Медицински център “Камий”

July 19, 2017
ЗА НАС

KAMEEОснован през 2000 г. медицински център “Камий” е един от малкото центрове в България с реална дейност по пластична, естетична и реконструктивна хирургия.

Операционната зала е оборудвана с модерна апаратура, която позволява извършването на всякакъв вид операции под обща и местна упойка. Превръзките след операцията се извършват в осигурена със съвременни консумативни манипулационна.

В следоперативния период, пациентите могат да отпочинат в комфортна обстановка, която предлага “Камий”.

Милиони хора по света са открили, че пластичната хирургия води до много важни промени в живота им. Ние се гордеем снашата специално изградена методика, съчетаваща в себе си различни нива.

В “Камий” вярваме, че при нас всеки, независимо от възрастта, вкусовете и предпочитанията, може да намери нещо за себе си. В основата на това стоииндивидуаленият подход, благодарение на който всеки човек може да е сигурен, че ще получи нужното внимание и време, както и правилно отношение към проблема.

В световен мащаб пластичната хирургия води до по-добро здраве и самочувствие и става все по-популярна.

Резултатите от нашата работа са забележителни и естествено изглеждащи. Пациенти се чувстват безопасно, сигурно и удобно, защото опитът ни е предоставил несравнима гама от техники и доказани резултати за всяка процедура в пластичната хирургия.Вие можете да се свържите с нас по телефона или чрез e-mail и да си запазите час за консултация.

Предоперативната консултация е задължителна.
По време на Вашата първа среща с д-р Заякова Вие ще можета спокойно да изложите проблемът, който Ви притеснява, да зададете всички въпроси, които Ви вълнуват, да получите изчерпателен отговор и да Ви бъдат обяснени всички подробности за оперативната намеса, какво може да се постигне, какви са рисковете и възможни усложнения.

Когато Вашето решение за операция е окончателно Вие трябва отново да се срещнете с д-р Заякова, за да получите документ за необходимите изследвания, които трябва да направите, писмени указания запредоперативния режим и да уточните дата и час за оперативната интерванция.

В деня на операцията
Вие трябва да сте при нас в уговорения час, да попълните и подпишете информирано съгласие за процедурата, след което ще бъдете настанени. Докато д-рЗаякова Ви снима и рисува зоната, която ще бъде коригирана Вие  ще можете да разговаряте с нея. Анестезиологът също ще отговори на Въпроси, които Ви вълнуват. Медицинската сестра ще Ви направи пробите за антибиотик и постави абокат.

В следоперативния период д-р Заякова, ще бъде изключително ангажирана с Вас и превръзките, които предстоят. При напускането на медицински център”КАМИЙ”Вие ще получите епикриза и писмени указания за режим

ХИРУРГИЧНИ ПРОЦЕДУРИ

В наши дни пластичната хирургия бележи значително развитие.

С различни хирургични техники може да се коригират лицето, гърдите, тялото.

Тази хирургия може да промени самочувствието Ви и да даде възможност да изглждате по-млади, свежи и красиви.

Независимо, дали искате да се промени носът или гърдите, да изгладите бръчките и да стегнете увисването накожата, да отстраните излишната мазнина или да коригирате проблем, в резултат на операция, вродени дефекти, или последиците от застаряването, ние можем да Ви предложим процедури, които са в компетенцията на нашата клиника за да Ви помогнем да постигнете външния вид, който желаете.

Естетичната пластична хирургия включва хирургични и нехирургични процедури, които променят структурите на лицето и тялото. Пациентите с реалистични представи за резултатите и в добро здраве са най-подходящите кандидати. Вземането на решение за пластична операция е индивидуален избор, защото никоя здравноосигурителна компания не покрива разходите по тази хирургия.

Пластичната хирургия не само променя Вашия външен вид, тя Ви дава ново самочувствие и усещане. Ние Ви предлагаме широк избор от процедури за корекция на Вашето лице, гърди и тяло.

НЕХИРУРГИЧНИ МЕТОДИ

Нашата програма от нехирургични методи за подмладяване е свързана основно с филарите и ботокс-терапията.
Ако имате финни бръчки или неравности по кожата тези процедури са най-подходящи. Филърите и ботоксът ще допринесат видът Ви да е по-свеж, младежки и красив.

Милиони жени и мъже са се възползвали от тези процедури и са изключително доволни от постигнатите резултати. Вие трябва да споделите с д-р Заякова какви са Вашите очаквания, за да може тя да Ви предложи най-подходящото за Вас.

За нас е удоволствие, да Ви съобщим, че тези процедури дават забележителни резултати, които познаваме в детайли. Те могат да създадат видим и много положителен ефект в третираните области. Появата и усъвършенстването на филарите и ботокса в последните години предизвикаха голям интерес, тъй като с тяхна помощ може да се постигне забележим естетичен ефект за много кратко време, с относителна дълготрайност. Тези продукти възстановяват младостта на кожата, подсилват хидратацията и могат да променят в определени граници контура на лицето и области от тялото.

ЗА ПАЦИЕНТА

Преди операцията подгответе всичко в дома си. Купете си храна, която обичате много, плодове и много кутии със сокове. Това ще Ви бъде от особена помощ, докато се възстановявате.
Свалете нещата, от които ще се нуждаете от рафтовете, за да Ви е по-лесно (това е особено важно при увеличаване на бюста). Подгответе си много възглавници под ръка, ще имате нужда да спите в повдигната позиция за първите няколко дни, за да се избегнат отоци. Това е особено важно, ако сте увеличили гърдите си и искате имплантите да стоят в перфектната позиция при първоначалния възстановителен период.

Такмо сега е момента да получите вниманието, което всяка красива като Вас жена желае.
Задължително е през първата и втората вечер Ваш близък да е постоянно до Вас. Този човек трябва да е в състояние да подмени Вашите охлаждащи превръзки, ако е необходимо, да Ви дава течности и да приготвя храната Ви, да Ви проверява през нощта и най-важното да разбере, ако има някакви проблеми и да се свърже с нас. Ако нямате никой на разположение, винаги може да ангажирате медицинска сестра или стажант да се грижи за Вас. Ако имате деца е добра идея да ангажирате някой да се грижи за тях най-малко за 2-6 дни.

Не забравяйте, това е време, в което се възстановявате и не е добре да се занимавате с някаква натоварваща работа. Първата седмица няма да можете да шофирате заради дискомфорта и обезболяващите.

Ден преди операцията

  • Възможно е да Ви обезпокоим по телефона, за да Ви припомним отново за ВСИЧКО, КОЕТО МОЖЕТЕ И НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРАВИТЕ.
  • Не трябва да приемате алкохол поне 24часа преди операцията
  • Не трябва да приемате течности(вода, сокове, кафе и др.) и храна най-малко 6 часа преди операцията
  • Не вземайте Ваши скъпоценности и не носете никакви бижута (без пръстени, обеци, синджири, часовници пръстени и др.)
  • Пиърсинга на езика и носа трябва да свалите, това е от значение за анестезията. Ако имате пиърсинг на тялото, който не може да бъде отстранен, моля предопредете ни за това предваварително, за да обсъдим какви са възможностите.
  • Ако носите контактни лещи, махнете ги в деня на операцията, вместо това носете очила.
  • Носете удобни дрехи. Например тъмни широки с ципове или копчета, но да не се обличат през главата.
  • Ако имате дълга коса бъдете сигурни, че ще можете да я приберете.
  • Слънчеви очила и шапка с голяма периферия не са лоша идея за пациенти, които имат фейс лифт или блефаропластика. Убедете се, че шапката Ви стои свободно и е направена от нежни материали.
КОНТАКТИ

Медицински център “Камий” – kameeplastic.com

Адрес: гр. Варна, местност “Св. Никола” 21-90 (срещу Пикадили парк)
Тел.: 052 33 55 72
Моб. тел.: 0888 847 611


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: kameeplastic.com

Comments are closed.