Аптека Фарма – Аптека Средец

September 13, 2016
ЗА НАС
ScreenHunter_9712 Oct. 28 15.39Аптека Фарма се намира в град Средец, област Бургас. В нея се извършва продажба на медикаменти, лекарства, хомеопатични лекарства и хранителни добавки. Предлаганите медицински продукти са с високо качество и на атрактивни цени.

Аптека Фарма има сключен договор с НЗОК (Национална Здравноосигурителна Каса) и отпуска на своите клиенти изписаните им лекарства по рецептурни книжки на касата.

В аптеката работи екип от квалифицирани фармацевти с дългогодишен опит в търговията и работата с медикаменти, медицински продукти и консумативи. Може да разчитате на тяхната професионална консултация при избора на лекарства и консумативи.

ПРОДУКТИ

Аптека Фарма в град Средец предлага богата гама от лекарства и медикаменти. В аптеката ще откриете всичко, от което се нуждаете за Вашето здраве:

  • лекарствени средства
  • медицински консумативи
  • санитарно хигиенни и козметични средства
  • апарати за измерване на кръвно налягане
  • тест ленти и глюкомери

 

Хранителни добавки

  • разнообразие от хранителни добавки, включително създадени изцяло на растителна и билкова основа.

Хомеопатични лекарства

  • разнообразие от хомеопатичните лекарствени средства. През последните години са предпочитани за лечение на редица вирусни заболявания, настинки и други не толкова сериозни състояния. Основната причина за това е факта, че те предпазват организма за разлика от конвенционалните лекарства. Въпреки техните положителни свойства, фармацефтите, работещи в аптеката препоръчват консултация с лекар-хомеопат за избора и приема на хомеопатичните лекарствени средства.
КОНТАКТИ

Аптека Фарма – Средец
Адрес: гр. Средец, ул. Мичурин 1Б
Тел.: 05551 31 70
E-mail: mitrakostova@ mail.bg

Comments are closed.