“Родиз” ЕООД

January 14, 2019
ЗА НАС
LOGOrodizРодиз ЕООД е българска фирма производител на метални конструкции по поръчка като лабораторно оборудване, заболекарски и медицински кабинети, обзавеждане за офиси, магазини и изложбени центрове.

Фирмата е с дългогодишен опит в областа на проектирането, дизайна и в крак с бързо развиващите се технологии в сферата на Self-service machines.

Произвеждаме KIOSK системи ( Интернет и информационни терминали), разплащателни терминали както и различни видове вендинг автомати.Също така разработваме индивидуални модели.

Нашите машини са оборудвани с всички необходими устройства за разплащане с банкноти и монети, визуализация с обикновени или „Touch screen” монитори, компютърна конфигурация, захранване и окабеляване по спецификация на клиента съобразена с използвания от него софтуер. Фирмата работи директно с водещите производители на хардуер, което гарантира високо качество.

За да постигнем високото качество, кратки срокове за изпълнение и голяма серийност на продуктите през 2007г. изградихме собствена база, с площ от 4000м2 за производство, монтаж и складови площи. Разполагаме с модерно оборудване с „CNC” машини за прецизно обработване на метала и система за прахово боядисване „ГЕМА”.

Родиз ЕООД е сертифицирана по ISO 9001:2008

КОНТАКТИ
“Родиз” ЕООД - www.rodiz.bg
Адрес: село Голяновци, ул. Централна Лъката 2
Моб. тел.: 0885 098 773, 0888 451 847
E-mail: office@ rodiz.bg


View Larger Map

Comments are closed.