“Вива клиник”

January 15, 2014
ЗА НАС

LOGOVIVAКак протича срещата с екипа на Вива клиник?

Клиниката ни е акредитирана да извършва всички пластични операции от естетичната пластична хирургия.

Първият контакт
Можете да се свържете с нас както на офисните телефони, така и чрез формата за обратна връзка в сайта ни. Ако искате да направите импровизирана консултация, без да ставате от работното си място, можете да изпратите снимки на зоната за корекции и ще получите допълнителна информация и ориентировъчна цена за желаната от вас интервенция и съпътстващите услуги.

Предоперативната консултация Нищо не може да замени личната среща и персонална консултация за адекватна преценка нуждите и особеностите на пациента. Всяка една хирургична интервенция е предхождана от подробна предоперативна консултация, за да се дискутират целите и вижданията на пациента и обективните възможности на пластичната хирургия. На всеки се дава изчерпателна информация за предоперативната подготовка, процеса около операцията и рутинните процедури в следоперативните грижи. Цената на консултацията е 40 лв.

Предлагаме възможност за провеждане на консултациите и на руски, английски и немски език.

Насрочване на дата за операция
Ние сме гъвкави и отворени за желанията и удобното разположение на нашите пациенти. Свържете се с нас, за да коментираме графика и възможностите Ви, за да определим удобна дата и час за интервенцията. При възможност, предлагаме прегледи, превръзки и пластична операция в съботно / неделни и празнични дни.

Ценови нива, условия на плащане Можете да се запознаете с базовите цени в ценоразписа на сайта ни или да изпратите снимки на зоната за корекция и запитване. Ние ценим Вашето време, но в медицината има много подробности, които не могат да бъдат взети под внимание на пръв поглед. Окончателния обем на пластичната операция и цена, или пакетни цени за няколко процедури можете да получите само на място, в лична среща с Доц. Д-р Роман Романски. Заплащането става в деня на процедурата или преди това, в брой, по банков път или с банкова карта.

Процедурата
В уговорения ден и час, бъдете във Вива клинк, където Ви очаква въпросник за Вашето здравословно състояние и допълнителна дискусия за резултата от операцията. След приключване на пластичната операция, ще се чуствате добре, но оставате под наблюдение поне за още няколко часа. При желание можете да останете в клиниката за нощувка.

Следоперативен период и грижи, посещения за превръзки
Възстановителният период, медикаментите и срещите за подмяна на превръзки и конци са строго индивидуални, в зависимост от индивида и интервенцията. Ще Ви бъдат насрочени 1-3 следоперативни срещи за смяна на превръзки, отстраняване на конци и контролни прегледи. Около 3-15 дни след свалянето на конците можете да възстановите обичайните си активности.

СПЕЦИАЛИСТИ

00Доц. д-р Роман Романски

Специалист – пластична хирургия

 

ilievaД-р Женя Илиева

Специалист – стоматология

 

 

ГАЛЕРИЯ

1234500ilievaLOGOVIVA
КОНТАКТИ
Вива клиник - plastichnahirurgiya.vivaclinic.bg
Адрес: к-к Слънчев бряг
Тел.: 0554 950 95
Моб. тел.: 0899 995 860
Факс: 0554 22 2 15
E-mail: vivaclinic@ vivaclinic.bg


Вижте по-голяма карта

Comments are closed.