Д-р Тодорка Иванова – специалист физикална терапия и физиотерапевт

August 1, 2019
ЗА НАС

downloadД-р Тодорка Иванова e специалист физиотерапевт. Доктор Тодорка Иванова е дългогодишен специалист в областта. Работи в медицински център Павел баня на ул. Акция 6.

Д-р Тодорка Иванова е специалист екстезиална терапия.

Д-р Тодорка Иванова работи в частния си кабинет в бившата Градска поликлиника в Павел Баня и предлага профилактика и лечение с природни продукти, диагностика и лечение на дискова херния, артрозна болест (шипове) и болести на периферната нервна система.

Условията в курорт Павел Баня (прочут балнеолечебен център) и д-р Иванова са известни с възможностите си за лечение на дисковата херния. В Павел Баня се предлага единствено в България и на Балканския полуостров подводена лумбална екстензия и подводна шийна екстензия. Процедурите се извършват в 100 % минерална вода. За хората които не могата да използват минерална вода се извършват сухи екстензивни процедури.

Д-р Т. Иванова използва писмено и говоримо английски, италиански, руски, сърбо-хърватски и говоримо арабски.

За повече информация относно дейността на Д-р Тодорка Иванова моля свържете се на посочените телефони.

ФИЗИОТЕРАПИЯ

Физиотерапията е клон на медицината, при която се използват перформирани източници на енергия. Тази енергия като топлина, вода, електричество, звук, светлина и много други се насочва по особен начин, за профилактика или лечение на човешкото тяло.

  • Физиотерапията се прилага от физиотерапевти, които много прецизно определят параметрите на процедурите и курса на лечението.
  • Физиотерапия се прилага при различни възрасти и при различни заболявания, има широки възможности за повлияване човешкия организъм.
  • В някои случаи физиотерапията се прилага като съпровождащо лечение, подпомагащо основното.
КОНТАКТИ

Д-р Тодорка Иванова
Адрес: гр. Павел Баня, ул. Акация 6, ет. 2
Тел.: 436 1 30 73
Моб. тел.: 0888 733 849
E-mail: todorkatad@gbg.bg


Вижте по-голяма карта

Comments are closed.