Д-р Донка Водева – кардиолог Бургас

January 10, 2019
ЗА НАС
logo-dr-vodeva

Д-р Донка Водева е кардиолог, практикуващ в гр. Бургас. В кабинета се извършват кардиологични прегледи, изследвания и лечение на заболявания на сърдечно- съдовата система.

Кабинетът й е разположен в гр. Бургас на ул. Кирил и Методий №39 , каб.2 .

ДЕЙНОСТИ

heartgraphicЛечение на сърдечно-съдови заболявания
Лечението на кардиологичните заболявания, изисква богат опит, който да осигури точна и бърза диагностика, преценка и правилно лечение на дадено заболяване. Част от сърдечно-съдовите заболявания са: възпалителни заболявания на сърдечните обвивки и сърдечния мускул, нарушения на сърдечния ритъм, инфаркт на миокарда, исхемична болест на сърцето, артериална хипертония.

Електрокардиография и Хотлер ЕКГ

Чрез различни видове изследвания и с помощта на модерна медицинска техника, д-р Водева поставя правилна и точна диагноза, на пациенти с кардиологични заболявания.

Електрокардиограмата показва активността на сърцето. След направеното изследване, правилно разтълкуваните данни, позволяват точна и правилна диагностика на сърдечни заболявания. Холтер ЕКГ дава информация за изясняване на проблеми с пристъпи на прилошаване или гръдна болка. Ехокардиографията се използва при диагностициране на сърдечно-съдови заболявания като: инфекциозен ендокардит, перикардни заболявания, кардиомиопатии, тумори на сърцето, вродени сърдечни аномалии.

КОНТАКТИ
Д-р Донка Водева – кардиолог
Адрес: гр. Бургас, ул. „Кирил и Методий” 39, каб.2
Тел.: 0887 460 632
E-mail: dvodeva@ hotmail.com


Вижте по-голяма карта

Comments are closed.