Студио “Матини Слим”

July 28, 2014
ЗА НАС

ScreenHunter_6660 Jul. 28 16.51Ние от “Матини Слим” сме екип, добре запознат с науките за правилно и здравословно хранене. Вярваме, че за воденето на здравословен начин на живот и поддържането на добра фигура не са нужни глад и лекарства. Екипът на студиото се ръководи от медицински лица с висока специализация именно в науки като броматология (наука за правилното хранене), ботаника, фармакология и фармакогнозия. Персоналът е преминал съответното обучение за работа с Италианския апарат “Отитестер” и може напълно професионално да Ви посъветва в борбата Ви със затлъстяването.

Нашата цел е да Ви помогнем да запазите добрата си фигура. Стремим се да си изградите правилни хранителни навици и да поддържате теглото си без глад и диети.

Вега тест е абсолютно здраве. Ние Ви даваме не само пълна и изчерпателна информация към кои храни сте толерантни, но ви изготвяме най-подходящият за вас хранителен план. Безболезнен, безопасен и неинвазивен, тестът е подходящ за цялото семейство независимо от възраст, пол и заболявания. При здравословни проблеми Вегатестът би могъл да подобри и подпомогне лечението. Резултатите са готови веднага и не се налага да чакате допълнително за тях!

ВЕГАТЕСТ

Колко от вас са опитвали най-различни диети като резултатът е минимален или дори нулев? Защо хора,които стриктно спазват диета, в която резултатът трябва да бъде например -18 килограма за три месеца, успяват да свалят не повече от 3-4 килограма! Всичко се дължи на нетолерантността на съответният тип организъм към някои храни! Така при консумацията на тези храни в организмът започват да се натрупват токсини. Първоначалният ефект е задържането на вода в организма, подуване на корема и на цялото тяло. Неподходящата храна трудно се преработва или въобще не може да бъде усвоена. Резултатите от това са натрупване на нежеланите храни под формата на мазнини в мастните депа на тялото (най-вече в проблемните области). Да не забравяме ,че дори плодовете могат да се превърнат в мазнини, когато не бъдат добре усвоени. Да ядете цял ден портокали и да качите 1 кг. (действителен случай)! Никой не очаква този резултат.
Оказва се, че може да се храните със свински пържоли или пица и да не дебелеете, и в същото време при изяждането на една–две ябълки да качите калориите им под формата на мазнини. Колкото и странно или нереално да звучи това е неоспорим факт! И тук на помощ идва студио „МАТИНИ СЛИМ” с една от най-добрите апаратури за тестване на непоносимостта към храните. Още през 1978 година д-р Хелмут Шимел развива тази концепция и създава система известна като ВегаТест. Този метод се базира на теорията, че всяка храна има различна енергийна структура. И за да се изследва тази структура, трябва да се създаде верига между машината, храната и пациента. Изследването се извършва чрез тестване отговора на организма към различни субстанции въведени във веригата. От създаването на този метод до днес апаратите извършващи теста са подобрявани и прецизирани многократно. Апаратът, който използваме Ние не идва някъде от Далечният изток, а е дело на многогодишните технически разработки на италианските инженери!

Крайният резултат е естествена детоксикация на организма. Това води до добра кондиция и тонус. Влияе положително върху целулит, разширени вени и други кожни проблеми като стрии и акне. Подобрява общата отпадналос, главоболието, колити и гастрити. Води до редуциране на мастната тъкан, особено в проблемните области. Дейността на бъбреците и черния дроб също се подобрява. Изключително полезен за диабетици и хора със сърдечносъдови заболявания. Повлиява благоприятно върху ерекцията и издържливостта при мъжете.
Free Joomla Theme by Hostgator

БИОРЕЗОНАНСНА ТЕРАПИЯ
Биорезонансна терапия – Нов и ефикасен метод за борба с патогенните микроорганизми, причиняващи болести, с които дори съвременните лекарства трудно се справят.

Времетраене: в зависимост от заболяванията: Средно 50-60 мин. на процедура.

Необходим брой сеанси: 10-20 в зависимост от вида и развитието на заболяването.

В началото на миналият век, един гениален учен-лекар прави уникално откритие, с което е признат и от най-големите медицински величия за времето си. Той създава ефективен нелекарствен метод способен да лекува почти всички познати болести. Tова е биорезонансната терапия. Вече в наши дни тя е високо ефективен и достатъчно модернизиран метод, представляващ честотна генерация с компютърен програмен контрол на изходната честота в звуковия диапазон. Терапията работи с електрическите честоти и биорезонансния принцип открити от д-р Роял Реймънд .

Известно е, че бактериите, вирусите и паразитите имат своя собствена честота на трептение. Ако тя е известна, патогенът може да бъде унищожен като се облъчи с по-голяма амплитуда от собствената му честотна вълна, стените на мембраните се разрушават и патогенът бързо умира, открил д-р Реймънд. Всяка болест, причинена от патоген – бактерия, вирус или гъбички, може да се излекува, когато той бъде унищожен и имунната система възвърне силите си. Предимството на Райфовото лечение е, че то не засяга нито една здрава човешка клетка, защото те функционират на различни честоти. В списъка на Райф има повече от 1500 болести, които той можел да пребори.

Апаратът е напълно безопасен за човека и се захранва от 12V напрежение. Притежава в своята памет над 36 000 честотни записи на информация от различни биологични носители, хомеопатични и алопатични лекарствени средства, алергени и т.н., което определя един изключително широк диагностичен и терапевтичен диапазон.

Освен за напълно излекуване на някои болести като стрес, депресия, алергия и др. честотния генератор може да се използва като помощно средство и срещу РАК, СПИН, ревматизъм, грип, H1N1, H5N1, астма, шарки, епилепсия, туберкулоза, сифилис, стрептококи и мнoгo други. Общо заболяванията са над 1500 на брой а степента на подобрение и напълно излекуване доказана чрез лабораторни изследвания е между 65% и 90% и зависи от типа и стадия на заболяването.

Изберете заболяване от менюто “Третирани заболявания” и си запишете час. Гарантирано подобрение при минимум 65% от клиентите ни.

ВОДОРАСЛОВИ ХЛЕБЧЕТА

Водораслови хлебчета за отслабване „Флосина Слим” – функционална храна за отслабване и детоксикация.

Точно така, разбрали сте правилно. Това са пълнозърнести хлебчета за ОТСЛАБВАНЕ.

Отдавна хората имащи проблеми с теглото и здравето си очакват да се измисли храна, при чието хапване не само да не напълняваш, но и наистина да отслабваш. Всичко се дължи на екстракта от кафяви морски водорасли, съдържащ натриев алгинат (75% разтворими фибри). Натриевият алгинат (Е 401) е напълно безвредна хранителна добавка използваща се без проблем при производство на храни, дори и бебешки, като сгъстител. С водорасловия хляб отслабваме елегантно и с удоволствие от храната без специални и стриктни ограничения.

Как действа алгината от хляба и защо е най-елегантното средство за отслабване?

Когато алгината от хляба попадне в стомаха, веднага реагира със съдържащата се там солна киселина и се трансформира в алгинова киселина, във вид на пластичен гел, като желе, което покрива стомашната ципа и жлезите, източници на киселина .Това дава сигнал на мозъка за пълен стомах, апетита намалява. 5 до 10 минути след консумацията на хлебчето ще усетите засищане и съответно количеството на консумираната храна ще намалее 3 до 4 пъти. Тук механизмите са два – единият е споменатият по горе ефект – източниците на солна киселина се покриват от гела и производството и спира – резултатът – чувство за ситост. Вторият механизъм – определената доза от натриев алгинат взаимодейства със солната киселина, така че полученият гел да бъде 150 гр. – достатъчно да напълни стомаха и отново да създаде чувството за ситост в стомаха. При хора, които са свикнали да консумират по-голямо количество храна може да приемат по 2 или 3 хлебчета, до достигане на чувство за ситост. Може да консумирате и хлебчетата заедно с храната вместо обикновен хляб (вкусът им не се различава от обикновен пълнозърнест хляб), но задължително пиемете едно хлебче десетина минути при започване на храненето, като малко след това може да пиете и чаша вода (това ще усили ефекта, но само консумирана след приемане на хлебчето. Така само за няколко дни приема на храна по количество става много по-малък и по-малък и организма започва да изгаря енергийните свръх запаси. Вие сте сити, в същото време отслабвате с всеки един изминал ден.

Водорасловият хляб няма изразени странични миризми и вкусови отличия от конвенционалния стандартен пълнозърнест хляб.

Водорасловият хляб няма изразени странични или негативни ефекти и може да се консумира, както от възрастни, така и от малки деца.

Допълнителни екстри ,които предлага образуваната алгинова киселина е,че тя свързва и изнася от организма тежки метали,токсини и холестерол внесени чрез храната в стомаха.Свързва и изнася 75% от приетите мазнини,изключвайки ги от участие в усвояването на мазнините от организма. Така по отношение на холестерола, бекона или шарените пържоли вече не са страшни ,щом са приети с филийка-две водораслов хляб.

Водорасловият хляб много помага и облекчава страданията на засегнатите от една от болестите на модерните времена: стомашния рефлукс или както и е официалното наименование гастроезофагеална рефлуксна болест. Това са така-наречените “киселини в стомаха” които се получават,когато киселини от стомаха попаднат в хранопровода. За целта е нужно да консумирате хлебчето след храна.

Причините за заболяването са много, но водеща е затлъстяването.
Превенцията на това състояние, което е и честа причина за рака на стомаха ,на хранопровода и на дебелото черво е консумацията на пълнозърнест хляб с фибри и разбира се водорасловия пълнозърнест хляб,който отделя фибрите си в стомашното съдържимо.

Натриев алгинат също индуцира значително по-ниски покачвания на кръвната захар, серумния инсулин и плазмен C-пептид. Това действие на алгината е изключително благотворно при диабетно болни, при които има бързи и резки покачвания и спадове на кръвната захар. Този ефект най-вероятно се дължи на по-бавното изпразване на стомашното съдържимо при приемането на екстракта от водорасли.

Най-общо казано освен за отслабване, водорасловите хлебчета вършат страхотна работа и при киселини в стомаха, висок холестерол, натравяне с тежки метали и диабет.

Водорасловият хляб, източник на алгинова киселина е препоръчително да се консумира с внимание при болестно състояние и лечение с лекарствени средства, т.к. както при холестерола и тежките метали, които абсорбира и изхвърля от организма непроменени и неусвоени, така и при някои други химични вещества (определени лекарства) натриевият алгинат се свързва и не позволява тяхното абсорбиране и усвояване.

Някои лекарства могат да взаимодействат с алгиновата киселина. Необходима е консултация с личния лекар, ако се приемат лекарства, особено някои от следните:

• Катионобменни смоли (напр. натриев сулфонат полистирол) или цитрат соли (намерени в някои калциевите добавки, антиацидите и лаксативи), тъй като те могат да увеличат действията и риска от алгинова киселина към нежелани реакции

• Антикоагуланти (напр. варфарин), хинидин, сулфонилкарбамиди (например, глибурид), или симпатикомиметици (напр., псевдоефедрин), тъй като действията им и риска от техните странични ефекти могат да бъдат увеличени

• Ангиотензин-конвертиращия ензим (АСЕ) инхибитори (напр., еналаприл), анорексианти (например амфетамин), бета-блокери (например, пропранолол), бисфосфонати (например, ризедронат), цефалоспорини (например, цефалексин), кортикостероиди (например преднизон) , кортикотропин, циклоспорин, делавирдин, дигоксин, имидазоли (напр. кетоконазол), литий, микофенолат, пенициламин, хинолони (например ципрофлоксацин), тетрациклини (напр. доксициклин), или хормони на щитовидната жлеза (например, левотироксин), тъй като тяхната ефективност може да бъде намалена от алгинова киселина, особено когато се приема по същото време като алгинова киселина .

• Да не се консумира водораслов хляб източник на алгинова киселина в рамките на 2 часа преди или след като са приети бета-блокери (например, пропранолол), бисфосфонати (например, ризедронат), цефалоспорини (например, цефалексин), кортикостероиди (например, хидрокортизон), делавирдин, дигоксин, имидазол (напр. кетоконазол), пенициламин, или сулфонилурея (например, глибурид), тъй като тяхната ефективност може да бъде намалена от алгинова киселина .

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_6654 Jul. 28 16.45ScreenHunter_6655 Jul. 28 16.45ScreenHunter_6656 Jul. 28 16.45ScreenHunter_6656 Jul. 28 16.46ScreenHunter_6657 Jul. 28 16.46
КОНТАКТИ

Студио “Матини Слим” – vegatest-varna.com
Адрес: гр. Варна, ул”Поп Харитон” 14А
Тел.: 052 648 016
Моб.те.: 0888 917 878
E-mail: office@ vegatest-varna.com

Текст и изображения: vegatest-varna.com

Comments are closed.