Д-р Галина Стоименова – Личен лекар София

May 29, 2017
ЗА НАС

ScreenHunter_7411 Dec. 17 07.32Доктор Галина Стоименова е общопрактикуващ личен лекар в град София, квартал Христо Ботев. В съвременно оборудвания си лекарски кабинет, намиращ се в 94-то СОУ.

Доктор Галина Стоименова е с дългогодишен опит в областта на общата медицина. Нейният индивидуален подход и иновативните методи на лечение, които използва са и спечелили доверието на пациентите, които я посещават.

Като личен лекар Доктор Стоименова провежда задължителните профилактични прегледи на своите пациенти. Проследява състоянието на хронично болните и реагира адекватно на промените, в тяхното състояние. Освен това извършва и детски консултации, следи физическото и психическото развитие на децата, консултира майките за кърменето и захранването на бебето.

Д-р Галина Стоименова е изключително внимателна и търпелива както с малките, така и с възрастните си пациенти. Нейните съвременни и щадящи здравето методи на лечение, са и спечелили репутацията на изключително добър и висококвалифициран личен и семеен лекар.

Д-р Галина Стоименова извършва домашни посещения на бебета още в първите им дни в къщи или на възрастни, които не са в състояние да посетят лично кабинета и. За целта има изграден график, в рамките на който тя посещава предварително записалите се пациенти.

ДЕЙНОСТ
  • профилактични прегледи
  • детски консултации
  • диагностика и лечение на пациенти
  • имунизации и ваксинации
  • консултации за семейно планиране
  • издава направления за специалисти и медицински удостоверения
КОНТАКТИ

Д-р Галина Стоименова – Личен лекар София
Адрес: гр. София, кв. Христо Ботев, 94-то СОУ
Тел.: 02 945 03 52
Моб.тел.: 0889 284 294
E-mail: stoimenova.galina@ gmail.com

Comments are closed.