Ветеринарна клиника “БИВЕТ”- Бургас

June 9, 2017
ЗА НАС

BIVНашата клиника Ви предлага пълно ветеринарно медицинско обслужване и подробни съвети за отглеждането и грижите за домашният Ви любимец.

Разполагаме с чакалня, кабинет за първоначални прегледи, манипулационна и операционна зала.Предлагаме на нашите пациенти след оперативен стационар и интензивни грижи.При предварително записан час можем да осигурим и място за паркиране.

В нашият магазин предлагаме храни, аксесоари, четки и гребени, транспортни чанти,играчки, легла и козметика от водещии световни марки, лечебни и профилактични храни за кучета ,котки,морски свинчета, зайчета и декоративни птички.

ЕКИП

Д-р Стоян Георгиев е завършил ветеринарният факултет на Тракийския университет гр. Ст. Загора 1991 г.Член е на Българската Асоциация на Ветеринарните Лекари за Дребни животни. Редовно посещава конгресите и семинарите организирани от асоциацията по системата „непрекъснато обучение” с водещи лектори от цял свят. Хоби – любителски риболов.

Радост Петрова – стажант лекар – в момента е в отпуск по майчинство и се грижи за дъщеричката си Кристияна.

Даниела Георгиева-зооинжинер и ветеринарен техник .Управител на търговската част на клиниката.

Д-р Стоян Георгиев и Даниела Георгиева са семейство. Имат син Иван и дъщеря Биляна. Грижат се за домашните си любимци-морското свинче Роузи, котката Сузана и кучето Мечи.

УСЛУГИ

Ветеринарна клиника “Бивет” Ви предлага профилактични прегледи, обезпаразитяване, ваксинации, консултации за храненето и поведението на домашният Ви любимец. Лабораторни изследвания на кръв, урина и фекалии, ехографска диагностика с модерна и съвременна апаратура, стоматологични услуги, специализирани прегледи, хирургични манипулации и операции.

ГАЛЕРИЯ

15-04-08_1819Image89jpg
КОНТАКТИ

Ветеринарна клиника “БИВЕТ”- Бургас – bivet-bg.com

Адрес: гр. Бургас, ул. Хан Крум 44
Тел.: 056 81 40 67
Моб. тел.: 0887 907 344
E-mail: bivet@ abv.bg

Текст и изображения: bivet-bg.com

Comments are closed.