Ветеринарен Кабинет Дианавет

June 11, 2018
ЗА НАС

ScreenHunter_11961 Mar. 18 23.47На 01.04.1996г. Д-р Николай Колев открива Ветеринарен Кабинет “Диана”. Кабинетът се намира в град Варна, кв.Аспарухово, ул.Моряшка19 в Търговския комплекс на пазара, в центъра на квартала.

В кабинета работят:

Д – р Николай Колев е завършил Техникум по ветеринарна медицина в Ловеч през 1986 год. През 1994 год. завършва Ветеринарномедицинския факултет при ВИЗВМ Стара Загора.

Д – р Маргарита Кунчева завършва Ветеринарния факултет при Тракийския Университет Стара Загора през 2004 год. и от същата е на работа в кабинета.

Д – р Екатерина Симеонова започва работа в кабинета още като стажант от 2006 год. и завършва Ветеринарномедицинския факултет при Тракийския Университет Стара Загора през 2008 год.

УСЛУГИ

Във ветеринарен Кабинет Дианавет се извършват следните услуги:

- Прегледи;

- Консултации;

- Ваксинации;

- Външно и вътрешно oбезпаразитяване;

- Широка гама хирургически интервенции;

- Маркиране с микрочип;

- Лабораторни изследвания;

- Преглед с ехограф;

- Подстригване;

- Почистване на зъбен камък с ултразвук. Пътуването в чужбина с четириногият ни приятел е приятно, но често крие неприятни проблеми свързани с многото и различни изисквания на всяка отделна държава относно съпътстващите документи.

За да избегнете тези неприятности ето част от основните изиквания на повечето държави:

- Валиден международен паспорт(за Европейския съюз той е син с обозначение на държавата и уникален номер)

- Микрочип – микрочипът е с големина на оризово зърно и се имплантира подкожно в областа на врата. Това се прави еднократно посредством подкожна инжекция и е доживотна маркировка на животното;

- Ваксинация срещу бяс – тя трябва да е направена не по рано от месец и не по – късно от година от датата на пътуване;

- Външно и вътрешно обезпаразитяване – то трябва да се направи от 24 до 48 часа преди пътуването. Процедурите се извършват само от сертифициран ветеринарен лекар, който ги нанася в паспорта след което го подпечатва с официален печат ( на него е отразено името, местоработата и номера с, който лекаря е регистриран в Националната Ветеринарномедицинска Служба ).

Добре е да знаете, че всяка държава има свои изисквания. Ваше задължение е да се запознаете с тях преди пътуването ( колкото може по – рано ) и да ги изпълните с помощта на ветеринарен лекар.

В противен случай рискувате или да бъдете върнати или животното ви да бъде поставено под карантина, което е доста скъпа и неприятна процедура и за вас и за животното ви.

Лекарите в кабинета имат право да откажат преглед и лечение на даден пациент,когато стопанинът се държи неуважително или непристойно,когато отказва да следва стриктно указанията им или подлага на съмнение професионализма или човешките им добродетели. Молим стопаните да не ни запознават с мнението си за един или друг колега ветеринарен лекар.Готови сме да помогнем на всеки пациент,независимо при кого е лекуван до момента,но не толерираме нападки към работата на който и да е ветеринарен лекар.

ЕКИП

В кабинета работят:

Д-р Николай Колев
Роден на 06.01.1967 г. в с. Хаджидимитрово, общ. Свищов. Завършва Техникум по ветеринарна медицина гр. Ловеч през 1986 г. Висше образование, специалност „Ветеринарна медицина” получава от Тракийски университет – гр. Стара Загора през 1994 г. На 01.04.1996 г. открива ветеринарен кабинет „Диана” в гр. Варна, кв. Аспарухово.

Професионалните му интереси са в областта на ортопедията.

Д-р Маргарита Кунчева
Родена на 27.02.1979 г. в гр. Шумен. Завършва езикова гимназия през 1998 г. в гр. Шумен. Висше ветеринарно-медицинско образование получава в Тракийския университет в гр. Стара Загора през 2004 г. От същата година е ветеринарен лекар в кабинет „Диана”.

Интересува се от болести по котките и ортопедия.

Д-р Павлин Тодоров
Роден през 1985 г. в гр. Свищов. През 2004 г. завършва средно образование в Техникум по ветеринарна медицина – гр. Ловеч. Висше образование получава във Ветеринарно-медицинския факултет на Тракийски университет – гр. Стара Загора през 2009 г. От 2011 г. работи като ветеринарен лекар в кабинета.

Д-р Кристина Иванова
Родена на 29.12.1982 г. в гр. Бургас. Завършва езикова гимназия в гр. Варна през 2001 г. Висше ветеринарно-медицинско образование получава в Тракийския университет в гр. Стара Загора през 2008 г. От 2011 г. работи във ветеринарен кабинет „Диана”.

Интересува се от ехография, болести при екзотични животни и кучета.

Д-р Поли Михайлова
Родена на 08.12.1988 г. в гр. Варна. Средно образование завършва в СОУ „Климент Охридски” – гр. Варна през 2007 г. Висше ветеринаромедицинско образование получава в Тракийски университет, гр. Стара Загора през 2012 г. През 2013 г. придобива следдипломна квалификация на тема „Анестезиология на кучето и котката”. От 2008 г. провежда стажантските си практики в кабинета, а от 2013 г. е наета на работа като ветеринарен лекар.

Професионалните интереси на д-р Поли Михайлова са насочени към спешната медицина, анестезиология, реанимация и вътрешни болести.

Д-р Чавдар Чернев

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_11956 Mar. 18 23.42ScreenHunter_11957 Mar. 18 23.42
КОНТАКТИ

Ветеринарен Кабинет Дианавет – dianavet.com
Адрес: гр. Варна, кв. Аспарухово, ул. Моряшка 19 / търговски комплекс
Тел: 052 919 718
Моб.тел.: 0884 672 308; 0888 778 370
E-mail: dianavet@ abv.bg

Текст и изображения: dianavet.com

Comments are closed.