Лазерен и дерматологичен център за естетична медицина „Пандерма” – София

October 29, 2016
ЗА НАС

ScreenHunter_33686 Feb. 14 17.28Лазерен и дерматологичен център за естетична медицина „Пандерма” има в актива си повече от 20 години практика и натрупан клиничен опит в лечението на кожни проблеми с негативен козметичен ефект за пациентите. Гордеем се със своите успехи в прилагането на комплексни програми с модерни методи за подмладяване и поддръжка на лицето и тялото, възвръщане на тонуса и блясъка на кожата след прекарана болест или дълъг период на стрес, трайно отстраняване на окосмяване във всички зони по тялото и лицето.

В нашия Релакс център „Пандерма” успешно прилагаме неоперативни методи за отстраняване на мастни натрупвания и целулит. Имаме специално изработена програма за редуциране на теглото и възвръщане на естествените форми на тялото, в която съчетахме модерни процедури, комплекс от физически упражнения и специален режим за здравословно хранене. За възстановяване и тонизиране на тялото и виталността, имаме богата листа от различни видове масажи, които препоръчваме с индивидуален подход към всеки пациент и прилагаме с доказан ефект.

Всеки от нашите специалисти има нужната квалификация и сертификати за работа с апаратите за процедури в центровете на „Пандерма”. Самите апарати са от най-реномираните световни марки, специално подбрани по показатели за надежност, качество и безопасност на действията им. Работим със системите на производители като SILHOUET-TONE® , ELLIPSE A/S, Alma Lasers™, Thermamedic®. Подробно описание на апаратите, с които са оборудвани Център за естетична дерматология и Релакс център „Пандерма”, може да намерите тук – в темата „Апарати”.

В „Пандерма” стриктно спазваме принципа да се работи само с качествени продукти на доказали се световни производители. Така гарантираме на пациентите си максималния ефект, дълготрайността на извършената процедура и нейната безопасност за здравето им.

Всеки месец в лазерен и дерматологичен център за естетична медицина „Пандерма” има ден за безплатни консултации, които се водят от мен, д-р Мая Тачева и от д-р Вилия Деспотова. Записването за тях е на тел. 02 869 12 10 и 0888 308 249.

Заповядайте при нас! Ще обсъдим заедно Вашите нужди и желания за лечение и естетична поддръжка на лицето и тялото. Нашите специалисти са на Ваше разположение.

Бъдете здрави и красиви!
Д-р Мая Тачева
Основател и главен лекар на центрове „Пандерма”

УСЛУГИ
  • Лазерни и фототерапии
  • Лице
  • Тяло
  • Шия е деколте
ЕКИП

* Д-Р МАЯ ТАЧЕВА
Специалист дерматолог и венеролог

Завършва медицина през 1989 г. в Медицинска академия – София.
През 1998 г. придобива специалност „Кожни и венерически болести” в Университетска кожна клиника на Медицинска академия София.
Член на Българското дерматологично дружество.
Член на Европейската академия по дерматология и венерология – EADV.

* Д-Р ВИЛИЯ ДЕСПОТОВА
Специалист дерматолог и венеролог

Завършва медицина през 1988 г. в Медицинска академия – София.
През 2005 г. придобива специалност „Кожни и венерически болести” в Университетска кожна клиника, Медицинска академия – София.
Член на Българското дерматологично дружество.

* МАРИЯ МАНОЛОВА
Козметик Завършва Техникум по козметика в София със специалност “Козметика”.
Работи с д-р Тачева от 1996 г.

* ЦВЕТОМИРА ПЕТРОВА
Медицинска сестра, оператор фото- и лазерни системи

Завършва Медицински колеж към Медицински университет София със специалност “Медицинска сестра”.
Работи с д-р Тачева от 2005 г.

* НАДЕЖДА ЙОРДАНОВА
Козметик

Завършва Национален център за професионално обучение в системата на БТПП със специалност „Козметика“.

* СТАНИМИРА ЛИСЕВА
Козметик

Завършва курс „Лидера” със специалност „Козметика”.
Завършено образование „Здравен мениджмънт” в Медицински университет София.

* ДАНИЕЛА ЧУРУСИНОВА
Козметик

Завършва Национален център за професионално обучение „Здраве и красота” със специалност „Козметика”.

* МАРИЯ ВАСИЛЕВА
Козметик

Диплома от колеж “Camelot International Skin and Care” в ЮАР, специалности „Козметика” и „Работа с диоден лазер Light Sheer® на LUMENIS®.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_33675 Feb. 14 17.21ScreenHunter_33676 Feb. 14 17.22ScreenHunter_33677 Feb. 14 17.22ScreenHunter_33678 Feb. 14 17.22ScreenHunter_33679 Feb. 14 17.22ScreenHunter_33680 Feb. 14 17.22ScreenHunter_33681 Feb. 14 17.22ScreenHunter_33682 Feb. 14 17.22
КОНТАКТИ

Лазерен и дерматологичен център за естетична медицина „Пандерма” – София – panderma.net
Адрес: гр. София, бул. “Цар Борис III” № 69 (в локалното платно, на ъгъла на бул. “Цар Борис III” и ул. „Нишава”)
Тел.: 02 869 12 10
Моб.тел.: 0888 308 249
E-mail: info@ panderma.net

Текст и изображения: panderma.net

Comments are closed.