СТМ Антеа консулт ЕООД

March 24, 2014
ЗА НАС

ScreenHunter_23860 Jun. 24 07.46Ние сме модерна, надеждна, с високо квалифициран персонал фирма, която предлага съвременни услуги, ориентирани към клиента, базирани на последните научни и технологични открития в сферата на трудово-медицинските услуги: здравето и безопасността при работа, хигиената и безопасността на храните.
Стремежът на компанията ни, както на българския, така и на европейския пазар, е да обучи работодателите и работещите да не допускат трудови злополуки. Чрез постоянно разширяващият се обем на нашите услуги, съобразени с актуалното законодателство, ние ще Ви помогнем да повишите производителността във Вашето предприятие, като ефективно Ви консултираме с цел достигане на съответния баланс между грижата за персонала и изпълнението на изискванията на законодателството.
Цели!
Главната ни цел се изразява в това да подпомагаме нашите клиенти, обществото и бъдещите поколения в осигуряването и поддържането на безопасни и здравословни условия при работа. Персоналът на СТМ Антеа консулт ЕООД се състои от висока квалифицирани служители , които са готови да намерят оптималните решения за нашите клиенти.

ScreenHunter_23858 Jun. 24 07.44

КОНТАКТИ

СТМ Антеа консулт ЕООД
Адрес: гр. Русе , бул. „Липник” № 64, бл. „Явор”, вх. Б, ет. 7
Тел.: 082 830 004
Моб.тел.: 0898 375 085
Е-mail: stmantea@ mail.bg

Comments are closed.