Starkey – Слухови апарати

December 12, 2018
ЗА НАС

starkey1-1024x538Слухът е наша грижа

Като бранд на Starkey Hearing Technologies, Starkey представлява много повече от слуховите апарати, които произвеждаме. Starkey е изживяване. Такова, което не просто обещава повече, но и дава повече: повече комуникация, повече участие и повече възможности да правите това, което обичате да правите.

Това е така защото още от първия си ден Starkey работи с една единствена цел: “Слухът е наша грижа”. Ето защо ние сме се посветили на това непрекъснато да подобряваме технологиите за слухови възприятия и да създаваме възможно най-добрите слухови апарати.

Ние работим за това хората да могат да чуват.

От нашата първопроходческа научно-изследователска работа и история на иновациидо нашияпризнат от пациентитеподход и американскомайсторство на изработката, Starkey даде живот на тази цел; създавайки партньорствас милиони хора, които носят нашите слухови апарати, непрекъснато разширявайки нашитефилантропични усилия посредством фондациятаStarkey Hearing Foundation и работейки всеки ден, за да помага на хора със слухова загуба да взимат повече от живота.

Иновации

Като световен лидер в слуховите иновации, ние от Starkey сме помогнали на милиони пациенти да вземат повече от живота с невиждани преди това технологии за слухови апарати.

Именно Starkey създаде първите слухови апарати практически свободни от микрофония: те не свистят, когато прегръщате някого, не жужат, когато докосвате косата си, не пищят, когато си слагате шапката.

Именно Starkey създаде първия в бранша вътреканален слухов апарат и първия поръчков дигитален напълно програмируем невидим слухов апарат, давайки на света по-малки, по-дискретни решения за слуха.

Именно Starkey използва за пръв път нанотехнологии в слухови апарати, даде сензорни технологии на слуховите апарати, направи слуховите апарати водонепроницаеми и започна борбата с най-голямото предизвикателство, пред което потребителите на слухови апарати някога са се изправяли в живота си – чуване в шумна среда.

И именно Starkey никога не спира да работи върху следващия пробив, независимо дали това са безжични слухови апарати, които позволяват на хората да слушат телевизия и радио както никога преди това, или предоставяйки на хората с нарушен слух най-широката гама от възможности за избор на невидими слухови апарати.

Ние пускаме иновации в действие всеки ден

От техниците в нашите лаборатории до учените,изследователите-аудиолозии ръководството на нашия най-съвременен изследователски центърStarkey Hearing Research Centerв Бъркли, Калифорния, ние пускаме иновации в действие всеки ден, в непрекъснато търсене на начини по-добре да разберем науката за слуховите загуби и техния отпечатък върху живота на хората, така че да можем непрекъснато да разработваме по-добри технологии да го подобряваме.

Майсторство на изработката

Ние познаваме изкуството и науката за слуха по-добре от всеки друг. Тези експертни знания, заедно с нашия подход “направено за Вас” доведоха до тази изключителна удовлетвореност на пациентите и до успехите, които сме постигнали.

Ако си направите една разходка в Starkey, ще видите стотици техници, всеки от които създава слухов апарат за конкретен пациент. Посетете някой от нашите лицензирани слухопротезисти и ще видите в какво тясно сътрудничество работим с тях – обединени от нашия ангажимент да гарантираме, че всеки пациент е доволен от настройката, усещането и качеството на звука на слуховите си апарати.

Проектирани за живота Ви

Един истински поръчков монтаж и настройка започва с точното разбиране за самите Вас. Вашият слухопротезист на Starkey притежава най-комплексното налично диагностично оборудване, за де измери Вашата слухова способност, форма на ушния канал и акустика на вътрешното ухо. Това ни позволява да създадем слухов апарат, който отговаря конкретно на Вашите нужди и съответства на Вашия уникален начин на живот – още от самото начало.

СЛУХОВИ АПАРАТИ

Решения за слуха от Starkey

Starkey вярва в силата на по-добрия слух. През последните 40 години ние инвестираме в научни изследвания и разработкизаавангардни решения за слуха, предоставяйкинепрекъснато професионално обучениезанашите слухопротезисти, за да отидем при хората по целия свят с възможности да подобрят своя слух и да променят начина си на живот. Starkey предлагарешения за слуха,за да обогатим почти всяка акустична ситуация, която можете да си представите.

Стиловете безжични слухови апарати и дигитални слухови апарати

 

Електронна защита на слуха
SoundGear™ е пълна гама 100% дигитални продукти, които едновременно повишават вашата информираност за заобикалящата ви среда и автоматично защитават ушите ви от силен шум, например изстрели от огнестрелни оръжия, двигатели или промишлено оборудване и инструменти. SoundGear се изработват в три стила и представляват най-новите постижения в електронната защита на слуха. Поговорете със своя слухопротезист, за да разберете дали бихте могли да се възползвате от SoundGear.

Традиционна защита на слуха
Индивидуално прилягащи тапи за уши предоставят изключителна защита от шум в различни развлекателни и професионални обстановки. Starkey предлага широка гама възможности за избор. Обърнете се към своя слухопротезист, за да откриете подходящата за вас защита на слуха.

 

 

АКСЕСОАРИ
  • Приложението TruLink
  • SurfLink
  • Персонално аудио
  • Презареждащи се батерии
ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_17082 May. 03 08.16ScreenHunter_17083 May. 03 08.16
КОНТАКТИ

Starkey – Слухови апарати – starkey.bg
Адрес: Пловдив, ул Драва 1

Тел: 032 968473
Факс: 032 968472
Моб.тел.: 0886 299 340
Е-mail: mbekirska.starkeybg@ gmail.com; ikasabov.starkeybg@ gmail.com

Други офиси от тук

Текст и изображения: starkey.bg

Starkey

Comments are closed.