Д-р Петя Еленкова Кирилова – Oбщопрактикуващ личен лекар Лом

April 1, 2015
ЗА НАС

ScreenHunter_13068 Mar. 24 18.34Д-р Петя Еленкова Кирилова е общопрактикуващ личен лекар в град Лом.
Като семеен лекар извършва: профилактични прегледи, имунизации, диагностика на заболявания, лечение на пациенти и издава медицински удостоверения.
Има и специалност вътрешни болести. Основната цел на Доктор Симеонова е да осигури квалифицирана и достъпна медицинска помощ за здравето на своите пациенти.

ДЕЙНОСТ

Д-р Петя Еленкова Кирилова е личен и семеен лекар в град Лом. Разполага с медицински кабинет за извършване на клинични и профилактични прегледи на пациенти. Като общопрактикуващ семеен лекар, измерва остротата на зрението, кръвното налягане и извършва оценка на психичното и физическо здраве.
Доктор Кирилова извършва диагнотика на заболявания при деца и възрастни в своя медицимнски кабинет в град Лом. Тя е внимателен лекар с дългогодишен практически опит, който установява точно проблемите на своите пациентите. Доктор Симеонова има богат опит и ще определи, какъв е риска да развиете дадено заболяване. Лекарят извършва наблюдение на пациенти с остри и хронични заболявания.
Доктор Кирилова разполага с медицински кабинет, разположен на територията на град Лом. В него лекарят извършва консултации, диагностика и лечение на заболявания. Медицинският кабинет на личният лекар е оборудван със съвременна диагностична медицинска апаратура. Дългогодишният опит на Д-р Петя Еленкова Кирилова и апаратурата, с която е оборудван нейният кабинет, са гаранция за високо качество на предлаганите от нея медицински услуги. При нужда, не се притеснявайте да потърсите медицинската помощ на Д-р Петя Еленкова Кирилова и компетентна професионална консултация за Вашето здраве и здравето на Вашето дето.

КОНТАКТИ

Д-р Петя Еленкова Кирилова – Oбщопрактикуващ личен лекар Лом
Адрес: гр. Лом, ул. “Тодор Каблешков” №2, каб. 13
Моб.тел.: 0886 820 553

Comments are closed.