Медико-диагностична лаборатория “Unidiamed”

October 1, 2013
ЗА НАС

unidmed

Лаборатория UNIDIAMED е лицензирана по Закона за лечебните заведения и акредитирана от Министерството на Здравеопазването. Тя е създадена на 2.02. 2004 година с идеята да предложи висококачествени лабораторни анализи, в най-широка гама, с професионално обслужване насочено към всеки пациент.
За времето от създаването си до днес, тя се налага трайно на пазара на медицински услуги, благодарение на възприетите принципи на работа от целия екип:

Нашата визия

Екип от медицински специалисти, посветил усилията си на здравето на своите пациенти, като им осигурява най-добра лабораторна диагностика, основаваща се на задължително качество, гарантирана точност, своевременност, етичност, на достъпна цена и удоволетвореност.

Нашата мисия

Да бъдем водещи в предлаганите диагностични тестове, информация и обслужване.

Лоялност

Истината е ключа към нашия успех. Нашите действия и решения са посветени единствено и само на истината. Ние сме честни и откровени към своите пациенти и помежду си.

Отговорност

Като екип и всеки поотделно, ние поемаме пълна отговорност за действията си и последиците от тях във всичко, което правим. Стремим се да продължаваме да се усъвършенстваме, вярвайки, че компетентността, сигурността и взискателността приобщават към работна дисциплина, която е залог за най-добри постижения.

Колаборация

Ние вярваме в колективните усилия и в неограничените възможности на съвместната енергия. Още от създаването на лабораторията работим в сътрудничество с МДЛ”Цибалаб”София, благодарение на което, осигуряваме на нашите пациенти възможност за извършване на най-широка гама лабораторна диагностика. Поддържаме значимо сътрудничество с водещи специалисти от различни области на медицинската диагностика, утвърдени лаборатории и медицински центрове. Това дава възможност на нашите пациенти да направят на място всички назначени изследвания, без да губят време и да получат резултати в най-кратки срокове, с максимално качество.

КАЧЕСТВО

qualНие от екипа на лаборатория UNIDIAMED разбираме, че зад всеки биологичен материал и резултат от изследване, стои един човешки живот. Ето защо се стремим да предоставим обслужване и продукти с качество без компромис – без грешки, навреме, 6 дни в седмицата. За да гарантираме това, ние използваме и прилагаме:

Апаратура

Работим с най-съвременна апаратура и реактиви за диагностични анализи на водещи фирми в областта на лабораторната диагностика – Siemens, Diatron, Olympus, Human, Axis-Shield, Dialab. Инсталирането и поддръжката се осигурява от оторизирани сервизи на фирмите производители.

Качествен контрол

В лаборатория UNIDIAMED е въведена система за ежедневен вътрешен лабораторен контрол на всички извършвани анализи. Участваме в Националната система за външна оценка на качеството с придобити сертификати.

Сигурност и безопасност

Вземането на кръв се осъществява чрез индивидуална затворена система Vacutainer на Becton Dickenson, осигуряваща необходимата надеждност и сигурност за пациента и обслужващия екип. Вземането на друг биологичен материал се извършва с помощта на специални контейнери и среди, съобразени с вида на пробата, гарантиращи правилното им съхранение и транспортиране. Всички използвани консумативи и биологичен материал се унищожават в оторизиран екарисаж.

Лабораторна информационна система

Лабораторната информационна система Нисет – Лаб “Експерт”, която използваме, дава възможност за цялостна организация на лабораторната работа. Предимства са: бърза регистрация и обработка на медицинската документация, генериране на справки и журнали, създаване на електронно досие на всеки пациент. Ново полезно приложение е възможността за получаване на резултати по Internet. За пациенти – чрез генериране на уникален цифров код, който се получава в лабораторията. За лекари – достъп до резултатите на техните пациенти чрез идентификационен номер и парола. /За да получите достъп, моля обадете се в лабораторията/

ГАЛЕРИЯ

unidmedg14g13g12g11g10g9g8g7g6g5g4g3g2g1qualg15
КОНТАКТИ

Медико-диагностична лаборатория UNIDIAMED – unidiamed.com

Адрес: гр. Благоевград, ул.”Мара Бунева” 4
Тел.: 073 88 58 33
Факс: 073 88 58 33
Моб.тел.: 0886 330 463
Работно време: Понеделник — Петък: 7.30 — 18.00 часа; Събота: 8.30 — 13.00 часа


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: unidiamed.com

Comments are closed.