Д-р Жулиета Симеонова – Стоматолог Ямбол

January 29, 2024
ЗА НАС
LOGO_drsimeonova1Д-р Жулиета Симеонова е лекар стоматолог в град Ямбол. Разполага със съвременно оборудван стоматологичен кабинет, който се намира на улица Васил Априлов 4А. В него извършва профилактични прегледи, лечение на заболявания на зъбите и венците, лазертерапия, поставяне на фасети , почистване на зъбен камък с ултразвук, пълен пакет физиотерапия, дигитална рентгенография. Освен това поставя и зъбни коронки и мостове,  еластични протези и всякакъв вид ставно протезиране по съвременни методики.

Доктор Жулиета Симеонова използва в своята работа само висококачествени материали, консумативи и медикаменти. Работи изключително внимателно по съвременни методи и техники за зъболечение. Ако търсите подходящия стоматолог, който да следи за здравето на вашите зъби и венци и да Ви лекува качествено и професионално, не се колебайте да потърсите услугите на Доктор Симеонова.

Доктор Жулиета Симеонова работи по договор на НЗОК и извършва всички стоматологични услуги и манипулации, платени от касата, на здравноосигурените лица.

УСЛУГИ

Лазертерапия
Доктор Жулиета Симеонова извършва лазертерапия на заболявания на зъбите в стоматологичния си кабинет в град Ямбол. За целта разполага с дентален лазер. Негово основно предимство е намаляване на болката при обработката на зъбите. По този начин се намалява и нуждата от упойка. Лазертерапията може да се използва в случаите на пародонтит и пародонтални джобове, афти, кариеси, гингивит, вадене на корени и нерви.

Поставяне на фасети
Доктор Жулиета Симеонова в стоматологичния си кабинет в град Ямбол извършва поставяне на фасети. Те са един от най-модерните методи за постигане на естетичен вид и възстановяване на усмивката. Фасетите са изработени изцяло от биологично поносим и естествено хармонизиращ се със зъбите материал. Доктор Симеонова предлага на своите клиенти фасети от висококачествена дентална керамика.

Почистване на зъбен камък
Доктор Жулиета Симеонова предлага на своите пациенти, почистване на зъбен камък с ултразвук. За целта разполага със съвременна апаратура в стоматологичния си кабинет в град Ямбол. Зъбният камък е плака, която поради лоша устна хигиена и с течение на времето, се втвърдява. Той е един от основните причинители на редица заболявания на зъбите. Неговото отстраняване се нарича скалинг и се извършва ръчно или механично. За механичното почистване се използва ултразвук, а за ръчното – специални инструменти и четки за полиране. За максимални резултати Доктор Жулиета Симеонова препоръчва използването и на двата метода.

Дигитална рентгенография
Доктор Жулиета Симеонова разполага с модерен апарат за извършване на дигитална рентгенография. Тя е алтернатива на стандартния рентгенов образ. Предоставя на пациентите високо качество на изображението, което допълнително може да се манипулира в желаната посока. С дигиталният рентген се намалява нуждата от повторения, поради по-малката възможност за техническа грешка.

ГАЛЕРИЯ
credo_main_pic_shutterstock_49353907_HealthArticle_19348_22healthy teethstomatolog(4)
КОНТАКТИ
Д-р Жулиета Симеонова
Адрес: гр. Ямбол, ул. Васил Априлов 4А
Тел.: 0878 709 800
E-mail: simeonova_j19691969@abv.bg


Вижте по-голяма карта

Comments are closed.