Център за слуха FONIO

August 23, 2017
ЗА НАС

ScreenHunter_23823 Jun. 23 17.50Център за слуха FONIO е търговското наименование на фирма Фонио ЕООД, която е специализирана в търговията на дребно със стоки, които подпомагат живота на хората с намален слух.

В центровете за слуха FONIO ще получите най-доброто и професионално обслужване, приветлива атмосфера и дружелюбни служители.

В момента Център за слуха FONIO предлага:

Слухови апарати и аксесоари на швейрската фирма номер 1 в света PHONAK.

Слуховите апарати PHONAK се отличават с модерния си дизайн, множество функции и разнообразие на цветове, които да паснат за всеки вкус и слухова загуба. PHONAK е технологичния лидер в индустрията на производителите на слухови апарати и винаги предлага иновации, които да подпомагат все по-добре хората с увреден слух.

Горди сме, че имаме квалифицирани служители с богат опит, които редовно преминават курсове организирани от швейцарската компания производите на слухови апарати и по този начин могат да предоставят най-добрата и компетентна настройка на слуховите апарати.

Не вярвате ли? Ще се радваме да ни посетите и ви обещаваме, че ще станете наши клиенти!

Екипът на Център за слуха FONIO

ЗАГУБА НА СЛУХА
Въпреки че има различни видове загуба на слуха и различни причини за нея, за повечето хора слуховата загуба е просто част от процеса на остаряване.

Загубата на слуха се появява постепенно в процес на няколко години и вие дори може да не я забележете за определено време, но не се плашете – не сте сами. В България близо 300 000 човека имат някаква степен на слухова загуба – но добрата новина е, че с няколко прости стъпки, можете да се научите да чувате по-добре за кратък период от време.

Първата стъпка към по-добро чуване е разбирането как работи вашия слух и какво причинява загубата на слуха.

ТЕСТ
Безплатен тест на слуха в Център за слуха FONIO

Център за слуха Фонио, като отдадени специалисти в областта, препоръчва всеки човек на възраст над 50 години да си прави редовно тест на слуха. За да улесним нашите клиенти, ние предлагаме безплатен тест на слуха.

Можете да направите тест на слуха в нашите центрове в страната без да се налага да чакате и в удобно за вас време. Също така имаме възможност да проведем теста и в домашна обстановка.

Да си направите тест на слуха в Център за слуха FONIO е бързо и лесно. Нашите специалисти по слухопротезиране ще тестват вашия слух внимателно и обстойно и ще ви задават въпроси за вашето ежедневие и за ситуациите, в които попадате. След идентифициране на слуховата ви загуба ще можем да намерим най-доброто решение за вас. Тестът на слуха не е болезнен, не предизвиква дискомфорт и веднага получавате своите резултати.

ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН
ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_23818 Jun. 23 17.46ScreenHunter_23819 Jun. 23 17.46ScreenHunter_23820 Jun. 23 17.46ScreenHunter_23822 Jun. 23 17.46
КОНТАКТИ

Център за слуха FONIO – fonio.bg
Адрес: гр. София, ул. Хан Аспарух 31
Тел.: 0800 20 123
Е-mail: office@ fonio.bg

Адрес: гр. София, бул. Васил Левски 97,(на ъгъла с ул. Стара Планина)
Тел.: 0800 20 123
Е-mail: office@ fonio.bg

Адрес: гр. Варна, ул. Русе 15 (зад Операта в сградата на бившето Данъчно)
Тел.: 0800 20 123
Е-mail: office@ fonio.bg

Текст и изображения: fonio.bg

Comments are closed.