“Ненова 5″ ЕООД

January 16, 2017
ЗА НАС

nenovaНЕНОВА 5 ЕООД е търговска фирма за дистрибуция на медицински продукти и консумативи. Създадена през 2005г. , НЕНОВА 5 ЕООД утвърждава услугите си на българския пазар със завидна скорост и професионализъм. Фирмата работи със утвърдени световни производители на медицински продукти и консумативи.

Адекватното и качествено медицинско обслужване и професионална компетентност днес са сред приоритетите на българската държавна социална политика. Нашата фирма спомага за осъществяването на тази политика чрез активна работа в сферата на вноса и дистрибуцията на медицински продукти и консумативи. Ние сме ексклузивни дистрибутори на консумативи за ортопедия и травматология, лечение на рани, урология, кардиология и болкоуспокояващи продукти.

В нашата фирмата работят образовани, амбициозни, отговорни и коректни хора. Ние вярваме, че светът може да бъде по-добър, по-чист, по-сигурен и това зависи и от нас самите. В политиката на фирмата са залегнали приоритетите: качество, законност, отговорност, съпричасност, иновативност, толерантност, уважение, отвореност към света, позитивност и комуникативност.

С цел постоянно да обновява, подобрява и популяризира своите продукти и услуги НЕНОВА 5 ЕООД стриктно следи за нуждите и потребностите на своите клиенти както в България, така и в чужбина, посещава редовно международни изложения и панаири, провежда политика по информиране и консултиране на клиенти и пациенти относно качеството, вноса, организацията и системата за снабдяване с предлаганите продукти.

Нашата фирма разчита на активността на своите потенциални и настоящи клиенти и партьори, защото знае, че именно те й придават днешния й облик. НЕНОВА 5 ЕООД апелира към своите клиенти да задават въпроси и да отправят препоръки. За нас е важно да знаем, какво мислите за дейността на фирмата и качеството на продуктите, които предлагаме.

Ние работим в сътрудничество и партньорство с Lohmann & Rauscher – Германия, Primed – Германия, Microval – Франция, SP Medical – Дания, Curative Medical – Съединени Американсти Щати, Scitech Produtos Medicos – Бразилия.

КОНТАКТИ

“Ненова 5″ ЕООД – nenova.net

Адрес: гр. София, кв. Редута, ул. Блага Димитрова 37
Тел.: 02 846 84 96
Факс: 02 846 84 97
Моб. тел. 0888 901 389
Е-mail: office@ nenova.net


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: nenova.net

Comments are closed.