Д-р Величка Белева Неделчева – стоматолог

March 13, 2014
ЗА НАС

velichkaДоктор Величка Белева Неделчева е лекар специалист стоматолог, практикуващ в град Смолян.

Доктор Неделчева извършва стоматологични прегледи, детска стоматология, лечение на кариеси. Стоматологът предлага и естетична дентална медицина.

Денталният кабинет е оборудван с високотехнологична апаратура и висококачествени материали.

ДЕЙНОСТ

Стоматологични прегледи
Доктор Величка Белева Неделчева извършва стоматологични прегледи, които включват преглеждане и снемане на медицински стоматологичен статус. По време на прегледа, лекарят по дентална медицина изследва здравето на Вашите зъби и венците. Редовните стоматологични прегледи са от изключително важно значение, за поддържането на добро дентално и орално здраве на всеки. Лекарят съветва хората, поне веднъж в годината да посещават своят личен зъболекар.

Детска стоматология
Доктор Величка Белева Неделчева предлага детска стоматология в своя кабинет в град Смолян. Детската стоматология е посветена на поддържането на оралното здраве при деца и юноша. Доктор Неделчева ще Ви даде съвет, как да почиствате зъбите на Вашите деца и каква профилактика трябва да извършвате срещу появата на кариес.

Лечение на кариеси
Зъбният кариес е най-често срещаното заболяване на зъбите при хората. В кабинета на Доктор Величка Белева Неделчева се извършва лечение на кариеси, което протича леко, без болка и кървене. Основен метод, използван при лечението на кариес са пломбите. Пациентът може да избира между няколко вида, коато материалите, от който са направени пломбите са: фотополимери, амалгама, композити и химиополимери.

Пародонтология

ГАЛЕРИЯ

3_b4_b5_b6_b
КОНТАКТИ

Д-р Величка Белева Неделчева – стоматолог – velchka-nedelcheva.add.bg

Адрес: гр. Смолян бул. България № 24, Каб. 102
Моб. тел.: 0889 510 731

Текст и изображения: velchka-nedelcheva.add.bg

Comments are closed.