Клиника “BoDent”

April 18, 2017
ЗА НАС

bodent-clinicКлиниката е открита през м.06.2009г. и се намира в центъра на град Бургас до Морската градина.

Екипът включва високо квалифицирани зъболекари, дентален асистент и мед. сестри. Оборудването е на европейско ниво, според последните постижения в областта на денталната техника.

В клиниката се извършват всякакъв вид зъболечение, включително поставяне на импланти ,ортодонтска дейност и естетична стоматология – избелване на зъби , поставяне на керамични коронки и фасети.

1.Гаранция и безопасност.

Пациентът е личност със своите потребности и интереси.

BoDENT Ви дава пълна гаранция за всички лечебни дейности , при условие че следвате основните ни указания за устна хигиена и спазвате часовете за профилактични прегледи .

2.Управление на качеството

Целта на управлението на качеството е да се максимизират силните страни и да се минимализират слабостите в един непрекъснат процес. В BoDENT управлението на качеството се осъществява чрез безупречна организация и оптимални грижи за пациента.

3.Технически сведения.

Най-добрият персонал, най-добрата технология.

Като пациент, за Вас се грижат най-добре, когато всичко си е на мястото: първокласният опит на персонала, отпускащата атмосфера и високо-технологичните продукти и оборудване.

Зъботехникът участва в консултацията със зъболекаря и може да види Вашите зъби (а не само отливката).

Зъболекар и зъботехник работят в екип за осигуряване на оптимален резултат, задоволяващ Вашите лични предпочитания

УСЛУГИ

Идеалният заместител на зъба е с качеството на естествения зъб. Това означава, че е светопропусклив, че е с цвета на зъбите, че е изключително твърд и устойчив на огъване. Той е биологично поносим, а по този начин и неалергенен. Златните или металокерамичните коронки не отговарят на тези изисквания. Но затова пък изцяло керамичните коронки и мостове от керамичен циркониев оксид (наречен още цирконий) напълно ги изпълняват.В зъботехническата лаборатория на стоматологичната клиника BoDENT се изготвят инлеи, фасети, коронки и мостове от циркониев оксид. Съставът им е 100% от тази керамика и не съдържа метал. За изготвянето им зъботехниците работят с най-модерната система на световния лидер на пазара за стоматологични технологии,

Ако и Вие желаете да спечелите от предимствата на циркониевия оксид, зъболекарят и зъботехникът Ви от BoDENT ще тестват медицинската индикация и евентуално ще Ви предложат алтернативата с циркониев оксид.

ОБОРУДВАНЕ

Вие получавате най- добрите грижи : персоналът има богат опит, оборудването e високо технологично и атмосферата е релаксираща.

Клиниката е оборудвана с цифрова апаратура – най новата и ефикасна техника на пазара.Това Ви дава възможност да се ползвате от последните нововъведения в стоматологията, що се отнася до безопасността, минималната инвазия, деликатността при процедурите и оптималните резултати.

-Електронна администрация на здравния процес, която пести време и гарантира

точност и коректност на всички данни за oралното и общо състояние на

пациента.
-Диагностична апаратура и Рентгенов апарат от последно поколение, чрез

които се установяват в детайли състоянието на твърдите и меки тъкани в

устната кухина.

-Ендодонтски микроскоп за по-добра визуализация и лечение на коренови канали.

-Физиотерапевтична апаратура за повлияване на :

-хронични и остри възпалителни процеси в устната кухина

-възстановяване на тъканите след хирургични и имплантологични интервенции

- лечение на афти и херпеси

ГАЛЕРИЯ

63_163_863_10IMG_1811-1.._2601Picture 001_273
КОНТАКТИ

Клиника “BoDent” – bodent-clinic.com

Адрес: гр.Бургас, ул.”Адам Мицкевич” №7 ет.2
Тел.: 056 82 01 94
Моб. тел.: 0888 225 400; 0878 820 444
E-mail: dr.bodim_at_abv.bg


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: bodent-clinic.com

Comments are closed.