Д-р Росица Бодурова – Стоматолог Рудозем

January 13, 2019
ЗА НАС
LOGOdrBodurova
Д-р Росица Бодурова е стоматолог, практикуващ в градовете Рудозем и Мадан, област Смолян. Като лекар стоматолог, доктор Бодурова извършва широк спектър от стоматологични услуги:

  • стоматологични прегледи
  • лечение на кариеси
  • избелване на зъби
  • почистване на зъбен камък
  • поставяне на зъбни коронки и мостове

Доктор Бодурова използва съвременни методи и технологии за зъболечение без болка. Стоматологът работи само с качествени материали и е изключително внимателна със своите пациенти.

Доктор Добурова разполага с два стоматологични кабинета. Те са разположени на ул. Атанас Буров 1 в град Рудозем и на ул. Перелик 9 в Мадан. Кабинети са оборудвани със съвременна техника и качествени дентални материали материали. Стоматолог Бодурова предлага на своите пациенти пълно дентално обслужване.

Доктор Росица Бодурова работи по договор с НЗОК.

УСЛУГИ

Избелване на зъби
Доктор Росица Бодурова – Стоматолог в Рудозем и МаданДоктор Бодурова предлага избелване на зъби в стоматологичните си кабинет в Рудозем и Мадан. Зъбите на всеки пациент се оцветяват от консумирането на различни напитки и храни. Избелването е козметична процедура, която има за цел да направи Вашата усмивка привлекателна и бяла. Продължителността на процедурата е около час.

Почистване на зъбен камък
Като стоматолог с дългогодишен опит, доктор Бодурова извършва почистване на зъбен камък. С помощта на ултразвуков апарат се премахва подвенечния и надвенечния зъбен камък. Почистването, става с едно посещение в зъболекарският кабинет и обикновено е безболезнено.

Поставяне на зъбни коронки и мостове
Стоматолог Бодурова предлага поставяне на зъбни коронки и мостове. Това са 2 класически начина за възстановяване на липсващи или разрушени зъби. Мостовете са сбор от средно тяло и коронки, което замества липсващ зъб, а коронките се използват за възстановяване целостта на зъба. Изработката на коронките става за около 5-15 дни, като това зависи от технологията, конструкцията и материала, от които се изработва. Поставянето се осъществява с едно посещение на стоматологичния кабинет.

izbelvane-zubiustnata-kuhinaZABEN-KAMAK
КОНТАКТИ

ЕТ Д-р Росица Бодурова – Башева – АПМПДМ – ИП
МАДАН ул.Перелик №9

Работи с НЗОК (Национална здравноосигурителна каса)

 

Д-р Росица Бодурова
Адрес: гр. Рудозем, ул. Атанас Буров № 1
Моб. тел.: 0887 366 101
E-mail: rosi_dent58@ abv.bg

Работи с НЗОК (Национална здравноосигурителна каса)


Вижте по-голяма карта

Comments are closed.