Active Therapy – Kонсултативен център

December 18, 2020
ЗА НАС

dasdaНашият сайт е предназначен за хора, които желаят да променят прилаганата върху тях терапия, свързана със здравословните им проблеми. С прилаганите от нас неконвеционални методи на лечение: биоенерготерапия, фито-биоенерготерапия и въздействие чрез екранирани минерали се увеличава неимоверно ефективността и продължителността на положителните ефекти.

За да живеете пълноценно, да повишите стандарта си на живот и да живеете в съгласие с природата е необходимо да адаптирате Вашето тяло към предизвикателствата на 21 век – замърсяването на атмосферата, повишената космическа и слънчева радиация, замърсяването на околната среда, храната и водата, водят до допълнителен стрес, преумора и други негативни последствия за Вашето физическо тяло.

Прилаганите масово лекарствени терапии имат слаб ефект върху подобряването на здравословното Ви състояние, но също така често го влошават със своите странични ефекти, които въпреки рекламите присъстват във всеки продукт.

Към гореизложените причини може да се прибавят и лавинообразното размножаване на микроорганизми, бактерии и вируси, което налага да приемаме други медикаменти и така спиралата на зависимост към лекарствените средства започва да става безкрайна. За съжаление универсални лекарства все още няма създадени и ще минат години преди първите от тях да се появят на пазара.

Стресът, личните изживявания, служебните, здравословните и други проблеми влошават отношенията в семейството, работата и приятелите и водят до самоизолация и депресия.

С нашата помощ чрез езотерично лечение ще можете да върнете тялото си в режим на пълноценен живот, без стрес и с повишен тонус.

ЗА ВСЕКИ ПАЦИЕНТ СЕ ИЗГОТВЯ ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА ЗА ЛЕЧЕНИЕ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ !

Целта на прилаганото алтернативно лечение има за цел Вашият организъм да се развива сам и да получи имунитет към вредните за обикновените хора неща присъстващи в околната среда-радиация, замърсяване, храна, вода и други.

С проектираните и изработени от нас екраниращи минерални елементи във вид на художествени пана допълнително ще допринесете за хармонизиране на енергиите във Вашия дом и офис. От 10 години този метод се прилага в България и Германия и ефекта е изключителен:

Отрицателните полета създавани от неблагоприятната околна среда (високочестотни излъчвания, транспорт и други) се неутрализират.
Хармонизират се отношенията в дома и работното място.
Балансира се Вашата вътрешна енергия с тази на Земята (хоризонтална) и Космоса (вертикална).
Премахва се натрупаната негативна енергия във Вашите меридиани.
Увеличава се сексуалната потентност.
Влияе положително на забременяване и износване на детето.
Подмладяване на физическото тяло с години и десетилетия вследствие въздействието на трансформираните енергии.
В офиса, където има екраниращо поле се вижда с очи ефекта: няма предаване на сезонни инфекции, усеща се невероятно спокойствие, цветята се развиват, като в оранжерия, повлиява на психиката и повишава настроението на пациентите.

Прилагането на фитотерапията се съчетава със заредени билкови смеси, които са с допълнително активирани с енергийно поле съставки.

Природата ни е дала предостатъчно лекарства и тяхното обосновано и разумно използване дава невероятни резултати.

Уникалното съчетание на био фито терапия по индивидуални програми за всеки отделен случай води до изцеление и на най-сложните и тежки заболявания мъчещи хората с години, както и трудни за медицината, но възможни за езотеричното лечение.

Прилаганите методи на алтернативната медицина не ограничават приема на медикаменти, като неутрализират страничните неблагоприятни ефекти от тяхното приемане. Всеки пациент може да прецени сам какви и какво количество медикаменти да приема , като бъде информиран за страничните ефекти върху неговите органи (стомах, черен дроб, бъбреци и др.).

Индивидуалният подход има за цел всеки да получи максимално щастлив и здравословен живот, да направи положителни промени в начина си на хранене, работа и почивка. Животът трябва да бъде забавление, а отношенията с околните прекрасни.

Специално подбраните билки усъвършенстват с помощта на божествената сила на Твореца, жизненоважните системи в тялото Ви. Действието на билките е увеличено многократно чрез допълнително въздействие на силно биополе. Всяка една клетка се стимулира и чудотворния ефект остава траен без вредни последствия. Лечими са случаи на тежки отравяния с химикали, препарати за химиотерапия, битови почистващи препарат и др.

Билките, с които се извършва лечението са брани в планинските местности в България, където въздуха е наситен с озон.

Благоприятен и дълготраен резултат (повече от 10 години) има при следните заболявания:

Хематологични заболявания;

Онкологични;

Бъбречни;

Чернодробни;

Стомашни.

Има наблюдения, че пациенти преминали тази лечебна програма не се разболяват от инфекции, грип, пневмонии и др.

С този метод на лечение се спира растежа на раковите клетки, туморите се капсулират и постепенно се абсорбират и изчистват. Бъбречните камъни се разчупват и стопяват – усещанията са леко гъделичкане и всичко това без кризи и болка. Костните тъкани възстановяват целостта си – в зависимост от възрастта.

Благоприятното въздействие на комбинираната био и фито програма помага при рак на простата, млечните жлези, болестите на мозъка и нервната система.

УСЛУГИ

ЯСНОВИДСТВО

 • Предсказване на бъдещето без използване на техники от материално естество, наречени още “Дар от боговете”
 • Восъколеене – неутрализация на кодирана енергийна атака (Гадаене по разтопен восък)
 • Кодирана енергийна атака (открива се чрез восъколеене и от пораженията, който е нанесла и продължава да нанася се предприемат различни начини за прекратяване)
 • Родово проклятие (Това са негативни състояния натрупани от поколения)
 • Здраве ( Страданието очиства човешката душа от плевелите. Всяко очистване е радост, предшествана от болка )
 • Късмет (Нашетo ежедневие е поток от конфликтни събития. Понякога лошите събития и конфликти трайно присъстват в нас и около нашите близки)
 • Бизнес проблеми (Най-голямата ежедневна отговорност в работата,семейството и обществото е амбициите в бизнеса ви да са в синхрон с възможностите )
 • Гадаене чрез кристална сфера( Древен метод за предсказания )

АСТРОЛОГИЯ

В практиката използвам дарбата си чрез ясновидство и прогностика да опредeля индивидуална програма на въздействие. С уникално активирано биополе се насочва влиянието върху заболелия орган. Ефективното въздействие е трайно и води до отлични резултати.

Ефективно въздействие чрез билки със специален режим на приемане:

 • Корекция на телесното тегло ;
 • Въздействие върху кръвта ;
 • Цялостно пречистване на ораганизма от натрупани тежки метали, олово, нитрати от околоната стреда ;
 • Биологични замърсявания, възпалителни процеси ;
 • Предотвратяване на туморни образувания ;

Възстановяване след боледуване.

НУМЕРОЛОГИЯ

Магическото значение на числата,отговарящо на индивидуалността.

НЕКОНВЕНЦИОНАЛНИ МЕТОДИ В КОМБИНАЦИЯ С ФИТОТЕРАПИЯ

В практиката използвам дарбата си чрез ясновидство и прогностика да опредeля индивидуална програма на въздействие. С уникално активирано биополе се насочва влиянието върху заболелия орган. Ефективното въздействие е трайно и води до отлични резултати.

Ефективно въздействие чрез билки със специален режим на приемане:

 • Корекция на телесното тегло ;
 • Въздействие върху кръвта ;
 • Цялостно пречистване на ораганизма от натрупани тежки метали, олово, нитрати от околоната стреда ;
 • Биологични замърсявания, възпалителни процеси ;
 • Предотвратяване на туморни образувания ;
КОНТАКТИ

Active Therapy – Kонсултативен център – activetherapybg.com

Адрес: гр. София, ул. “Пиротска” № 5, ет.4, вдясно по коридора, стая 21
Моб. тел.: 0888 337 290
E-mail: boji_dara@ mail.bg

Текст и изображения: activetherapybg.com

Comments are closed.