Д-р Невена Балакчиева – Стоматолог Благоевград

October 18, 2021
ЗА НАС

dr-balakchieva-logo00Д-р Невена Балакчиева – стоматолог в град Благоевград

Доктор Невена Балакчиева предлага стоматологични прегледи и лечение на заболявания като кариеси, пломби, пародонтоза, кървящи венци, пулпит и други стоматологични заболявания. Кабинетът на стоматолога е оборудван с необходимата апаратура за лечение на стоматологични проблеми.

Избирайки за личен стоматолог др Балакчиева, Вие получавате безболезнено лечение, индивидуален подход и лечение със съвременна апаратура, сигурност, високо качество и коректност.

Д-р Невена Балакчиева има сключен договор с НЗОК.

УСЛУГИ
Стоматологични прегледи
Доктор Невена Балакчиева е лекар по дентална медицина с богат практически опит, извършващ стоматологични прегледи в град Благоевград. След преглед на зъбите стоматологът изготвя план за лечение, след което Ви предлага възможните варианти за лечене, подходящи за Вас. За удобството на своите пациенти, Доктор Балакчиева извършва калкулация на лечение и обсъжда начините на плащане.

Лечение на кариес
Зъбният кариес е най-често срещаното заболяване при възрастните и децата. Кариесът е инфекциoзна болест повлияна от бактерии в устата, консумация на захари и други. Зъбният кариес е най-често срещаното заболяване на зъбите при деца и възрастни. В кабинета на зъболекаря се извършва лечение на кариес, което протича леко, без болка и кървене. Основен метод, използван при лечението на кариес, това са пломбите. Пациентите може да избират между няколко вида, когато материалите, от който са направени пломбите са: фотополимери, амалгама, композити и химиополимери.

Естетична дентална медицина
За да бъде Вашата усмивка сияйна и красива, за да имате бели и здрави зъби, без кариеси може да се обърнете към Доктор Невена Балакчиева. Стоматологът съветва своите пациенти да следят редовно здравословното състояние на зъбите и устната кухина. Доктор Балакчиева извършва премахваме на зъбен камък и избелване на зъби. Кабинетът на зъболекаря е оборудван с модерна дентална апаратура и в него пациентите получат индивидуално отношение и качествено лечение.

ГАЛЕРИЯ

3DENTISTdentist_2dr-balakchieva-logo00
КОНТАКТИ
Д-р Невена Балакчиева – стоматолог
Адрес: гр. Благоевград, ул. Тодор Александров 19
Моб. тел.: 0898 598 850


Вижте по-голяма карта

Comments are closed.