Лаборатория Надежда София – СМДЛ Надежда 1

April 3, 2017
ЗА НАС
logo-smdl-nadejda1
В Лаборатория Надежда 1 ние се стремим да бъдем максимално близо до нашите пациенти, като предоставяме необходимата им информация, резултати и безплатна консултация.

За нас е важно да бъдем близо и до Вашият лекар – като предоставим на време резултатите, които очаквате – по-този начин се стремим да подпомогнем максимално диагностичния и лечебен процес.

Това с което се опитваме да се отличим от многото други лаборатории е отношението на целия персонал към хората, които влизат при нас. За нас е важно да бъдете спокойни, че сте на подходящото място и заедно с резултатите си ще получите необходимата информация, консултация, или съвет. Цел на представянето на персонала и консултантите на лабораторията е Вие предварително да знаете към кого можете да се обърнете, когато дойдете при нас

В сайта можете да намерите и информация за работното време, местоположението и телефоните за контакти, както и за изследванията, които правим и техните цени.

В лаборатория „Надежда 1” има различни промоции, от които бихте могли да се възползвате – информация за тях също бихте могли да намерите на този сайт. Същата информация можете да намерите и на профила ни във Фейсбук.

Скъпи пациенти, винаги, когато имате нужда можете да се обърнете към нас за всяка допълнителна информация, която Ви е необходима. Ще се радваме да бъдем Вашата лаборатория!

ЕКИП

Управител:

  • Д-р Калин Х. Хинов

Завършва МУ – София през 1995г. Има специалност „Клинична лаборатория” от 2002г. Специализирал е в УБ „Царица Йоанна”, както и в Александровска Университетска Болница. Работи като докторант на тема „Туморните маркери в скрининга и диагностиката на някои злокачествени заболявания” в Централната клинична лаборатория на Университетска Болница „Царица Йоанна”. Има степен по бизнес администрация от Американския университет в Благоевград.

Регистратор:

  • Соня М. Велкова

Има специалнст „икономика и мениджмънт придобита в 19 СОУ „Димитър Халатиян”. Работила е в областта на търговията, като оперативен счетоводител и управител на фирма. В лаборатория „Надежда 1” е от м. Август 2012.

Биолози и химици:

  • Амалия К. Георгиева

Амалия е завършила Биология в е СУ „Св. Климент Охридски”. Специализира „Клинична химия” в Медицинския университет в София. Има научна работа на тема „Изоензимен състав на Алкалната фосфатаза” . Работи в 5-та градска Болница в София от 1978г. Консултант е в лабораторията от създаването и.

  • Юлия Паскалева

Лаборант:

  • Галина Живкова

Завършила е Медицински колеж „Йорданка Филаретова” – гр. София като бакалавър – медицински лаборант. Има дългогодишен стаж в Болница „Св. Екатерина”, като лаборант – клинична лаборатория, както и в Болница „Сити Клиник. В лаборатория „Надежда 1” е от м. Май 2013г.

Логистика

  • Владимир Пашунов
ЦЕНИ

Еднократно вземане на кръв, консумативи и екарисаж : 2,00 лв.

Многократно вземане на кръв, консумативи и екарисаж: 3.00 лв.

Освободени от такси за вземане на кръв: деца до 18г., бременни, пациенти с ТЕЛК

СМДЛ “Надежда 1” си запазва правото на промяна в цените на платените изследвания.

ГАЛЕРИЯ

134
КОНТАКТИ
СМДЛ “Надежда 1″ – nadejdalab.com
Адрес: гр. София, ж.к. Надежда – 1 , ул. “Любородие” – 6, партер (На гърба на ДКЦ 8)
Тел.: 02 444 14 09
Моб. тел.: 0886 611 218, 0884 113 680

Текст и изображения: nadejdalab.com

Comments are closed.