Д-р Нешо Минчев Танев – Личен лекар Стара Загора

July 24, 2015
ЗА НАС

ScreenHunter_25918 Jul. 24 08.53Д-р Нешо Минчев Танев е общопрактикуващ, личен и семеен лекар в град Стара Загора.
Доктор Танев има богат професионален опит в областта на общата медицина и проявява индивидуален подход при лечението на своите пациенти.
Като личен и семеен лекар извършва диагностика и лечение на вирусни и хронични заболявания и проследява тяхното развитие. При необходимост доктор Танев издава направления за лекари специалисти и за провеждане на лабораторни изследвания, с цел максимално точна диагностика и провеждане на подходящо лечение.

ДЕЙНОСТ

Като общопрактикуващ, личен и семеен лекар Танев извършва широк спектър от медицински услуги:
диагностика на заболявания,
лечение на пациенти,
клинични и профилактични прегледи,
домашни посещения пациенти,
консултации,
семейно планиране,
поставяне на имунизации и ваксини,
издаване на направления за лекари специалисти

В своят лекарски кабинет доктор Нешо Минчев Танев извършва клинични и профилактични прегледи на пациенти с цел ранно диагностициране на заболявания и навременното им лечение.
Профилактичните прегледи са задължителни и се извършват веднъж годишно. При прегледа се изчислява индекса на телесната маса, ЕКГ, измерване на кръвно налягане, проверка на зрението, задължителни и препоръчителни имунизации според българския имунизационен календар.
Д-р Нешо Минчев Танев извършва домашни посещения на хора, които нямат физическата възможност да я посетят на място в лекарският кабинет. При съмнение за наличие на дадено заболяване, лекарят издава направление за преглед при съответния специалист, както и за извършването на необходимите лабораторни изследвания.
Богатият професионален опит на доктор Танев и съвременната медицинска апаратура, с която е оборудван лекарският кабинет, са гаранция за високо качество на предлаганите от нея медицински услуги.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_25914 Jul. 24 08.50ScreenHunter_25915 Jul. 24 08.50
КОНТАКТИ

Д-р Нешо Минчев Танев – Личен лекар Стара Загора
Адрес: гр. Стара Загора, ул. “Свети Княз Борис” № 147
Тел.: 042 637 180
Моб.тел.: 0898 560 055

Comments are closed.