Център за естетична медицина, козметика и физиотерапия “Енигма”

June 25, 2015
ЗА НАС

EnigmaЦентър за естетична медицина, козметика и физиотерапия. Официален представител на апаратура за трайно обезкосмяване, фотоподмладяване, лечение на акне, пигментни петна, белези, стрии, капиляри
Комплименти отправени към нашите клиенти и партньори- салоните за красота, които изцяло споделят модела ни за beauty салон и успешно налагат на пазара продуктите на TEGOR COSMETICS, SMART PULS.
Енигма предлага цялостна концепция за оборудване и обзавеждане на центрове по естетична медицина, козметични студиа, SPA центрове и фризьорски салони. Също така осигурява подготовка на кадри, рекламна стратегия, изготвяне на ценови листи , менюта и успешен бизнес в сферата на красотата.И още професионални съвети, бизнес концепция, информация за топ терапии и услуги, взаимствани от практиката на проспериращи международни партньори, които се развиват в една от най-модерните индустрии в световен мащаб, а именно- красотата.
Съхраняването на физическите данни и забавянето процесите на стареене на кожата изискват грижи и постоянство. За успешния сървис на салоните за красота са необходими опит, усъвършенстване,дисциплина и информираност, както и отлично оборудвана база за обучение на кадри и специалисти с подходящото образование и умения. Енигма предлага специално подбрана апаратура и оборудване с най-високо качество, съвременен дизайн и адаптирани цени към българският пазар. Курсовете, обученията и семинарите, провеждани целогодишно в ексклузивният център по естетична медицина „Енигма” , са н различни нива- начинаещи, напреднали и майстори. Откриването на един салон е съвкупност от добра локация, подходящо оборудване и обзавеждане, съобразено с площта и възможностите на помещението, плюс отлично подготвен екип, специално подбрана марка козметика, окриваща изискванията и на най-капризният клиент и обхваща популяризирани терапии с топ съставки и доказано действие, съответно- с цени, съобразени с възможностите на пазара. Изготвянето на менюто и ценовата листа при откриване на нов салон е едно от най- необходимите условия за успешен старт. Има още много тънкости в занаята, които Енигма разкрива на своите курсисти и собственици на естетични центрове, които влизат в задължителната образователна програма, оп която протича обучението. Дипломата, която се издава е с лиценз № 2007012522. Издава се на четири езика и е валидна в страните от Европейския съюз, а в САЩ се държи само преравнителен изпит, като на завършилите в Енигма гарантираме успешен резултат. Ние предлагаме адаптирана обучителна програма по европейски и американски стандарти.
Всеки салон оборудван, обзаведен и зареден с TEGOR COSMETICS-SPAIN, получава набор от бонуси и подаръци с високо качество, крайно необходими при обслужването на клиентите. Предоставяме безплатно рекламни клипове, печатни материали, постери, работни облекла, експозитори, халати и кърпи, тестери, каталози на български и на английски език, пълно описание на терапиите на български, които гарантират отличен старт. Гаранционните ни условия са: до 6 месеца смяна на уреда с нов и до 18 месеца безплатен ремонт на място. Някои от уредите в зависимост от повредата им се заменят с нови през целият им гатанционен период.
Другата нестандартна екстра, която предлага Енигма, е селективен подбор на световно известни топ продукти за лифтинг ефект и лечение на акне. Задълбоченото проучване в световен мащаб на уникални разработки и технологии, приложими в сферата на естетичната медицина, козметиката и физиотерапията, осигуряват на ексклузивните салони, оборудвани и ползващи стратегията и концепцията на Енигма, конкурентноспособност и успех в така бързо развиваща се индустрия, наречена козметика.

В медицински център “Eнигма” работят квалифицирани специалисти от различни сфери на естетичната медицина, което гарантира изключителен професионализъм!

SMART PULS

Smart Puls пулсираща светлина

Енигма предлага на пазара последно поколение лазерни технологии и константна мултиплисираща светлина на немската фирма Smart Puls!

Image

ImageТретира:

-нежелано окосмяване
-фотоподмладяване
-акне и белези от акне
-пигментни петна(старчески петна)
-куперозна кожа
-капиляри по лицето и краката
-стрии
-хемангиома(червени родови петна)

Преимущества на SMART PULS сравнен с останалите апарати на световния пазар:
Като технически данни и характеристики, Smart Puls има следните предимства:

1.Дължина на вълната до 1900 nm , което означава дълбоко проникване на лъча до възможно най-дълбоко разположени космени фулукули, което е гаранция за успешна фотоепилация.

2.Използване на максималните джаули(J) възможни за третиране и коагулация на космения фулукул- до 70 J/sm2. Масово разпространените стигат до 20J температура, която е не достатъчна за коагулация на фуликула.

3.Възможно най-големия кристален светловод-8 см2, обхващащ голяма площ, за кратко време, и терапията става 2 пъти по успешна.Възможностите за лечение на кожни заболявания са неограничени и с нищожен риск на околната тъкан.

4.Не третира околната тъкан (означава че не изгаря кожата около косъма)

5.Лесен за работа във всякакви условия, без да е необходимо поддържане на специална температура

6.Конкурентна цена за най-добрите параметри, патентовани до този момент на световния пазар

ГАЛЕРИЯ

aranchaenigma aurveda3enigma foaieenigma ipllizascenastandx festival
КОНТАКТИ

Център за естетична медицина, козметика и физиотерапия “Енигма” – enigmabg-ipl.com

Адрес: гр. София, ул.Иван Рилски 15 (Петте Кьошета)
Тел.: 02 952 53 84
Моб. тел.: 0876 777 918
Е-mail: enigma_sofia_at_abv.bg


Вижте по-голяма карта

Адрес: гр. Пловдив, ул. “Сливница” 12
Тел.: 96 63 30
Тел./факс: 96 76 96
моб.тел.: 0876 777 530
E-mail: enigma_plovdiv_at_abv.bg


Вижте по-голяма карта

Адрес: гр. Хасково, Съединение 10 тяло А ет.3, /за ориентир/сградата на стария психодиспансер/
Тел.: 0386 6 44 30
Моб. тел.: 0887 564 732


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: enigmabg-ipl.com

Comments are closed.