Д-р Иван Башев – зъболекар

September 13, 2022
ЗА МЕН

ekip12Д-р Иван Башев е млад и иновативен специалист зъболекар с доказан медицински опит. Едновременно с това доктор Иван Башев има натрупан богат опит в различни области на денталната медицина.

20130307_131035Д-р Башев Завършва Дентална медицина в Медицински Университет София през 2007 г. В момента доктор Башев работи в в Дентален център Аррисио. Като специалист зъболекар др Башев следи и прилага новите тенденции в зъболечението и общата стоматология.

Др Иван Башев работи внимателно и подхожда индивидуално към всеки свой пациент. Като стоматолог в град София др. Иван Башев има за цел да ви накара да се чувствате сигурни и спокойни в уютна приятелска атмосфера и така да направи посещението ви при него приятно.
Д-р Башев е с интереси в областта на ендодонтията, естетичната и възстановителна дентална медицина. Работи в колаборация със тесни специалисти във всички области и при нужда може да ви консултира съвместно с тях.

Д-р Иван Башев е с интереси в областта на ендодонтията, естетичната и възстановителна дентална медицина. Работи в колаборация с тесни специалисти във всички области и при нужда може да ви консултира съвместно с тях.

ДЕЙНОСТ И ИНТЕРЕСИ

Доктор Иван Башев предлага услуги в град София:

  • Общи стоматологични (профилактични) прегледи;
  • Ендодонтия;
  • Естетична стоматология;
  • Възстановителна стоматология;
  • Обща дентална медицина (лечение на кариес, болести на устната кухина, лечение на заболявания на венците и други)

624-300-zyb-zybolekar-parodontit

МАТЕРИАЛНА БАЗА

Стоматологичният медицински кабинет в град София на денталния специалист доктор Иван Башев е оборудван с модерна зъболекарска техника и апаратура. Зъболекарския кабинет в град София, кв. Драгалевци разполага с всичко необходимо, за да ви предложи модерно стоматологично лечение за вашите проблеми.

Повече за дейността на д-р Иван Башев – зъболекар в София, можете да откриете на посочените по-долу контакти.

КОНТАКТИ

Д-р Иван Башев – зъболекар - www.arrisio-dental.com

Адрес: гр. София, кв. Драгалевци, ул. Ябълкова градина 7
Моб. тел: 0887 639 772
Е-mail: dr.ivan.bashev@ gmail.com

Адрес: гр. София, Стрелбище, ул.Орехова Гора 17а

Текст и изображения: www.arrisio-dental.com

Comments are closed.