Ливеда Мед 2000 ООД – Медицински изделия

July 15, 2019
ЗА НАС
liveda-med-2000
Фирма “Ливеда Мед 2000″ ООД е създадена през 1999г. и присъства активно на българския пазар за медицински изделия.

Ние стриктно спазваме българското и Европейско законодателство, действащо в тази област. Сертифицирани сме съгласно стандарт BS EN ISO 9001:2008 и притежаваме разрешение за търговия на едро според изискванията на Закона за Медицински Изделия. Разпространяваме продукти предназначени както за домашна, така и за професионална употреба.

  • системи за измерване на кръвна захар, предназначени за лица в пред-диабетно или диабетно състояние
  • системи за стомирани пациенти, претърпяли хирургична намеса с изведена стома;
  • хирургически инструменти и консумативи;
  • “ин витро” диагностични реактиви и апаратура за клинични лаборатории;

Ние залагаме на висококачествени изделия, произведени от реномирани и доказани във времето производители, при възможно най-конкурентни цени. Поради тези причини ние сме избрани за доставчик от Националната Здравноосигурителна Каса (НЗОК) за определени изделия, както и за предпочитан партньор от големи многопрофилни болници за активно лечение и други здравни заведения.
Екипът на “Ливеда Мед 2000″ ООД е изграден от млади и енергични хора, които във всеки един момент са готови да съдействат компетентно при избор на подходящо медицинско изделие, да дадат съвет за правилна употреба, да препоръчат здравен специалист или подходяща лаборатория, както и да осигурят сервизно обслужване при необходимост.

Изграденият логистичен център Ви позволява с едно обаждане да се информирате за наличност на интересуващ Ви продукт, да поискате указание за употреба на български език, да получите технически характеристики или изискате ценово предложение.

ПРОДУКТИ
Продукти за домашна употреба

Фирма “Ливеда Мед 2000″ ООД предлага следните медицински изделия за домашна употреба:

  • системи за измерване на кръвна захар за лица страдащи от диабет тип І(на инсулинова терапия), тип ІІ (на перорални средства или диета) и хора, които имат проблеми с наднормено тегло, високо кръвно налягане, подложени са на стрес или получават периодични симптоми свързани с резки колебания на нивото на кръвната захар;
  • системи за стомирани лица, претърпели хирургична намеса с изведен изкуствен отвор за торбичка.

За повече информация, моля влезте в съответната група изделия, която Ви интересува.
Каталог продукти за домашна употреба.pdf
Ние Ви предлагаме

Продукти за професионална употреба:

ПАРТНЬОРИ

“Ливеда Мед 2000″ ООД подхожда с отговорност и професионализъм към избора на своите партньори. Поради тази причина ние работим с подбрани производители, които предоставят продукти и услуги добре познати в много страни по целия свят. Това гарантира постоянно високо качество оценено подобаващо от милионите потребители на тези продукти.
Ако желаете да научите повече за нашите партньори, моля изберете фирмено лого и ще бъдете препратени към интернет страницата на съответната компания.
Забележка: Предоставената в тези страници информация не съдържа текст на български език. Редица от изброените продукти и услуги могат да не се отнасят или предлагат за България. За пълен списък на предлаганите от “Ливеда Мед 2000″ ООД изделия, моля разгледайте секциите “Продукти за домашна употреба” и “Продукти за професионална употреба”.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_119 Apr. 22 12.39ScreenHunter_120 Apr. 22 12.40ScreenHunter_121 Apr. 22 12.40ScreenHunter_125 Apr. 22 12.42ScreenHunter_126 Apr. 22 12.42
КОНТАКТИ
“Ливеда Мед 2000″ ООД – livedamed2000.com
Адрес: гр. София, ул. “Луи Айер” № 79Б
Тел.: 02 862 54 50, 02 862 54 51, 02 862 54 53
Факс: 02 862 54 62
Е-mail: med2000@ abv.bg

Текст и изображения: livedamed2000.com

Comments are closed.