Очите ми изпъкнаха до неузнаваемост, приличах по-скоро на карикатура, отколкото на човек. Назначиха ми операция, която отказах, може би съм малко страхлива.

След около  три години моя приятелка ми разказа за Мария Асенова. Записах си час при нея, дойдох не с недоверие, а с малко страх. Бях възхитена. Мария ми каза , че проблемите ми, т.е. болестта ми, е свързана с магия от близки роднини във връзка с наследство, за което аз дори бях  забравила. Прочете живота, характера ми и тези на сина и дъщеря ми, все едно че е живяла заедно с нас. Каза ми, че с меда и билките, които предлага, ще отшумят проблемите ми със здравето. Когато я попитах, трябва ли да продължа да приемам лекарства, тя се усмихна и ми каза „Ако можете заедно ги пийте.” Но следващия ден започнах да пия меда с билките – повече не ми се наложи да купувам лекарства.

През цялото това време ходих на периодични изследвания- на всеки два месеца. Нещата от месец на месец ставаха по-добре. Последните ми резултати показват, че  няма и следа от базедовата ми болест, дори лекуващият ми лекар беше изненадан, че с „метизол” е успял да ме излекува. Наложи се, уважавайки труда и отличното му отношение към мен да му кажа истината за лечението ми. Реакцията му никак не беш лоша. Благодаря на Мария Асенова, че я има.

Ш. Али Джиал, София

В началото на юли дойдох за първи път при Мария Асенова. Когато тя говореше, чувствах и усещах, че тя четеше всичко, което беше в душата ми скрито, което бях преживяла 30 години и за всичко знаех само аз. Бях много, много изненадана, много объркана, но всичко което се случваше беше истина, действителност. Бях дошла загубила надежда и вяра както в хората, така и в себе си. Тръгнах си от кабинета и объркана и изненадана как беше възможно всичко това. Чувствах се зле. Днес , пет дена по-късно, дойдох отново да и благодаря и да напиша тези неща, които се случиха. След 3-4 дни се осъществиха всички неща, които тя изрече, всичко стана толкова бъро..Чувствам се друг човек. Нещата се променят с часове. Тя за мен е единствена, единственият феномен!Благодаря ти Мария – бъди жива и здрава. Бог да я благослови!

П. Мил. Денкова, гр.София

Дойдох преди една години при г-жа Мария Асенова с тежък проблем – племенникът ми се дрогираше и се събираше с много лоши момчета. След като и разказах всичко, тя ми направи изчистване на дома и семейството и защитата. Като допълнение ми предложи и медолечение. Само за около месец момчето се отказа от дрогата, намери си приятелка и се промени изцяло към положителна страна. Ние всички у дома си отдъхнахме, обстановката се разведри, настъпи успокоение. Радвам се, че има такива добри хора като М.Асенова, които помагат.

С. Алдимирова, гр.Плевен

Преди 5 години идвах при Мария Асенова, защото имахме проблем с апартамента. Бяхме го изплатили, но не го прехвърлиха, не ни даваха нотариален акт. Мария ми направи всички процедури и делото се прекрати и предприемача ни извика да ни го прехвърли. Както каза Мария – така стана. Освен това позна за децата ми и че дъщеря ми ще завърши висше обрадование и ето че стана точно така. Затова съм убедена в Мария и затова дойдох втори път, за да ми помогне отново.

92192021222426878817

Л.П. Плевен

С ужас установих, че съпругът ми от 10 години живее с друга жена на семейни начала, т.е. тя му е била любовница. Не можех да повярвам, искаше ми се всичко това да бъде лъжа. Имам две вече големи и чудесни деца, а и ние вече не сме на години. Мятах се като риба на сухо. Не можех да спя,бях много зле с щитовидната жлеза, имах възпален панкреас, започнах да вдигам захар до 9. Съпругът ми отричаше, но виждах как тайно я търсеше по телефова и търсеше начин да я срещне в квартала, в който живеехме. Прочетох за госпожа Асенова във в. „Женско царство“. Гледах и едно предаване телевизията в „Искрено и лично“. Намерих я по телефона и октомври месец – след 10 месечно лутанев безтегловността, в която бях изпаднала / между впрочем бях станала 50 кг. тегло/ посетих г-жа Асенова. Още като влязох при нея почувствах някакво спокойствие / дотогава всичко в мен беше свито/, отпуснах се и разказах за какво идвам. Всичко казано от г-жа Асенова беше истина. С такава лекота тя виждаше всичко за мен, съпруга ми и децата. След гледането г-жа Асенова ми направи изчистване и защита. Прибрах се вкъщи. Бях като в някакъв водовъртеж. За 10 дни нещата се поизчистиха, поуспокоих се, започнах да се храня, да спя.И ето вече 5 месеца  от тогава се чувствам вече по-добре. Наддадох 5 кг. Съпругът ми си отвори очите и разбра, че жената, с която е бил, го е използвала единствено за пари.Започнах и медолечение.Благодарна съм много на г-жа Асенова за това, което направи за мен и моето семейство. Тя е един прекрасен човек, създаден да помага на хората.

Н.В., Самоков

Идвала съм при Мария няколко пъти и винаги си отивам много доволна. Мога със сигурност да кажа, че помага винаги и на всекиго. Д-р Р. от Самоков ходеше на работа с две патерици. След магическо изчистване, което направи Мария, той хвърли патериците и сега вече е добре. Обръщам се към всички хора, които имат здравословни проблеми или магически замърсявания да посетят Мария Асенова. Бог да и помага на нея, а тя на нас.

Н.Н.,София

На 13.01.2001 г. спешно бях приета в болница със силна аритмия, която не подлежеше на обикновено лечение. В болницата се установи, че проблемът не е в сърцето, а в напреднал стадий на базедова болест. Незабавно ми назначиха лечение с метизол.почувствах се по-добре чак в края на петия месец. Казвам по-добре в смисъл, че показателите на кръвта леко се промениха, по-близо до нормата. От многобройните лекарства получих глаукома.Очите ми изпъкнаха до неузнаваемост, приличах по-скоро на карикатура, отколкото на човек. Назначиха ми операция, която отказах, може би съм малко страхлива.
В началото на м.09.2003 г. моя приятелка ми разказа за Мария Асенова. Записах си час на 23.09.2003 г. дойдох не с недоверие, а с малко страх. Бях възхитена. Мария ми каза , че проблемите ми, т.е. болестта ми, е свързана с магия от близки роднини във връзка с наследство, за което аз дори бях  забравила. Прочете живота, характера ми и тези на сина и дъщеря ми, все едно че е живяла заедно с нас. Каза ми, че с меда и билките, които предлага, ще отшумят проблемите ми със здравето. Когато я попитах, трябва ли да продължа да приемам лекарства, тя се усмихна и ми каза „Ако можете заедно ги пийте.” Но следващия ден започнах да пия меда с билките – повече не ми се наложи да купувам лекарства.
През цялото това време ходих на периодични изследвания- на всеки два месеца. Нещата от месец на месец ставаха по-добре. Последните ми резултати са от 14.08.2004г. Няма и следа от базедовата ми болест, дори лекуващият ми лекар беше изненадан, че с „метизол” е успял да ме излекува. Наложи се, уважавайки труда и отличното му отношение към мен да му кажа истината за лечението ми. Реакцията му никак не беш лоша. Благодаря на Мария Асенова, че я има.”  С уважение: Н.Н

Н.В.

Идвала съм един път. Бях много доволна и благодарна. Сега идвах за  втори път. Имах голям проблем. На сина ми откраднаха колата. Каквото каза Мария, това стана. За два дни се намери колата. Здравословно цялото ми семейство не беше добре, оправи се всичко. Благодаря за всичко на Мария.Желая много здраве, щастие и успех.

А.М, София

Идвам за втори път, за да кажа че още от първия път разбрах, че на  Мария вярвам повече, отколкото на себе си . Тя от неуверена ме направи уверена, предсказа ми неща, за които не смеех да мечтая, а те се случиха толкова бързо, че и от атеизма ми не остана следа! Вярвам, че ще се случат и другите хубави неща, за които тя ме посъветва и ми помогна! Синът ми успя да спечели конкурс за магистрати и стана прокурор, вярвам не без помощта на Мария.Вторият ми син се връща при мен като „Блудния син“ – какво повече да иска човек от живота, отсвен това една майка отново да намери общ език с децата си. Мария дава сила, вяра, здраве и успех! Прави ни добри и човечни, или по-просто- връща ни в нашия път, когато не намираме сили сами да се върнем! С благодарнот и обич, с пожелание за здраве и благоденствие,за да помага на хората!

Ю.Николова

Дойдох отново, за да благодаря лично на феномена Мария, защото с нейната неоценима помощ се решиха жизненоважни за мене проблеми. Вярвам, че с нейната божествена сила, която притежава, ще ми помогне още. Бъди благословена, Мария.Да си жива и здрава да помагаш и на другите. Навсякъде разказвам и те препоръчвам да се уверят в твоята дарба Божия.Бъди винаги такава – красива, със слънчева душа, готова да помогнеш на всеки. Бог да те пази! С обич и преклонение: Ю.Николова

Марияна

Много съм благодарна на Мария, най-вече за информацията, която ми даде. Досега не съм вярвяла, че съществуват такива хора! След срещата ми с нея аз се промени. Сега гледам света с други очи. Благодарна съм и за това, което каза за мен и моето семейство. Желая и много щастие и все така да помага на хората. С почит: Марияна

Евелина

За втори път съм при Мария Асенова. След посещението при нея стават чудеса. Много и благодарим!

Г.Стоянова

За втори път съм при Мария, защото тя прави невероятни неща. Бях при нея преди едно година и живота ми сега е обърнат на 180 градуса. Видях много щастие и любов, които преди това не познавах.Съпругът ми се завърна при семейството и отново можем да живеем нормално

Е.Николова-учителка

При Мария Асенова идвам втори път и то преди всичко с голяма благодарност. Първия път дойдох с недоверие към нея и за да придружа приятелката си. Влязох. Изслушах я и бях изумена от точността на събитията които се бяха случили и за които тя ми каза. После предсказа бъдещи събития, които се случиха така светкавично, както тя предсказа. За мен Мария е феномен. Благодаря и от сърце.

Никол Тошева

Аз преди 20 дни бях при Мария съпругът ми ме напусна заради друга жена какво направи тази жена не знам върна го и е на колене пред мен по мил не бил никога до сега.Присъединявам се към вас защото наистина Мария Асенова е голям феномен.БОГ да я пази да ни помага и за в бъдеще.

Вики Петкова

Да потвърждавам че Мария е много силен лечител тя спаси мой роднина който беше нарко зависим ако не беше тя днес нямаше да го има. НАЙСТИНА ТАЗИ ЖЕНА Е СВЯТА БЛАГОРОДНА, ОТГОВОРНА ПРОСТО СЪВЪРШЕНА.МНОГО Е СИЛНА И ОТГОВОРНА.”

Никол Тошева 12 март 2014 г. в 11:48: “Аз преди 20 дни бях при Мария съпругът ми ме напусна заради друга жена какво направи тази жена не знам върна го и е на колене пред мен по мил не бил никога до сега.Присъединявам се към вас защото наистина Мария Асенова е голям феномен.БОГ да я пази да ни помага и за в бъдеще.

Elie Stoyanova Schneider

С много обич и признателност искам да се обърна към този прекрасен човек Мария Асенова! Великодушна и винаги в готовност да помага! Докосва невидимото за нас и преобръща положително ситуациите за всеки потърсил нейната помощ! И това, което прави Мария е за цял живот! Срещата с нея никога не е последна, защото тя продължава да помага и от разстояние! Благодарности за всичко, скъпа Мария!

Natalie Fame, Чикаго

Има неща, които изглеждат невъзможни и необясними. Затова остават и неразбираеми за нас. Има обаче и хора, които разбират и имат знанието и способностите да се справят с всичко онова, което остава скрито и невидимо за нас. Не губете време и не се чудете, а просто знайте, че Мария Асенова е Вашият слънчев лъч в мрачното ежедневие и Вашата опора, когато товарът, който носите стане непосилен за Вас. Благодарности за всичко!

Мари Тонкър

Мария извиква на бял свят животворното за света.Искам да споделя впечатленията си от голямата българска пророчица и лечителка Мария Асенова, наследница на Ванга. Това е жената, определена и посветена на спасението на света; жената, която надвива над злото, пророкувано от Нострадамус 400 години след неговата смърт. Тя е автор на книгата “Мария срещу Нострадамус и останалите пророци на Апокалипсиса”.Със силата на доброто и положителната енергия Мария извиква на бял свят животворното за света. Тя е космически лекар, който пази хората от най-страшните болести. Мария ни учи, че болестите са естествени и изкуствени. Изкуствените се причиняват от злонамерени хора. При тях лекарите са безпомощни. Естествените болести, които се разпространяват по биологичен път и се предизвикват от околната среда, неправилното хранене и т.н., са страдания, при които лекарите могат да помогнат. Но народната лечителка Мария може да се намеси положително и в двата случая. Тя помага да се роди живот, помага на хората да запазят здравето и живота си.
Лекарите и дарените от Бога хора със силата да лекуват не трябва да воюват помежду си. Те трябва да работят заедно в полза на хората, да си подадат ръка и да ги пазят от злото и болестите.

А.С. София

Посетихме Мария Асенова след като бяхме насочени от човек, много доволен от нея. Тя приложи своите методи, за да премахне натрупаните с годините магии. След като ни направи изчистване и защита, започнахме лечение на алкохолната зависимост на сина ни. Още от първата стъпка спря да пие, не искаше никакъв алкохол, дори не се наложи да продължим с останалите процедури, защото той е добре. Благодарим на Мария, че го спаси от порока. Цял живот ще сме и признателни!

С. А Добрич

Аз съм на 63 години, вдовец. Бях много самотен, децата идваха да ме виждат, но те са много ангажирани. Исках да си намеря приятелка, самотата ме съсипваше. Пусках обяви по вестници, но не попадах на подходяща жена. Или не се харесвахме, или все някакви пречки изникваха. Реших да се обърна за помощ към Мария Асенова. Тя ми направи много силни неща по магически начин. Откакто бях при нея, отприщиха ми се нещата. Не мина и месец и усетих, отвори ми късмета Мария. Запознах се с много добра и мила жена. Много я харесах ,а и тя мене. Сега живеем заедно, щастливи сме, споделяме радост и тревоги. Благодаря на Мария, че ме спаси от самотата, да е жива и здрава!
Р.С Бургас

Дъщеря ни е ученичка в 9-ти клас. От няколко месеца е станала много особена, затворила се е в себе си. Подозирахме, че нещо в училище се е случило. Записахме си час за Мария Асенова, моя колежка ми я препоръча. Каза ми, че е много точна. Тя ми разкри неща, които няма от къде да знае. Каза, че дъщеря ми е била на купон преди няколко месеца. Сложили са и нещо в питието и момче от класа и я е изнасилило. И сега е много уплашена. Но чрез методите на Мария овладяхме положението. Тя се върна към нормален живот, защото направо си беше превъртяла. Нещата, които и приготви Мариа и помогнаха да се излекува. Не беше лесно да се излекува душата на човек, но благодарение на Мария сме свидетели на много хубави неща. Дъщеря ни е усмихната контактна.

А.Н. Казанлък

Дъщеря ни не искаше да ходи на училище, тръгна по лош път, лъже, мното е потайна. Започна да не се прибира с дни, седмици, месеци… Само от време на време се обаждаше и ни успокояваше, че е добре, че работи и всичко е наред, да бъдем спокойни. Нито знаем къде е , с кого е и как е! Веднага потърсих Мария. Преди време тя бе помогнала на моя приятелка с подобен проблем. Само на Мария вярвам, каквото каже става по най –добрия начин. Тя направи перфектно гледане, подробно назова събития, имена и факти, довели до това положение. Трябваше да се намеси Мария чрез нейните методи. Станаха неща, които не съм си и представяла. Спасихме дъщеря ни. Тя бе попаднала в опасна компания – проституираше, естествено добре се прикриваше. Но за Мария няма скрити нечисти неща. Дъщеря ни се върна в къщи жива и здрава. Пълната промяна в живота на дъщерята дължим на способностите на Мария. Помоща и в критичен за нас момент бе страшно важна. Прекланяме се пред таланта ти Мария!

сем. Терзиеви, София

Само преди няколко седмици бях много зле – със страхотна невроза, без майка ми, никъде не можех да отида, нищо не можех да направя. Правени са ми изследвания при психиатър. Много лекарства изгълтах, но нищо. Отидохме при Мария и тя посочи причините за страданията ми. На никой друг, само на Мария имах вяра. Благодарение на завистливи хора, аз съм стигнала до тук. Мария трябваще да се намеси по магически начин за да ми помогне. Приготви ми специално изчистване и медобилколечение. Сега се чувствам страхотно, светна ми пред очите. Напрежението и страховете ми вече ги няма. Майка ми е толкова щастлива, че подобрението ми е факт. Мисля вече да започна работа, за да се чувствам пълноценена. Преди изобщо такива мисли нямах. Нямам думи да изразя огромната си благодарност към Мария. Тя ме върна към живота. Признателна съм и много.

КОНТАКТИ

МАРИЯ АСЕНОВА – ТОП ФЕНОМЕНА НА БЪЛГАРИЯ – mariaasenova.bg

Адрес: гр. София, ж.к. Младост 3 бл. 356 вх. 3 ет. 1 ап 1
Тел.: 02 820 79 88
Моб. тел.: 0888 220 533; 0887 566 249

Текст и изображения: mariaasenova.bg

Comments are closed.