Д-р Цонка Млъзева – стоматолог Пловдив

May 30, 2014
ЗА НАС
logo-dr-mlazeva
Доктор Цонка Млъзева – стоматолог в град Пловдив, жк. Христо Ботев

Доктор Цонка Млъзева е стоматолог, практикуващ на територията на град Пловдив. Като специалист по дентална медицина, Млъзева извършва:

  • стоматологични прегледи
  • поставяне на коронки и мостове
  • лечение на кариес
  • почистване на зъбен камък
  • козметична дентална медицина
  • детска дентална медицина

Стоматологичният кабинет на доктор Цонка Млъзева се намира на ул. Славееви гори 23 в град Пловдив. В кабинетът се извършва пълно стоматологично обслужване с качествени материали и със съвременна апаратура.

УСЛУГИ

Стоматологични прегледи в град Пловдив
В стоматологичният си кабинет, доктор Млъзева извършва стоматологични прегледи. Стоматологичните прегледи са важна част от грижата за здравето на Вашата уста. Целта на прегледите е ранна диагностика на заболявания на устната кухина и венците. Доктор Млъзева диагностицира заболяване и дава съвети за правилна орална хигиена.

Поставяне на коронки и мостове в град Пловдив
В кабинетът си, доктор Млъзева извършва поставяне на металокерамични и порцеланови коронки и мостове. Този вид зъбни конструкции се поставят за да възстановят разрушени или липсващи зъби. Зъбните коронки могат да се използват за постигане на промени във формата и цвета на зъба.

Лечение на кариес в град Пловдив
Стоматолог Цонка Млъзева извършва лечение на кариеси при деца и възрастни. В работата си, доктор Млъзева използва модерна дентална апаратура, стерилни инструменти и съвременни материали. Кариесът е често дентално заболяване, при което лечението се осъществява чрез отстраняване на засегнатата тъкан на зъба и поставяне на пломба. Доктор Млъзева е стоматолог, работещ без болка и с голямо внимание и разбиране.

Почистване на зъбен камък в Пловдив
Като специалисти по дентална медицина, доктор Млъзева извършва почистване на зъбен камък. С помоща на специални инструменти и ултразвуков апарат се премахва подвенечния и надвенечния зъбен камък. Продължителността на почистването е около 20 минути и е напълно безболезнено.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_756 May. 30 14.37ScreenHunter_757 May. 30 14.39ScreenHunter_758 May. 30 14.40
КОНТАКТИ
Д-р Цонка Млъзева – стоматолог Пловдив
Адрес: гр. Пловдив, ул. Славееви гори 23, ет. 1, каб. 2
Тел.: 032 675 545
Моб. тел.: 0898 434 440

Адрес: гр. Пловдив, ул. Пламък 1, ет. 1, каб. 2.

Comments are closed.