Д-р Димитрина Тютюнчева – Личен лекар Добринище

December 10, 2016
ЗА НАС
logo-dr-tyutyunchevaД-р Димитрина Тютюнчева – Личен лекар в град Добринище

Доктор Димитрина Тютюнчева е личен лекар в град Добринище, община Банско. Като личен и семеен лекар, Тютюнчева предлага широк спектър от медицински услуги: клинични и профилактични прегледи, имунизации и ваксинации, консултации, диагностика и лечение на пациенти, издаване на направления за специалисти. След извършването на профилактичен преглед, др Тютюнчева поставя диагноза и назначава правилна терапия.

Медицинският кабинет на доктор Тютюнчева, разположен на в СЗУ, етаж 2 е оборудван с модерна медицинска техника. Богатият опит на специалиста и новата апаратура, с която работи доктор Тютюнчева, са гаранция за отличното качество на медицинските услуги. Медицинският кабинет отговаря на всички хигиенни изисквания за извършването на медицинска дейност.

ДЕЙНОСТИ

Профилактични медицински прегледи
Всяко здравноосигурено лице има право, веднъж годишно на профилактичен медицински преглед. Този преглед включва различни дейности, в зависимост от пола и възрастта. Като личен лекар, доктор Тютюнчева осигурява за своите пациенти 24-часова медицинска помощ, води диспансерни пациенти и извършва домашни посещения.

Лечение на заболявания
Като общопрактикуващ лекар, доктор Тютюнчева извършва лечение на заболявания засягащи сърцето, пикочо-половата система, стомашно чревният тракт, пневмонии, настинки и други здравословни проблеми. Доктор Димитрина Тютюнчева има сключен договор с Национална здравноосигурителна каса ( НЗОК ). Пациентите, посещаващи медицинският кабинет на Доктор Тютюнчева, могат да бъдат лекувани по линия на здравната каса и на свободен прием.

ГАЛЕРИЯ

doctor_female_women_in-medicinehow-to-choose-a-doctor-for-your-baby-454167482128-doctor-stethoscope-628x363
КОНТАКТИ
Д-р Димитрина Тютюнчева
Адрес: гр. Добринище, СЗУ, ет. 2
Тел.: 07447 21 34
Моб. тел.: 0899 933 958
E-mail: dimitrina_59@ abv.bg

Comments are closed.