Аптека Вардар – Бургас

October 19, 2016
ЗА НАС

ScreenHunter_25165 Jul. 19 17.53Аптека Вардар се намира в град Бургас. Извършва продажба на лекарства и медикаменти, козметика, билки, хомеопатични лекарства, медицински консумативи и санитарни материали, детски и лечебни храни, хранителни добавки. Предлаганите медицински продукти са с високо качество и на атрактивни цени. Аптека Вардар има сключен договор с НЗОК (Национална Здравноосигурителна Каса) и отпуска на своите клиенти изписаните им лекарства по рецептурни книжки.

В Аптека Вардар работи екип от високо квалифицирани фармацевти, с дългогодишен опит в търговията и работата с медикаменти, медицински продукти и консумативи. Може да разчитате на тяхната професионална консултация при избора на лекарства и консумативи.

Аптека Вардар предлага богата гама от лекарства, билки и медикаменти. В аптеката ще откриете всичко необходимо за Вашето здраве: лекарствени средства, стоматологични и медицински консумативи, санитарно хигиенни и козметични средства, апарати за измерване на кръвно налягане, тест ленти и глюкомери, лекарства съдържащи упойващи вещества, диетични храни за специални медицински цели.

В Аптека Вардар ще откриете разнообразие от висококачествен козметика на водещи български производители и световно известни фирми. Квалифицираните фармацевти, ще Ви консултират професионално при избора на подходящ за Вас продукт, съобразен с особеностите на Вашият организъм.

Аптека Вардар предлага на своите клиенти разнообразие от хранителни добавки, включително създадени изцяло на растителна и билкова основа. Предлаганите продукти са с доказано качество, преминали лабораторни изследвания и за които е доказано, че са безвредни за организма. Въпреки това фармацевтите работещи в Аптека Вардар, препоръчват за избора на хранителни добавки да се консултирате с личния си лекар.

Аптека Вардар се занимава с продажба и на хомеопатични лекарства. Те са с растителен, животински или минерален произход, създадени от водещи български фармацевтични компании, лицензирани в производството на хомеопатични лекарства и препарати за лечение.

В последно време хомеопатичните методи на лечение са все по-предпочитани, преди всичко поради щадящото организма действие. Препоръчва за употреба единствено в случаите на вирусни заболявания, настинки и други не толкова сериозни състояния.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_25161 Jul. 19 17.34ScreenHunter_25162 Jul. 19 17.35
КОНТАКТИ

Аптека Вардар – Бургас
Адрес: гр. Бургас, ул. Вардар №1
Тел.: 056 549 519

Comments are closed.