EstheticDent на Д-р Мартин Цонев – Бургас

February 25, 2015
ЗА НАС

ScreenHunter_39380 Apr. 20 07.23Магистър по специалност “Дентална медицина” с професионална квалификация “Магистър – Лекар по дентална медицина” – Медицински Университет – гр. Пловдив с положена Хипократова клетва.

Като стажант разработва защита на тема: “Възстановяване на силно разрушени зъби след ендодонтско лечение”.

Член на Български Зъболекарски Съюз.

Нaсоченост – комплексна естетична стоматология, реконструиране на дъвкателния апарат, нова визия на Вашата усмивка – с модерни методи, материали и технологично оборудване.

Участия в курсове и обучения на следните международни форуми със съответните сертификати.

УСЛУГИ

Магистър по специалност “Дентална медицина” с професионална квалификация “Магистър – Лекар по дентална медицина” – Медицински Университет – гр. Пловдив с положена Хипократова клетва.

Като стажант разработва защита на тема: “Възстановяване на силно разрушени зъби след ендодонтско лечение”.

Член на Български Зъболекарски Съюз.

Нaсоченост – комплексна естетична стоматология, реконструиране на дъвкателния апарат, нова визия на Вашата усмивка – с модерни методи, материали и технологично оборудване.

Участия в курсове и обучения на следните международни форуми със съответните сертификати.

АПАРАТУРА

Апаратура за автоклавиране (стерилизация) от ново поколение, гаранция за 100% сигурност!

Инструментите използвани за стоматологичното лечение са или за еднократна употреба или са стерилизирани с АВТОКЛАВ КЛАС B–най–висок в стоматологията.

Автоклавирането е стерилизация чрез пара с температура 121°С или 134°С и налягане. Това е много повече от изваряване и само топлинна стерилизация. Същата процедура на стерилизация се използва при големи операции в операционните зали на болници.

Стоматологичната практика на Д–р Мартин Цонев превишава установените норми и указания на стоматологичната индустрия за чистота, стерилизация и контрол върху инфекцията.

Всички инструменти са автоклавирани след като са опаковани в специални единични пакети за автоклавиране, които се отварят индивидуално пред всеки пациент. Инструментите в тези пакети могат да останат в стерилно състояние за месеци.

Съвременните изисквания за механична, биологична и химична обработка в съчетание с модерна стерилизация и индивидуално фолирани инструменти елиминират напълно риска от замърсявания и инфекции!

Ултразвукова ваничка за ензимно измиване на инструментите преди стерилизация (автоклавиране).
Предлагаме автоклавиране на всички видове медицински инструменти и консумативи със съответните документи – за козметични салони и други видове дейности.

МИСИЯ

“Вашия надежден партньор по пътя към хоризонта, където здравето, творчеството и интуицията се обединяват със света на бизнеса, разрушавайки стереотипите, преодолявайки страховете от различното и неизвестното, изграждайки бляскавия път на успеха.

Искате ли да бъдете чаровни и неотразими с Вашата нова Усмивка?

Или сте още в плен на Вашите собствени страхове, страх от болка, объркване от противоречива информация от стоматолози и медии, страх от новото и несигурността, търсите добър зъболекар и безболезнено лечение или умувате безкрайно над различни възможности и не стигате до окончателно решение, защото се страхувате да не сгрешите?… Повечето успели хора са хора на действието. Те имат вътрешна сила, смелост и кураж, вземат решения, работят повече от останалите и следват страстта си! На Вас не Ви се налага да правите стотици неща – нужно Ви е едно единствено решение, една стратегия, доказала се на практика – модерния дентален кабинет на Д–р Мартин Цонев

Кабинетът, който Ви предлага не само перфектната Усмивка, която отчаяно жадувате и заслужавате, но Усмивката, която ще промени Вашата съдба… Защо? Защото Усмивката е радостта, богатството и здравето!

Усмивката е най-ценният дар!

Виждали ли сте някога Усмивката на Вашите мечти?

Усмивката е най-ценният дар – прозорец към света, душевно здраве. И красота! Усмивката има творчески заряд и променя вибрациите на тялото. Тя променя физиологично-химическия състав на тялото и води до освобождаване на хормоните на удоволствието и здравето – ендорфините. Усмивката е най-мощното средство за лечение и привличане на щастие. Усмихвайте се, усмихвайте се, усмихвайте се…
Вашата усмивка озарява вашата душа. Тя е първото нещо което създава трайни впечатления.

Създаването на “перфектни” усмивки променя човешки съдби завинаги.

Вашето индивидуално удовлетворение е нашата мисия и нашата цел.”

ПАРТНЬОРИ

Работим с материали и консумативи на най-реномираните световни фирми в денталната медицина: Япония, САЩ, Германия, Швейцария, Бразилия, Франция. Качество без компромис!

Вижте подробно тук

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_39368 Apr. 20 07.14ScreenHunter_39376 Apr. 20 07.15ScreenHunter_39375 Apr. 20 07.15ScreenHunter_39374 Apr. 20 07.15ScreenHunter_39373 Apr. 20 07.15ScreenHunter_39372 Apr. 20 07.15ScreenHunter_39371 Apr. 20 07.14ScreenHunter_39370 Apr. 20 07.14ScreenHunter_39369 Apr. 20 07.14
КОНТАКТИ

EstheticDent на Д-р Мартин Цонев – Бургас – estheticdent.eu
FACEBOOK
Адрес: гр. Бургас, ул. “Хан Аспарух” № 70 /до ІІІ-та Поликлиника, Белодробно отделение/
Моб.тел.: 0896 128 895
Е-mail: marti10@ abv.bg

Адрес: гр. Пловдив, ул. Белица 43
Моб. тел.: 0896 42 82 52

Текст и изображения: estheticdent.eu

Comments are closed.