“САМ БС” ЕООД

January 21, 2014
ЗА НАС
logoSambsНие вярваме, че всеки домашен любимец заслужава възможно най-добрата грижа от стопаните си и здравословни, качествени и безопасни продукти.

Вече повече от 11 години, целта на САМ БС ЕООД е да предлага на българския пазар най-качествените и иновативни продукти за грижа за домашните любимци, както и да помага за повишаване на културата за тяхното отглеждане и опазването на здравето им.

САМ БС ЕООД е вносител и дистрибутор на едни от най-добрите световни марки:

ROYAL CANIN, Франция – един от водещите производители на висококачествени храни за кучета и котки, клас суперпремиум, и лидер в иновациите в здравословното хранене на домашни любимци. През 2016 година фирмата ще отпразнува своя 50 годишен юбилей.
Merial, Франция – световен лидер в разработването и производството на ветеринарно-медицински препарати за домашни любимци и селскостопански животни.
Ferplast, Италия – един от най-големите производители на аксесоари за домашни любимци, чиито продукти се отличават с високото качество и безопастност на използваните материали и изработка и отличния си дизайн.
Versele – Laga, Белгия – производител на висококачествени храни и хранителни добавки за декоративни птици и гризачи, с над 40 годишен опит.
JBL, Германия – Немският лидер на продукти за аквариуми, терариуми и градински езера. Покрива пълната гама от необходимите храни, медикаменти, тестове и препарати за вода, аксесоари и оборудване.
Cavalor, Белгия – производител на храни, хранителни добавки и продукти за грижа и хигиена за коне. Над 20 години фирмата създава високоефективни продукти, ценени от жокеи и собственици на коне по целия свят.
Dermoscent, Франция – Първата дермо-козметична марка в света, посветена на здравето на кожата и красотата на козината на кучетата, котките и конете на основата 100% натурални растителни масла.

Във фирма САМ БС ЕООД работи професионален екип от висококвалифицирани специалисти, в това число и 9 ветеринарни лекари. Благодарение на постоянните вътрешни и външни обучения и обмяна на опит с колеги от други европейски страни, те са винаги в такт с новостите на пазара, както и с новите научни разработки в областта на грижата за животни.

Ние дистрибутираме продуктите си единствено в специализираната търговска мрежа – зоомагазини, ветеринарни клиники, ветеринарно-медицински складове, където стопаните могат да получат адекватна препоръка и информация за продуктите и начина им на използване.

Наши постоянни партньори са над 600 ветеринарни клиники, зоомагазини, ветеринарномедицински складове на едро, развъдници на кучета и котки в цялата страна.

Една от най-важните задачи на САМ БС ЕООД е да доставя на своите партньори и на стопаните на домашни любимци възможно най-доброто обслужване. Всеки стопанин на домашен любимец ще получи компетентни отговори на въпросите си свързани с продуктите, които предлагаме, както и консултация по отношение на храненето, здравето и отглеждането на домашния си любимец, без да се опитваме да заместваме специалистите от ветеринарни клиники и зоомагазини.

ПРОДУКТИ

birth-growthnew_rcp_slidethumb_683x214_header (1)thumb_683x214_header (2)thumb_683x214_header (3)thumb_683x214_header (4)thumb_683x214_header (5)thumb_683x214_header (6)thumb_683x214_header
КОНТАКТИ
“САМ БС” ЕООД – www.sambs.bg
Адрес: гр. София, ул. проф. Петър Дертлиев № 25
Тел. : 0810 01 73, 0810 01 74
Факс: 0810 01 71


Вижте по-голяма карта

Comments are closed.