Оптики “Vision Express”

October 9, 2018
ЗА НАС

VISIONEXPRESSНие сме част от най-голямата европейска и втора по големина в световен мащаб верига магазини за оптика Grand Vision, с над 6000 оптики в Европа, Латинска Америка, Близкия Изток и Индия. Нашата верига е с широко национално покритие за България в 7 големи града, с 10 магазина: София, Варна, Пловдив, Плевен, Велико Търново, Русе и Шумен.

Ние, от Vision Express, като член на групата GrandVision – един от най-големите инвеститори в областта на очната оптика в световен мащаб, продължаваме да се развиваме на българския пазар, да изграждаме по-видимо присъствие и да предлагаме иновативни решения за нашите клиенти. Инвестициите в развитие и осигуряване на висок клас оборудване за диагностициране и изработка на диоптрични очила, както и експертния и професионален подход към нашите клиенти и партньори, са важни приоритети, в които вярваме и които следваме.

Нашата цел е да направим ежедневието по-добро, като предлагаме широка гама от оптични продукти покриващи най-високите стандарти за качество на изгодни цени.

УСЛУГИ

Очен преглед

Повече от половината българи имат проблеми с очите и се нуждаят от очила. При такава масовост решението е превенция и профилактика.
Главоболието и умората на очите могат да бъдат предотвратени с подходяща очна корекция.
Във всяка наша оптика с много внимание и в приятна обстановка можете да получите очен преглед, който включва:

  • Предварителен компютърен преглед.
  • Главен преглед, позволяващ да се установят потенциалните очни проблеми.
  • Изследване на зрителната острота
  • Подбор и напасване на контактни лещи

Радвайте се пълноценно и пълноцветно на живота си!

Корпоративни клиенти

Всяка фирма, която желае може да се възползва от преференциални отстъпки за всички свои служители в оптики VISION EXPRESS.
В зависимост от броя служители , желанието да станете наш клиент и намерението да намалите разходите на вашите служители при покупка на оптични продукти, ще ви предоставим специални преференциални отстъпки за целия асортимент, с който разполагаме и независимо дали е промоционален даден продукт или не е.
Политиката на VISION EXPRESS е насочена към намиране на правилното решение за всеки клиент, което напълно да удовлетвори нуждите и възможностите му. Поради тези причини корпоративните клиенти са изключително важни за нас и сме отворени за всякакви запитвания и решения.

ГАРАНЦИЯ +

ГАРАНЦИЯ +

Само и единствено в оптики Vision Express ГАРАНЦИЯ +

  • Осигуряваща до 80% отстъпка при всякакъв вид повреди и наранявания на закупените очила
  • 20% отстъпка за вас и вашето семейство при последваща покупка
  • Спокойствие при носенето на закупените очила в рамките на 1 година

 

КОНТАКТИ

Оптики “Vision Express” – visionexpress-bg.com

ВЕ България ЕООД
Централен офис
Адрес: гр. София, София, бул. Ал. Стамболийски 30
Тел.:  02/981 0151
E-mail: info@visionexpress-bg.com

ВИЖТЕ ВСИЧКИ НАШИ МАГАЗИНИ

 

 

Comments are closed.