Лив Лонг ЕООД

January 1, 2017
ЗА НАС

Logo-prozrachno2Лив Лонг ЕООД е създадена през 2012 г., за да служи на благотворителна цел, като същевременно подобри здравето и благополучието на хиляди хора. Всеки иска да живее здрав и дълъг живот, но малко хора наистина полагат грижи за това. Безспорно е, че в забързаното ежедневие, докато тичаме от една работа на друга, едва ли ни остава време да мислим за най-важното – здравето. Ако спрем за момент и помислим, колко важни за нас и нашите близки хора са всички неща, коитo искаме да постигнем, … а колко важни биха били те, ако нямаме здраве?!

“Лив Лонг” ЕООД увеличи своята  дейност по внос и производство, кото инициира през 2013 внос на козметични суровини от Африка, а от 2016 година и от Китай, върху които извършва проучвателна и лабораторна дейност с помощта на ТАЛОДЕРМА ООД, Варна. Провеждат се преговори и с внос на неповторимите по ползи масла от Сибирска Русия. Стремежа на Лив Лонг ЕООД е да си сътрудничим с направителствени организации за участие в съвместни благотворителни кампании.

Счетоводно ще се отчита участието на всеки един от клиентите, потребители в нашия он-лайн магазин в размер от 1% до 5% от стойността на поръчката. Тази част се удържа единствено от приходите на “Лив Лонг” ЕООД, а не от клиента и представлява част от внесените за заплащане на поръчката средства. Така, ние ставаме благородни дарители за бъдещето на хиляди подрастващи деца, без да се налага да отделяме време и допълнителни средства. Помагаме на други, като се грижим за нашето здраве и благополучието на нашето семейство.

КОНТАКТИ

Лив Лонг ЕООД – zdravezavas.com

Д-р П. Петров – Понеделник – Петък след 14:30 ч.
Адрес: гр. Варна, ул. „Копривщица” 4 – сутерен
Тел.: 052 604 424
Моб.: 089 848 7273
E-mail: dr_ppetrov@abv.bg

Текст и изображения: livelong.eu

Comments are closed.