Д-р Даниела Курумилева – Общопрактикуващ лекар Казанлък

December 14, 2015
ЗА НАС

screenhunter_45630-dec-14-20-46Доктор Даниела Курумилева е семеен и личен лекар GP в град Казанлък. Доктор Курумилева извършва комплексни профилактични прегледи и лечение на пациенти.

Диагностика и лечение на заболявания в Казанлък

Доктор Даниела Курумилева е общопрактикуващ, семеен и личен лекар GP в град Казанлък, извършващ профилактични прегледи, диагностика и лечение на заболявания.

Доктор Даниела Курумилева разполага с медицински кабинет, оборудван с нужната медицинска техника и апаратура, за извършване на профилактични и клинични прегледи, правилно диагностициране на заболяване и лечение на пациенти. Като семеен лекар, Даниела Курумилева извършва: имунизации, годишни и периодични профилакатични прегледи за своите пациенти.

Като общопрактикуващ лекар, Даниела Курумилева има правото да издава направления за специалисти, след установяване на определено заболяване у даден пациент. Специалистът изписва и издава рецепти за закупуване на медикаментозни средства и антибиотици.

Доктор Даниела Курумилева преглежда и лекува пациенти по линия на Здравната каса (НЗОК) и на свободен прием. Пациентите, които са здравноосигурени, при посещение заплащат единствено потребителска такса.

При поява на здравословен проблем, не се колебайте да потърсите медицинската помощ на Доктор Даниела Курумилева за консултация, преглед или лечение. Нейното професионалното отношение и близката връзка с пациентите са я превърнали в предпочитан лекар в областта.

КОНТАКТИ

Д-р Даниела Курумилева – Общопрактикуващ лекар Казанлък
Адрес: гр. Казанлък, ул. Искра 26, вх. Б, офис 22
Моб.тел.: 0887 413 921
E-mail: danieleiztok@ yahoo.com

Comments are closed.