Д-р Неда Недева – невролог – Иглотерапевт София

December 18, 2016
ЗА МЕН

4Доктор Недева е с дългогодишен стаж и е специалист по неврология, със специализации по иглотерапия и лазертерапия. Провежда лечение с медикаменти след пълен неврологичен преглед, лазер, големи игли, микроигли, симптоми и заболявания, които се повлияват от процедурите: дископатии, радикулити, полиневропатии, неврози, невралгии, неврити, заболявания на ставите, главоболие, световъртеж, парези; затлъстяване; съдови заболявания на долни крайници ;парадонтоза, сиалоаденит; акне и други кожни проблеми.

АКУПУНКТУРА

Преди хиляди години, древните китайци са открили, че чрез манипулация на отделни точки в човешкото тяло, много от болките отшумяват, а след време дори изчезват напълно. Облекчете болката още днес с невероятното действие на иглотерапията.

Акупунктурата е вид лечебна терапия с игла, техника на поставяне и манипулиране с игли в акупунктурните точки по тялото. Терапията води началото си отпреди 5000 години от Древен Китай и традиционната китайска медицина. Определени места от тялото, т.нар. акупунктурни точки, стават обект на третиране със специални игли. Както при всички лечебни методи в китайската медицина, целта на акупунктурата е да хармонизира потока на Чи (жизнената енергия) в организма и да възстанови нарушеното равновесие.

Акупунктурата е рефлексогенен метод на лечение – чрез повърхностно въздействие се постига ефект в дълбочина. Тя мобилизира собствените сили на организма, за да може сам да се бори със заболяването.

Акупунктурата непрекъснато се развива и благодарение на това развитие се разработиха електроакупунктурата, лазеракупунктурата, ултразвуковата акупунктура, аурикулоакупунктурата, магнитотерапията и много други.

Какви заболявания най-често се лекуват с иглотерапияна: остри болки в гърба – дисковата херния, хронични оплаквания – спондилозата. Касае се за шийна, гръдна и поясна спондилоза и спондилартроза. Лекува се успешно и главоболието, различни невроза, безсънието, световъртеж депресията, зависимости от алкохола и тютюнопушенето и много други.

Подходяща е процедурата за абсолютно всички мускулни и ставни болести!

Иглите – забодени в точно определени точки, те активират тялото чрез хипоталамо-хипофизната система да произведе необходимите хормони и биохимични вещества. По този начин се нормализират физиологичните и биохимичните процеси в организма. Освен това по този начин може да се регулират болката, мозъчната дейност, успокояват се мускулните спазми, стимулира се имунната система. Всъщност аз правя с иглите това, което човек не може да направи с една шепа скъпи лекарства, дори и да ги пие години наред.

ЛАЗЕРПУНКТУРА

РЕВМАТОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

Ревматоиден артрит, болест на” Bechterev”.

ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ОПОРНО-ДВИГАТЕЛНИЯ АПАРАТ

Коксартроза, гонартроза, периартрит на раменна става, епикондилит/ тенис- лакът/, тендовагинити, цервикоартроза, остеоартроза, заболявания на гръбначния стълб, сколиоза, остеопороза.

Мигрена, главоболиe, безсъние, анорексия, нощно напикаване, неврози симптом на лесна уморяемост, стрес, бронхиална астма. Язва на стомаха и дванадесетопръстника, гастрити, колити, запек, заболявания на гръбначния стълб /сколиоза , кифоза/, на тазобедрените, коленните и глезените стави, болест на Schlater, невродермити, екземи, синузити, алергичен ринит, наднормено тегло.

ДЕРМАТОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

Херпес зостер, херпес симплекс, невродермити, екземи, псориазис, алергия, акне, алопеция ареата.

Изключително полезно е използването в детска възраст – тя е безболезнена, децата не страхуват от манипулациите.

Възможностите за прилагане на споменатите методи самостоятелно или в комбинация на няколко от тях, в изработен индивидуален план, определят високата ефективност на провежданото лечение. Хроничното протичане на голяма част от заболяванията, особено придружените с болка, изисква съвременна и адекватна терапия.

Животът не трябва да се превръща в болка, въпреки че тя от най-стари времена представлява загадка за медицината.

КОНТАКТИ

Д-р Неда Недева – невролог – иглотерапевт

Адрес: гр.София, ул. Пиротска 10
Моб. тел.: 0878 357 418
E-mail: nedevaneda@ yahoo.com

кл. думи.: д-р неда недева, доктор недева, доктор неда недева, д-р неда недева, неда недева, недева, акупункура, иглотерапия

Comments are closed.