Аптека Биляна

August 25, 2014
ЗА НАС

ScreenHunter_1429 Aug. 25 15.25Аптека Биляна се намира в град Видин. Предлага лекарства, медицински консумативи, медицинска козметика, хранителни добавки, билки, чайове.

Предлаганите продукти са на водещи български и чуждестранни фирми с доказано високо качество и безопасност. Аптека Биляна е част от верига аптеки Рени в град Видин.

В Аптека Биляна работи екип от висококвалифицирани лекари и фармацевти, които са винаги на Ваше разположение, за да Ви консултират за правилния избор на медикаменти и козметика.

Аптека Биляна в град Видин работи по договор на НЗОК (Национална Здравноосигурителна Каса) и отпуска лекарства по рецептурни книжки на касата.

ПРОДУКТИ
  • Медицински консумативи

От Аптека Биляна може да закупите и висококачествени медицински консумативи. Продуктовата гама включва разнообразие от: превързочни материали, медицински ръкавици, дезинфектанти, маски, компреси лепенки и лейкопласт. Освен това се предлагат и всички видове медикаменти и лекарствени средства необходими за редица лекарски манипулации.

  • Хранителни добавки

Аптека Биляна в град Видин извършва продажба на хранителни добавки. Разполага с богато разнообразие от хранителни добавки, извлечени от натурални билкови растения. Хранителните добавки предлагани в аптеката са с високо качество на достъпни и разумни цени.

  • Медицинска козметика

Аптека Биляна предлага на своите клиенти висококачествена медицинска козметика, на водещи световни фирми и български производители. Повечето от козметичните продукти са добре познати на потребителите у нас и са се наложили на пазара, като надеждни и ефикастни.

  • Билки и чайове

В Аптека Биляна ще откриете и разнообразие от плодови и билкови чайове, както и изсушени билки. Предлаганите продукти са предимно на Български фирми произведени от висококачествени суровини, преминали качествен контрол.

 

КОНТАКТИ

Аптека Биляна
Адрес: гр. Видин, ул. Хан Аспарух № 8
Моб. тел.: 0879 440 891

Comments are closed.