ART AND BEAUTY DENTISTY-Д-р Мария Костова – Пловдив

April 12, 2019
ЗА НАС

ScreenHunter_38715 Apr. 12 23.46Още с прекрачването на прага на ART AND BEAUTY DENTISTY-Д-р Мария Костова става ясно, че сте попаднали на място, където хармонията и красотата са водещо начало.

Уютната, елегантна обстановка, обгърната от аромотерапията, танцуващите светлини на свещите и релаксиращата музика Ви карат да се чувствате беглец от забързаното ежедневие навън.

Посещението започва с чаша чай или кафе, а докато разговаряте за решението на Вашите проблеми, се подготвяте с ‘шиацу’ масаж за пътуването към новата Ви визия (а за малко по-страхливите се предлагат слушалки с любима музика)

Тук е едно от малкото по рода си места, където може да получите всичко в сферата на лицевата естетика като се използва интердисциплинарния подход(all in lone)-избелване на зъби, фасети, увеличаване на устни, оформяне на скули, неоперативен фейслифт, следвайки лечебните протоколи.

Студиото разполага със съвременна апаратура за диагностика и комплексно лечение на стоматологични заболявания, в съответствие със световните стандарти. Работи се с най-висококачествени материали и консумативи на водещи световни производители в областта. За сигурността на пациентите и персонала се поддържа строг инфекциозен контрол с автоклав.

Въпреки дългогодишния си опит, Д-р Костова не спира да посещава симпозиуми, семинари и дентални срещи с водещи имена в областта от страната и чужбина с цел въвеждане на новостите в зъболечението в своята практика – виж повече.

При пациенти с пародонтални проблеми се осъществява количествен молекулярно-биологичен анализ посредством Real –Time PCR тест, като пробите се изпращат в Германия в стоматологична лаборатория ‘MIP PHARMA -Muhstase 50 St за компетентна диагноза и терапия.

Утвърденото с години сътрудничество със сертифицирана зъботехническа лаборатория ‘Янко Политов’, чийто стремеж за въвеждане на нови технологии и материали в изработването на естетичните конструкции не стихва, е гаранция за новата Ви усмивка. Личният контакт на зъботехника с пациента е от съществено значение при задоволяването на неговите естетически изисквания и очаквания.

За лечението на неправилно подредените зъби, Д-р Костова се доверява на специалиста – ортодонт – Д-р Дакай, наскоро завърнал се от поредната си квалификация в Германия. За улеснение на пациентите, той посещава студиото при предварителна уговорка.

При работа с най-малките се използва индивидуален подход, като на монитор им се предлага любима анимация и слушалки. Особено внимание се обръща на превенцията на кариеса, чрез разговор с родителите и силанизиране на зъбките (профилактично покритие)

……….. И всичко това на достъпни цени, съобразени с българския стандарт.

При временни парични затруднения, може да ползвате услугата – усмивка на лизинг за 24 часа, чрез банка SG Eкспресбанк – виж повече!

Д-р М. Костова работи с предварително запазени часове с цел, специално отношение за всеки пациент.

Моля, спазвайте часовете си!

УСЛУГИ

Услугите са с перфектно качество и индивидуален подход към всеки пациент.

Кабинетът работи със Здравна каса за осигурените пациенти.

Естетична стоматология

Избелване на зъби
Керамични фасети
Фасети без изпиляване NEW
Естетични инкрустации
Корони от чиста керамика /прескерамика/
Цирконий керамика

Периорална естетика /Дермални филъри/

Филъри JUVEDERM
Дермален филър TEOSYAL
Подмладяване с RADIESSE
Филъри ELLANSE
Филър RESTYLANE
Plasmolifting NEW
Ботокс
Ревитализираща терапия /мезо терапия/
Princess

Терапия

Лечение на кариеси (пломби от фотополимер)
Лечение на пулпити и периодонтити
Възстановяване на силно разрушени зъби с фиброщифтове

Ортопедия

Циркониеви корони и мостове
Корони от чиста керамика /прескерамика/
Фасети от чиста керамика
Стъклени опори вместо имплант на мястото на липсващ зъб
Металокерамични корони и мостове
Частични и цели плакови протези
Частични протези от “Валпласт”
Еластични протези ThermoSens
Временни пластмасови корони
Бленд корони и мостове по системата Адапта

Пародонтология

Лечение на гингивит и пародонтит – Plasmolifting NEW
Почистване на зъбен камък и налепи с ултразвук, сода и полиране на зъбите
Парадонтални шини

Детска стоматология

Лечение на кариеси
Лечение на пулпити и периодонтити
Силанизиране (запълване на дълбоки фисури)

Безплатни услуги за пациенти на кабинета

Безплатен преглед и консултация с цел превенция и навременно лечение на стоматологичните заболявания
Безплатна терминална и проводна анестезия(упойка)-Вашето безболезнено лечение е наша грижа
Селективно изпиляване
Изработване на прогностичен моделаж и временни конструкции при фасети,прескерамика и цирконий керамика

ДЕНТАЛЕН ТУРИЗЪМ
Спазвайки световните стандарти в зъболечението,използвайки най-добрите материали от утвърдени лидери в областта и несравнимо по-ниските цени в България, карат все повече пациенти да търсят стоматологични услуги у нас. Съчетаването на ваканция и стоматологична помощ е особено привлекателно за сънародниците ни, живеещи в чужбина. Обикновено е необходим престой от около 5-7 дни в зависимост от лечението. Освен всичко за Вашата сияйна усмивка, ще се погрижим и за безупречния Ви външен вид чрез подмладяващи терапии на световноизвестни марки като Juvederm, Filorga, Radiesse…
Студиото на Д-р Костова се намира в непосредствена близост до хотел Лайпциг и хотел Новиз, което е изключително удобно. Подробна информация за Пловдив, може да намерите тук:

Подробности вижте тук

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_38707 Apr. 12 23.41ScreenHunter_38708 Apr. 12 23.41ScreenHunter_38709 Apr. 12 23.41ScreenHunter_38710 Apr. 12 23.41ScreenHunter_38711 Apr. 12 23.41ScreenHunter_38712 Apr. 12 23.41ScreenHunter_38713 Apr. 12 23.42ScreenHunter_38714 Apr. 12 23.42
КОНТАКТИ

ART AND BEAUTY DENTISTY-Д-р Мария Костова – Пловдив – artdentbg.com
Адрес: гр. Пловдив, ул. Драган Цанков 35 /срещу хотел “Лайпциг”/
Тел.: 032 651 300
Моб.тел.: 0887 093 931

Текст и изображения: artdentbg.com

Comments are closed.