Д-р Анета Янчовичина – Стоматолог Банско

January 27, 2024
ЗА НАС
ScreenHunter_1029 Jun. 11 07.48Доктор Анета Янчовичина е лекар, специалист по дентална медицина. Стоматологът предлага стоматологични прегледи, лечение на кариес, естетична дентална медицина и избелване на зъби. Стоматологичният кабинет на Доктор Анета Янчовичина ще намерите в град Банско.

Доктор Анета Янчовичина извършва стоматологични прегледи, като изследва здравето на Вашите зъби, венците и устната кухина. Стоматологичният преглед включва преглеждане и снемане на стоматологичен статус. Редовните прегледи са от много важно значение, за поддържането на отлично дентално и орално здраве при всеки. Редовната и качествената профилактика спестява средства за лечение на денталните заболявания.

Кариесът е инфекциозно заболяване, което води до разрушаване на зъбите в устната кухина. В начален стадий, симптомите на кариес са най-често визуални, а в по-късен етап се появява болка и дразнения. Лечението на кариес се извършва с помощта на пломба от съвременните материали, позволяващи направата на пълни възстановявания, които наподобяват цветът и формата на естествените зъби. В кабинета на Доктор Анета Янчовичина ще получите лечение на кариес без кървене и без болка.

Доктор Анета Янчовичина извършва естетичната стоматология. Този вид стоматология е професионален усет и изкуство за извършване на козметични корекции във размера, формата и цвета на зъбите. В стоматологичният кабинета на Доктор Анета Янчовичина се предлагат варианти за сияйна усмивка, чрез: коронки, мостове, фасети, избелване на зъби и отстраняване на зъбен камък. Доктор Анета Янчовичина ще Ви помогне да възвърнете увереността си и самочувствието при общуване, както и ще ви възвърне свободата да се усмихвате.

Доктор Анета Янчовичина предлага избелване на зъби. Това е безболезнена, неинвазивна процедура с отличен естетичен ефект. Избелването на зъбите води до изсветляване на твърдите зъбни тъкани, чрез използване на химични средства. За по-голям ефект от процедурата, се извършва предварителна подготовка – отстраняване на плака, зъбен камък и се гарантира безопасност за венците по време на избелването.

Избелването на зъбите се извършва, чрез няколко процедури до достигане на желания ефект. За целта се използва избелващ гел, поставен в пулпната кухина, който се оставя да действа няколко дни.

Доктор Анета Янчовичина разполага със стоматологичен кабинет разположен на територията на град Банско, който е оборудван с модерна дентална апаратура и техника, позволяваща прилагането на съвременни методи в лечението на стоматологични заболявания. В своята практика, Доктор Анета Янчовичина използва единствено качествени материали за изготвяне на пломби, коронки и фасети.

УСЛУГИ
  • Стоматологични прегледи
  • Лечение на кариес
  • Естетична дентална медицина
  • Избелване на зъби
КОНТАКТИ

Д-р Анета Янчовичина – стоматолог
Адрес: гр. Банско, ул. Цар Симеон № 67
Моб. тел.: 0889 300 360
E-mail: anetadent@ mail.bg

Comments are closed.